Office 365 Home - spolocna kupa

Informácie o software, ankety...
René
Medium Star
Medium Star

Office 365 Home - spolocna kupa

Príspevok od používateľa René »

Ahojte,
chcel by som kupit Office 365 Home licenciu, ktora je pre 6 pouzivatelov. Cena na office.com je 99 EUR / rok.
Aktualne budu volne 4 licencie (jednu pouzijem doma, druhu pouzije znamy).

Nemal by niekto zaujem pridat sa? Vychadzalo by to 16,5 EUR / rok.

Moja predstava je teda poskladat sa na licenciu, ktoru zakupim. Kazdy rok (napr. mesiac pred koncom) napisem mail ludom, ktori licenciu pouzivaju, ze licencia konci a treba sa opat poskladat.

Viem, ze na ebay sa da zohnat licencia za par supiek, sam pouzivam "lifetime" pre 5 klientov, no rad by som zacal pouzivat svoju vlastnu licenciu.
Kludne piste SS

Blizsie info: https://www.microsoft.com/sk-sk/p/offic ... 0k5dm/007r

Vdaka.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Office 365 Home - spolocna kupa

Príspevok od používateľa hojko »

Preco by to niekto kupoval za 100 eur na rok, ked na eBayi ide licencia pre 5 PC za 5 eur??? Alebo Office 2019 za dakych 7 eur.
René
Medium Star
Medium Star

Viem o tom a ako som pisal, sam pouzivam licenciu z ebaya, avsak chcem svoju licenciu a mozno sa tu najdu dalsi ludia, ktori premyslaju rovnako ako ja
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Vsak tak si kup Office 2016 alebo 2019 za par eur, mas tam dozivotnu licenciu a je po probleme.

Rozdiel medzi 365 a 2019:
Office 365 je predplatné, ktoré sa dodáva s prémiovými aplikáciami ako Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher a Access (Publisher a Access sú k dispozícii len v osobnom počítači). Aplikácie sa dajú nainštalovať do viacerých zariadení vrátane osobných počítačov, počítačov Mac, zariadení iPad, telefónov iPhone, tabletov so systémom Android a telefónov so systémom Android. Služby Office 365 tiež prinášajú služby ako 1 TB ukladacieho priestoru v službe OneDrive, 60 minút mesačne na volanie cez Skype a podporu spoločnosti Microsoft cez chat a telefón. Vďaka predplatnému získate najnovšie verzie aplikácií a automaticky dostanete aktualizácie, keď k nim dôjde.

Office 2019 predstavuje jednorazový nákup, ktorý prináša klasické aplikácie ako Word, Excel a PowerPoint pre osobný počítač alebo počítač Mac a nezahŕňa žiadnu zo služieb, ktoré sú súčasťou predplatného služieb Office 365. Jednorazové nákupy nemajú možnosť inovácie, čo znamená, že ak plánujete inovovať na nasledujúce hlavné vydanie, budete si ho musieť kúpiť za plnú cenu.

Získajte ďalšie informácie o rozdieloch medzi službami Office 365 a balíkom Office 2019 na lokalite podpory pre Office alebo si prezrite tabuľku s porovnaním a vyberte si tú správnu verziu balíka Office pre svoje potreby.

Ked nepocitam cloud, tak nevidim vyznam v nejakom Office 365 vo forme predplatneho. Pretoze samotny Office 2019 bude dost dlho podporovany a aktualizovany, clound vies vyuzit napriklad cez Google Drive co ti na dokumenty postaci a mobilnych aplikacii v bezplatnej verzii vratane MS Word ci Excel je dostatok. Preto si myslim, ze clovek si radsej za par eur kupi kluc z eBayu a bude mat svoj Office s ktorym nebude mat problem, nebude problem pri dalsej rocnej platbe atd... Ale to je len moj nazor, mozno je tvoj nazor odlisny.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

tiez som kupil dozivotnu licenciu pre O365 aj win na ebayi za par eur a funguje to celej rodine.. Nevidim tiez zmysel podporovat takto zbytocne windows, ked to aj tak nefunguje poriadne :D
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

No na alze je teraz ročná licencia office 365 pre 6 členov za 58€. To je myslím veľmi dobrá cena za 1TB cloud, keď sa 6ti zložite a využijete to. Plus môžeš použiť vlastne Microsoft konto.
René
Medium Star
Medium Star

Dik @mikioko , nevedel som.
Kazdopadne neposklada sa asi nikto, cize zrejme ostanem na licencii z ebaya :)
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

zdravím,známemu zháňam "legálnu" čo najlacnejšiu ponuku na office 2019.
Bol sa pýtať v lokálnych PC predajniach,tam mu ponúkli celoživotnú licenciu za 139€.
Pozeral som ebay,avšak našiel som iba pár licencií pričom predajcovia vznikli pár dní dozadu.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

No a kde je problem s eBayom? Vsak eBay ma zaruku a ak aj predajca vznikol 3 dni dozadu, nie je dovod nekupit to tam. Cena bude tak 10 alebo 20x nizsia ako u nas v obchode.
tyler91
King
King

akú má ebay záruku?
heker
Redeemer
Redeemer

Mas na to napisane na eBayi. Je to napriklad garancia vratenia penazi.
tyler91
King
King

jasné,platba cez paypal,otvoriť spor to poznám...tak skúsim kúpiť licenciu za 3€ na office 19 a uvidíme...aj keď nepočítam s tým,že naozaj to bude lifetime licencia,ale keď vydrží rok,dva tak super
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Moze sa stat, ze prestane fungovat o 2 mesiace a potom uz spor na ebay-i neotvoris.
tyler91
King
King

jasné, treba počítať aj s týmto rizikom
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Vacsinou su tie licencie z MSDN, cize nevidim dovod preco by mali prestat fungovat po dvoch mesiacoch.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

To áno, ale sú licencie na office 365 ktoré sú vytvorené z fake edu mailov a tie ti nevydržia dlho, co není problém v prípade reklamácie, ale problém je keď si nahras na onedrive veci, ku ktorým z ničoho nič stratíš prístup, v prípade zrušenia účtu.
tyler91
King
King

Nakoniec som zobral key na Office 2019,žiaden účet na 365...len key nezobralo na prvýkrat online,ale musel som to aktivovať cez telefon a to už zobralo
heker
Redeemer
Redeemer

Mikioko - Riesenie je jednoduche a teda nepouzivat OneDrive. Je mnozstvo inych cloudov, napriklad ten od Googlu. Na dokumenty to postaci. Okrem toho tema je o Office, nie pridavnej funkcii v podobe OneDrive.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, chcem kupovať key na Microsoft Office, existuje stránka kde by som vedel stiahnúť aktuálnu inštalačku Office multi jazykovú verziu alebo Slovensku ? niečo podobne ako media creation tool pre Windows 10 ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Urcite si pred napisanim prispevku na forum najskor otvoril Google a napisal tam, ze "Office download", vsak???
Napísať odpoveď