Microsoft Flight Simulator 2020
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Microsoft Flight Simulator 2020
Tak uz som letel nad nasou dedinou je ot fakt celkom dobre spracovane
Aj moj dom tam je a aj podorys pekne sedi.
Ja som tiez urobil porovnavaci screenshot, som spokojny, necakal som ze aj ulice budu tak presne sediet.
-
Arkaz
Addict
vsak prave aj to som bol prekvapeny ze pekne to sedi. vcera som este polietal new york tiez krasa.
-
starysomar
Hardcore addict
https://pc.zoznam.sk/novinka/microsoft- ... -uz-za-1eu
Už vyše dvoch rokov nelietam s modelmi ani na PC no niekoho možno zaujme.
Už vyše dvoch rokov nelietam s modelmi ani na PC no niekoho možno zaujme.
starysomar: tu akciu som spominal uz na prvej strane 
Ja som to tak mal povodne tiez, ale uz po 2 dnoch som to kupil na steame. A ked som isiel zrusit game pass tak mi este aj ponukli refund toho 1 eura co som samozrejme vyuzil
Ja som to tak mal povodne tiez, ale uz po 2 dnoch som to kupil na steame. A ked som isiel zrusit game pass tak mi este aj ponukli refund toho 1 eura co som samozrejme vyuzil
-
starysomar
Hardcore addict
Prehliadol som 
-
Shamway
Professional
Ahojte, asi debilna otazka ale skusim...
Hram na gamepade a pri neutralnej polohe packy kazde lietadlo stupa
Je to normalne alebo mam nieco zle nakalibrovane?
Hram na gamepade a pri neutralnej polohe packy kazde lietadlo stupa
Je to normalne alebo mam nieco zle nakalibrovane?
Aj ked uberes plyn tak stale stupa? Mne sa to deje tiez na joysticku ale bud klesa alebo stupa nie je to tak ze stale stupa. Inak to ci lietadlo stupa alebo klesa sa da stale menit trimom. Ale kalibracia by mohla pomoct, da sa to nakalibrovat ked das vyhladavat game controllers vo windowse.
-
Shamway
Professional
Tak ano, ked uberiem plyn tak lietadlo pochopitelne klesa 
Vyvazenie (trim) je jednym zo zakladnych prvkov riadenia lietadla. Na to si treba nastavit klavesy alebo idealne ovladaci prvok s potenciometrom. Kazde lietadlo ma tendenciu stupat alebo klesat podla rychlosti a to sa kompenzuje vyvazenim. A s vyvazenim treba pracovat pocas celeho letu, zatial som si vsimol ze iba Airbus ma automaticke vyvazovanie pocas letu, ostatne bezne lietadla to maju manualne.
-
Shamway
Professional
Dik
V zakladnych tutorialoch to tusim nebolo, a absolutne sa mi to nechcelo googlit ci redditovat
Dal by som K+ ale unlucky
Dal by som K+ ale unlucky
Kludne sa pytaj, na to sme tu. Ale povedal by som, ze tato "hra" stoji za kupu nejakeho priemerneho joysticku, pokojne aj bazaroveho.
Moja zostava je tiez len taka kadejaka - ako joystick mam Saitek AV8R na ktorom som prerobil potenciometer zo smerovky (otacanie pakou) na trim a k tomu mam pozostatky volantu Logitech Formula EX - pedale pouzivam ako pedale v lietadle (smerovka), volant som dal prec a jeho os mam pouzitu na dalsom potenciometri ktory som donedavna pouzival ako trim a teraz je volny.
Moja zostava je tiez len taka kadejaka - ako joystick mam Saitek AV8R na ktorom som prerobil potenciometer zo smerovky (otacanie pakou) na trim a k tomu mam pozostatky volantu Logitech Formula EX - pedale pouzivam ako pedale v lietadle (smerovka), volant som dal prec a jeho os mam pouzitu na dalsom potenciometri ktory som donedavna pouzival ako trim a teraz je volny.
A nespravím chybu, ak to kúpim cez steam? Napr. DCS s tým malo nejaké problémy a lepšie je kúpiť ho rovno u vývojárov. Hlavne ak na to vyjdú nejaké pekné addony, s ktorou verziou budú kompatibilné, oboma?
Nespravis chybu ale rozdiel nie je velky. Cez steam sa stahuje iba launcher a vsetko ostatne ide cez neho. Ja osobne mam s MS Store zle skusenosti, kedysi mi ani vobec nesiel a rada z MS Supportu bola ze mam preinstalovat Windows. Nakoniec som to vyriesil upravou registrov. Navyse MS Store instaluje hry do skrytych adresarov a celkovo je to take nanic oproti Steamu. Ale v hre sa aj tak musis prihlasit s Microsoft uctom.
Ceresnicka na zaver:
Ceny v in-game marketplace su vo verzii z MS Store vyssie:
CT182T Skylane 29.99 € / Steam: 25.15 €
EGLC London airport - 14.99 € / Steam: 12.57 €
EGNM Leeds Airport - 17.99 € / Steam: 15.90 €
Flightbeam KDEN - 14.99 € / Steam: 12.57 €
KORS Orcas Island - 12.99 € / Steam: 10.90 €
London city Landmarks - 7.99 € / Steam: 6.70 €
LOWI Innsbruck Airport - 19.99 € / Steam: 16.76 €
Ak to nezmenia tak dlhodobo mozes so Steam verziou usetrit aj nejake to euro
PS: ak hru skusis cez Xbox game pass a potom kupis na steame tak musis vsetko znovu stahovat a neprenesu sa ani udaje z profilu napriek tomu ze sa tvaria ze su spojene s Microsoft uctom
Ceresnicka na zaver:
Ceny v in-game marketplace su vo verzii z MS Store vyssie:
CT182T Skylane 29.99 € / Steam: 25.15 €
EGLC London airport - 14.99 € / Steam: 12.57 €
EGNM Leeds Airport - 17.99 € / Steam: 15.90 €
Flightbeam KDEN - 14.99 € / Steam: 12.57 €
KORS Orcas Island - 12.99 € / Steam: 10.90 €
London city Landmarks - 7.99 € / Steam: 6.70 €
LOWI Innsbruck Airport - 19.99 € / Steam: 16.76 €
Ak to nezmenia tak dlhodobo mozes so Steam verziou usetrit aj nejake to euro
PS: ak hru skusis cez Xbox game pass a potom kupis na steame tak musis vsetko znovu stahovat a neprenesu sa ani udaje z profilu napriek tomu ze sa tvaria ze su spojene s Microsoft uctom
ja som to stahoval cez steam, stiahne ti iba launcher ten ma 500 mega a stahuje ho asi minutu
launcher sa zapina cez "hrať flight simulator" na steame takže ideš ešte len sťahovať hru ale v steame už svietiš že ju hráš
cez launcher to stahuje systemom stahuje stahuje, rozbaluje, rozbaluje, stahuje, rozbaluje, proste to nestahuje v kuse, tkaze realne to moze hodinu svietit na 60% a potom to dokaze skokovo skocit na 80% a tam byt dalsiu hodinu
launcher sa zapina cez "hrať flight simulator" na steame takže ideš ešte len sťahovať hru ale v steame už svietiš že ju hráš
cez launcher to stahuje systemom stahuje stahuje, rozbaluje, rozbaluje, stahuje, rozbaluje, proste to nestahuje v kuse, tkaze realne to moze hodinu svietit na 60% a potom to dokaze skokovo skocit na 80% a tam byt dalsiu hodinu
Skusil som, ako to vyzera a dost ma uchvatili scenerie
Musim uznat, vyzera to peckovo.
Spravil som malu galerku, Bratislava a podobne, co ma zaujalo, alebo som fotil naozaj.
https://imgur.com/gallery/ld6YE3J
V tejto som dal porovnavacky s fotkami, co som fotil dronom. Pri dvoch som mal pri uprave miestami problem, ze co je co
https://imgur.com/gallery/GqVl8Da
Spravil som malu galerku, Bratislava a podobne, co ma zaujalo, alebo som fotil naozaj.
https://imgur.com/gallery/ld6YE3J
V tejto som dal porovnavacky s fotkami, co som fotil dronom. Pri dvoch som mal pri uprave miestami problem, ze co je co
https://imgur.com/gallery/GqVl8Da
Hned prva foto nahovno. Chyba most 
hej hej, uninstall, nehratelne 
mne sa najviac paci ufo