Je to trestné?
Je to trestné?
Je trestné ak si umiestnim slusne logo politickej strany na aute, nosiť takéto tričko a podobne? Jedná sa o slušné a nenávistne logo,
blbe komentariky si nechajte, pýtam sa normálnych vzdelaných ľudí v tomto smere ktorý chcú poradiť, vdaka.
blbe komentariky si nechajte, pýtam sa normálnych vzdelaných ľudí v tomto smere ktorý chcú poradiť, vdaka.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Je to trestné?
nie, nie je to trestné. Aby to ale bolo v súlade so spoločenskými normami, bolo by dobré sa skontaktovať s konkrétnou stranou a spýtať sa, či im to nevadí.
Vsetci vieme o aku politicku stranu sa jedna - jej clenovia a sympatizanti sa s oblubou takto oznacuju, nosia rovnake tricka, vacsinou aj vyzeraju rovnako a potom paradoxne zvyknu ostatnych nazyvat ovcami 
Ale uprimne by ma zaujimala motivacia oznacit sukromne auto alebo seba logom nejakej politickej strany.
Ale uprimne by ma zaujimala motivacia oznacit sukromne auto alebo seba logom nejakej politickej strany.
Pokojne si to daj, aspoň ľudia budú hneď vopred vidieť, s čím jednajú 
Aké je teda slušné a zároveň nenávistné logo?
Inak už aj to slovo "slušné" mi v politickom kontexte začína znieť ako tradičná rodina.
Aké je teda slušné a zároveň nenávistné logo?
Inak už aj to slovo "slušné" mi v politickom kontexte začína znieť ako tradičná rodina.
-
yoggy
Horsie ako oznacit sukromne auto je len uz oznacit firemne auto.
Vid pripad v Bratislave.
Je mi to jasné, tie omáčky ktoré ste písali sú detské, hlúpe a nemiestné.
Grim je človek na úrovni, vďaka ti.
Motivácia je veľká, lebo hlása kresťanské hodnoty a zmýšľa veľmi zdravo, nejde s chorou dobou atd...
Dobré veci treba šíriť a nehanbiť či nebáť sa.
Grim je človek na úrovni, vďaka ti.
Motivácia je veľká, lebo hlása kresťanské hodnoty a zmýšľa veľmi zdravo, nejde s chorou dobou atd...
Dobré veci treba šíriť a nehanbiť či nebáť sa.
Takze som uhadol! 
Akurat v tom mas trochu zmatok - tie hodnoty nie su krestanske, ale cirkevne (to je diametralny rozdiel), na ich rozmyslani nie je nic zdrave a doba je chora prave kvoli nim...
Akurat v tom mas trochu zmatok - tie hodnoty nie su krestanske, ale cirkevne (to je diametralny rozdiel), na ich rozmyslani nie je nic zdrave a doba je chora prave kvoli nim...
Myslis krestanske hodnoty ako rozhodovanie o cudzej maternici alebo homofobiu?
Trestné to nie je. Ale nie je potreba, aby si si lepil gardistickú nálepku na auto a chodil v zelenom. Stačí otvoriť ústa a ľudia aj tak hneď zistia, čo si zač.
A keď už takto verejne deklarovať svoje hodnoty, prečo zostávať len pri gardistickej nálepke. Nalep si aj "Docent Vysokej škola života", "Rád relaxujem s chlapcami vo vírivke", "I love kebab" (napísané v azbuke), prípadne si tam rovno vylep 1488...ak by bol z toho problém, tak samozrejme ti to číslo vyšlo úplnou náhodou a v žiadnom prípade sa nejedná o propagáciu totalitného režimu, prípadne sa zahráš na analfabeta, čo nepozná číslovky.
Snáď nemáš drahé auto. Lebo niekto by ti na ňom mohol zanechať svoj "názor".
A keď už takto verejne deklarovať svoje hodnoty, prečo zostávať len pri gardistickej nálepke. Nalep si aj "Docent Vysokej škola života", "Rád relaxujem s chlapcami vo vírivke", "I love kebab" (napísané v azbuke), prípadne si tam rovno vylep 1488...ak by bol z toho problém, tak samozrejme ti to číslo vyšlo úplnou náhodou a v žiadnom prípade sa nejedná o propagáciu totalitného režimu, prípadne sa zahráš na analfabeta, čo nepozná číslovky.
Snáď nemáš drahé auto. Lebo niekto by ti na ňom mohol zanechať svoj "názor".
Ja Vám odpúšťam ale ste mimo. Nehodlám s vami o tomto diskutovať kedže už máte svojú pravdu, len toľko poviem, robíte a konáte zle a ste pomýlený.
Odchádzam v dobrom
pekný den prajem
Odchádzam v dobrom
pekný den prajem
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dva krát si rozmysli, či si na auto niečo dáš, aby sa tvoje auto nestalo terčom niekoho, komu tvoja strana nie je po chuti 
to je podobne ako si dáš nálepku hc slovan a ideš na výlet do tatier 
po Bratislave je to v pohode - a aj tak je to každému jedno, ale mimo BA absolutne nikoho nezaujima komu fandis a urobi to len skodu, to iste logo politickej strany, mimo toho ze toto nezaujima absolutne nikoho hocikde na slovensku,
ine ja ak by ti za to samozrejme platili
po Bratislave je to v pohode - a aj tak je to každému jedno, ale mimo BA absolutne nikoho nezaujima komu fandis a urobi to len skodu, to iste logo politickej strany, mimo toho ze toto nezaujima absolutne nikoho hocikde na slovensku,
ine ja ak by ti za to samozrejme platili
-
harrison314
Hardcore addict
Publicip, ked sa musis pytat takuto otazku a zdoraznovanim na ne-nenavistnost, tak asi sam tusis, ze to nie je v poriadku.
-
starysomar
Hardcore addict
Ja by som si napríklad mohol dať na auto nálepku "Som blbec".
No dobrí známi by mi to moc neverili

No dobrí známi by mi to moc neverili
-
Grim
Darca
ale keď si tam dáš "Starý somár", tak ti to podľa mňa uveria 
-
starysomar
Hardcore addict
To nemusím - to všetci vedia

KDH alebo Magnificat Slovakia nie su strany vyzývajúce na potlacenie zakladnych prav a slobod, takze nie je dovod, aby ich symbolika bola ilegalna aj ked o oznamovanie kazdemu svoje politicke postoje je rovnake ako ked pubertalni komunisti nosia na obleceni Che Geuvaru ci rozne hviezdicky.
ephramko, chalan inde vypisoval, ze virivku ma. kto vie ako sa na to pozera minister zdravotnictva, ked sa tam rochni s chalanmi...
ephramko, chalan inde vypisoval, ze virivku ma. kto vie ako sa na to pozera minister zdravotnictva, ked sa tam rochni s chalanmi...
Pokiaľ je s nimi vo vírivke aj duch svätý, tak je všetko na porádku.jackb napísal:ephramko, chalan inde vypisoval, ze virivku ma. kto vie ako sa na to pozera minister zdravotnictva, ked sa tam rochni s chalanmi...