Ja radšej riešenie inkognito zvnútra
Repro do stropu s BT
Re: Repro do stropu s BT
Na tých sci-fi ma odrádza ešte aj taká drobnosť, že je to zvonku vidno a púta to pozornosť...
Poprosim ale vratit sa spat k teme.
Stale som nedostal tip na dobry reprak do tejto miestnosti.
Dakujem.
Stale som nedostal tip na dobry reprak do tejto miestnosti.
Dakujem.
Kazdy bude hrat nie dobre.
-
mirak2
Hardcore addict
dobry reprak do kupelne neexistuje. ked neveris, chod do nejakeho obchodneho centra na zachody a pockaj tam na nejake reklamne hlasenie.
V poriadku, nebude to skvele, ale vzdy lepsie ako muzika z mobilu.
Viete mi, prosim, zodpovedat otazky z mojho prveho postu?
Viete mi, prosim, zodpovedat otazky z mojho prveho postu?
-
mirak2
Hardcore addict
Si kup JBL Flip a nepchaj to do stropu.
kasli na reprak v stene a ozaj si kup klasicky BT. urcite nie JBL Flip, zbytocne vyhodene peniaze. za tu cenu si kupis Soundcore Icon Mini do kazdej miestnosti.
ano, musis to nabijat a ked sa chces pripojit tak zapnut, ale bude to najlepsie riesenie. lahko ho vymenis ked sa nieco stane, bude to hrat lepsie, das si ho kam chces (inak ten icon mini vies spojit dva aby ti hrali stereo) a nemusis robit diery do stropu.
ja som prave riesil ci do domu nechat natiahnut kable na terasu na reprak, lebo mi tiez najprv prisla ta predstava dedikovaneho repraku len na terasu uplne super. ale v dnesnej dobe radsej ozaj kupim kvalitny BT reprak a proste nebudem nikdy obmedzeny reprakom ktory som kedysi zasekal do steny.
ano, musis to nabijat a ked sa chces pripojit tak zapnut, ale bude to najlepsie riesenie. lahko ho vymenis ked sa nieco stane, bude to hrat lepsie, das si ho kam chces (inak ten icon mini vies spojit dva aby ti hrali stereo) a nemusis robit diery do stropu.
ja som prave riesil ci do domu nechat natiahnut kable na terasu na reprak, lebo mi tiez najprv prisla ta predstava dedikovaneho repraku len na terasu uplne super. ale v dnesnej dobe radsej ozaj kupim kvalitny BT reprak a proste nebudem nikdy obmedzeny reprakom ktory som kedysi zasekal do steny.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Neporadím ti, ale osobne sa sprchujem s Creative Muvo 1C a som spokojný.