Používate niečo pre UI customizáciu W10tky?
Používate niečo pre UI customizáciu W10tky?
Ja používam už roky Winlaunch (http://winlaunch.org/index.php) ale je to už viacmenej abandonware a tak som začal uvažovať, či nemáte tipy a skúsenosti na podobné tooly, resp. prázdne plochy (Winlaunch vie pinnúť launcher k ploche, takže to zakryje plochu, takže to človek môže ďalej používať ako kôš), možno upravený taskbard, nejaký dock??
Ak niečo máte, hoďte, screeny, linky, inšpirácie. :good:
Ak niečo máte, hoďte, screeny, linky, inšpirácie. :good:
Re: Používate niečo pre UI customizáciu W10tky?
na co je to dobre? Pride mi to ako strata casu, treba stravit nejaky cas hladanim vhodneho programu, potom jeho studovanim, nasledne customizaciou a vo vysledku je to aj tak pomalsie nez stlacit windows a zacat pisat nazov programu. Taketo veci ma bavili tak 10-15 rokov dozadu, no nakoniec sa mi aj tak najlepsie pracuje s ciernou plochou na ktorej mam len tie ikony s ktorymi momentalne pracujem.
-
yoggy
Tak ako vravi Ninx. Mna to bavilo hlavne vtedy, ked som mal windows xp a mohol som si nainstalovat styl visty
Ale inak ja pouzivam svoju plochu ako kos.

Ale inak ja pouzivam svoju plochu ako kos.
A presne kvoli tomu mam iphone a nie android.Ninx napísal:na co je to dobre? Pride mi to ako strata casu, treba stravit nejaky cas hladanim vhodneho programu, potom jeho studovanim, nasledne customizaciou a vo vysledku je to aj tak pomalsie nez stlacit windows a zacat pisat nazov programu. Taketo veci ma bavili tak 10-15 rokov dozadu, no nakoniec sa mi aj tak najlepsie pracuje s ciernou plochou na ktorej mam len tie ikony s ktorymi momentalne pracujem.
jedine co mam naisntalovane je Wallpaper engine, kvoli peknym animujucim sa plocham https://store.steampowered.com/app/4319 ... er_Engine/
Ja tiez nic nepouzivam. Tieto veci maju vyznam ak mas touchscreen, inak je vzdy rychlejsie len napisat nazov programu do vyhladavania. To je jedna z najvacsich vyhod Windows 10.
Ja som to vyriesil cez Nova Launcher. Pouzivam ho takmer v defaultom nastaveni a tak mam na androide jednotne UI uz niekolko rokov.yoggy napísal:A presne kvoli tomu mam iphone a nie android.
-
starysomar
Hardcore addict
No...v mobile mám LineageOS (a pár skvelých apiek, okrem iného aj na prehľadávanie dát aj systému), vo Win10 pár utilít - na hľadanie Everything.
Pouzivam Classic Start Menu z http://www.classicshell.net/ kedze W7 styl a vzhlad sa mi viac paci ako W10, tak cez tuto appku si to viem W10 usposobit tak ako mi vyhovuje. 
A funguje este? Lebo asi pred rokom po velkej aktualizacii odstavili dost funkcii z programu CSM. Tak som ho rovno odinstaloval.
Mam verziu 4.3.1 a vsetko co som si potreboval prisposobit stale funguje ok, takze pre mna funguje.
A verzia Win10 co pouzivas?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Aj ja pouzivam classic shell, najma kvoli classic start menu. Vsetko funguje, verzia W10 Pro 2004.
co take super je na tom starom menu oproti novemu? poslite aj screenshoty prosim
Pokial to bola na mna otazka tak Windows 10 Education build 1909.
Ano, na teba. Mne vtedy CSM po velkej aktualizacii prestal ist. Teda nebol to moj notebook, ale rodinneho prislusnika. Vtedy som Googlil a vsetcins tym mali problem. Kto vie, mozno chvilu na to vysla aktualizacia CSM a neboli s tym ziadne dalsie problemy.
Hmm zaujimave, mne zatial Classic Shell 4.3.1 funguje ok, nepamatam si zeby mi po nejakom update prestal fungovat. Kazdopadne, skusil by som to znova nainstalovat na danu masinu, je mozne ze teraz to uz bude fungovat ok.
To mas ale daku staru verzii, ktora sa uz nerobi. Presli na open source s nazvom Open Shell, aktualizacie su na GitHube - https://github.com/Open-Shell/Open-Shell-Menu