Mám to vzdať ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
miskosro
Light Expert
Light Expert

Re: Mám to vzdať ?

Príspevok od používateľa miskosro »

guess.whoo napísal:toto vyzera na kvalitne zaciatky schizofrenie miskosro
máš pravdu, chcem ho motyvovat takze tak, ano ako si povedal
Baron_mastic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Baron_mastic »

Ach, sú to už dva roky hovoril som si aký som bol blbý, zamyslím sa a práve som zistil že som tam kde som bol, len s inou :lol: :smt017 Chalani pomôžte mi asi som vadný :D
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bindo011 »

Tam, kde som bol, znamená čo presne? Opäť si si nejakú vyhliadol, snažíš sa a ona serie na teba?

Poviem ti z vlastnej skúsenosti. Keď som sa snažil zbaliť nejaké dievča, ktoré sa mi páčilo a ona ma odmietala, nechal som to tak. Vyskúšal som to dva-tri krát a keď som definitívne pochopil, že nechce, nechal som ju plávať. V tom momente jednoducho nie si pre tú ženu dostatočne zaujímavý, inak, ako v tejto téme spomínali už mnohí, by javila záujem sa s tebou stretnúť. Proste tak to je, treba sa s tým nejako zmieriť a ísť o dům dál... :)

Pre mňa osobne napríklad nikdy nebola priorita snažiť sa zapáčiť jednej konkrétnej babe (aj keď bola akákoľvek úžasná naoko), ktorá ma nechce, ale naopak, nájsť takú, ktorá ma ocení.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

Ja nemám šťastie chalani. :D konečne som spoznal super babu, chodíme nejaký čas von a píšeme spolu nejaký čas. Baba má očividne záujem, dosť viditeľný, ale akonáhle prišli otázky, alebo lepšie povedané osobné otázky, tak zistím že býva s ex. Vraj sú kamaráti a po chvíľke zistím že oni sa vlastne nerozisli, ale žijú každý podľa seba.
matothor
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa matothor »

Keď žijú každý podľa seba tak v tom nebude problém keď si s ňou začneš. Keď vidíš že má záujem tak to zatiaĺ nerieš, a to jej bývanie s jej ex začni riešiť až keď reálne spolu niečo budete mať. Úprimne si ale myslím že keď býva so svojim ex tak to medzi nimi tak rýchlo neskončí ;)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Filip - prečo spolu bývaju pod jednou strechou, ked uz spolu nechodia? Bud opatrný.
Filip87
Medium Star
Medium Star

Pravdu povediac neviem. :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ak tam nie su nejake vazne dovody (napr. spolocna hypoteka) a nevyzera, ze je to kratkodobe riesenie ubytovania tak jednoducho utekaj.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Každý býva vo svojej izbe či ako? :-) Takúto vec si mal vyriešiť hneď, ako ste sa o tom bavili. Alebo to len chceš dotiahnuť do 'úspešného konca' a nechať tak? Bacha, aby si sa nepopálil. Alebo aby ti nevpálil jej 'ex'. Možno ešte nevie, že je ex... :-)
Filip87
Medium Star
Medium Star

No nič s toho nie je, baba nevie čo chce. Akonáhle máme ísť von mimo posilku tak vždy má nejaký plán. Neriešim. A nechce sa na tú tému baviť. :D
Baron_mastic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Baron_mastic »

Takze aktualizácia znova po troch rokoch 😁😁 zdravím všetkých a ďakujem za poniektoré rady, ktoré som tu dostal 😁 čítal som si tu fórum, zrazu som narazil na toto a hovoril som si, že to ako by som ja písal pár rokov dozadu, pozriem meno a už som sa iba pousmial.

Dnes je situácia už iná, komplexy menejcennosti prešli, dnes som cukrík 😂 všetko je to iba v hlave a netreba robiť zo seba otroka pre dievčatá 😁

Najväčšiu hlúposť som robil, že som si vždy vyhliadol jedno dievča a zahodil ostatne možnosti, dnes mám za sebou pár vzťahov a môžem potvrdiť čo tu bolo povedané, vzhľad je subjektívny 😁 ak si myslíš o sebe že si škaredý tak ním aj budeš, nikdy by som neveril že môžem byt zaujímavý pre rakety ktoré som mal 🙂🙂 ale dnes už to beriem trochu z iného pohladu.

Týmto som chcel iba povzbudiť chalanov, čo to majú rovnako ako som to mal ja kedysi, netreba hádzať flintu do žita.

Samozrejme ešte Vám sa chcem raz poďakovať, za nakopnutie ktoré som potreboval.

S pozdravom,

Barón
kuric99

Príspevok od používateľa kuric99 »

"pretože som nemal peniaze na autobus tak mi zobrala cestu."

Nechcem byť zlý ale stačilo mi prečítať tu vetu a indikuje že si nezašukáš do 25ky ak nezmeníš prístup. Naozaj ti príde normálne aby ti baba platila cestu? mal si to odmietnuť, trochu sebareflexie a hrdosti vole. to je ako pozvať ženu na kávu ale povedať že "ale nemám peniaze inač, môžeš to zacvakať"? .
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

kuric.
Čítať asi vieš.
Skús aj pochopiť dátumy príspevkov...
Napísať odpoveď