vyživne na dieta
Re: vyživne na dieta
Hejt? Dostali ste tu dost argumentov, ale isli ste si svoju notu. Potom to uz nazyvate hejtom 
ok proste sa nezhodneme 
Nakolko ti chyba schopnost argumentovat, prijmat argumenty a chapat zakony, tak co uz s tebou.
zakony nezmenim 
a ja rozumiem a som nazoru ze ajtak je najlepsie ked sa rodicia vedia dohodnut
no tu to nepojde
a ja rozumiem a som nazoru ze ajtak je najlepsie ked sa rodicia vedia dohodnut
no tu to nepojde
Mrzí ma ak to berieš ako hejt, ja to myslím v dobrom. Očividne si dobrák čo sa snaží pomôcť komu a kde sa dá, ale z tvojho pôsobenia na fóre mám pocit že sa jednoducho obklopuješ troskami - skús sa zamyslieť aky vplyv majú ľudia v ktorých spoločnosti sa pohybujes na teba .. je to dobrý vplyv?
Naozaj nie je bežné aby človek poznal narkomanov, bývalých narkomanov, gemblerov, lacné prostitutky atď..
Naozaj nie je bežné aby človek poznal narkomanov, bývalých narkomanov, gemblerov, lacné prostitutky atď..
takze mam update celej situacie....
mlada rodinka bola na dovolenke v chorvatsku baba si nechala pekne vsetko zacvakat a tyzden po dovolenke si zbalila veci a decko a odstahovala podla jej slov do prenajateho domceka alebo casti domu neviem presne ako to je pri meste. Chlapec nema absolutne nic osetrene sudom posiela jej podla jeho slov polku stoho co zarobi ona mu nosi decko a berie ho nazad ako sa jej zachce zobrala mu este aj auto.... Neozyva sa dokonca baba ani svojim rodicom cize chlapec ked ma malu chodia za nim este aj oni.... Chlapec je na pokraji zrutenia do roka je zneho alkoholik pretoze zacal kvalitne chlastat. A najusmevnejsie natom je ze on este tomu veri ze ona sa raz k nemu vrati. Nerobi podla mna dobre ze sa nechal takto zotrocit co poviete?
mlada rodinka bola na dovolenke v chorvatsku baba si nechala pekne vsetko zacvakat a tyzden po dovolenke si zbalila veci a decko a odstahovala podla jej slov do prenajateho domceka alebo casti domu neviem presne ako to je pri meste. Chlapec nema absolutne nic osetrene sudom posiela jej podla jeho slov polku stoho co zarobi ona mu nosi decko a berie ho nazad ako sa jej zachce zobrala mu este aj auto.... Neozyva sa dokonca baba ani svojim rodicom cize chlapec ked ma malu chodia za nim este aj oni.... Chlapec je na pokraji zrutenia do roka je zneho alkoholik pretoze zacal kvalitne chlastat. A najusmevnejsie natom je ze on este tomu veri ze ona sa raz k nemu vrati. Nerobi podla mna dobre ze sa nechal takto zotrocit co poviete?
Je dobre si uvedomit, ze ludia ktori dhodobo uzivali drogy sa uz nikdy nestanu beznymi, normalnymi ludmi- uz navzdy im zostane poskodena nejaka cast mozgu. Takze moralka a etika v ich vnimani je nieco ine ako to vnima vacsinova spolocnost. To znamena, ze dotycna ho bude "dojiť" kolko sa on necha a ona ziadnu "mieru" mat nebude.
On nech hlavne nech prestame pit, pretoze z toho ludom zvykne skor ci neskor preskakovat a nakoniec vyrobia nejaky fakt megapruser.
Pre inspiraciu:
https://obcan.justice.sk/infosud/-/info ... 52=&f.652=
On nech hlavne nech prestame pit, pretoze z toho ludom zvykne skor ci neskor preskakovat a nakoniec vyrobia nejaky fakt megapruser.
Pre inspiraciu:
https://obcan.justice.sk/infosud/-/info ... 52=&f.652=
vsetko co hovoris mi je uplne jasne a velmi som stoho smutny ze sa nechat tak vydierat 700e mesacne nemaju niektore pracujuce zeny nie prizivnicky ktore sa tvaria ze su starostlive matky.... Pre mna je jedine kus prekvapujuce ze mlada sa neozyva rodicom z ktorymi mala celkom ok vztah co viem dokonca sme mali z kamosom podozrenie ze jej davaju rozumy ako oje***. Co ma este vyrusuje je ze chalan netusi kde presne baba byva ci zije sama alebo z niekym mne by to osobne dost vadilo. No toto cele nedopadne dobre uz si vsimli aj v praci u chalana ze pije a ked sa trosku nezacne krotit moze dopadnut velmi zle... alkohol nic neriesi.
Je otazka ci rodicia skutocne nevedia kde ich dcera je, alebo to iba nechcu jemu povedat.
Kolko ma rokov ona a on?
Je mozne ze znova v "v tom fici" a preto sa izoluje. Takze nie je vylucene ze on jej posiela peniaze za ktore ona si v klidku fetuje. Hlavne nech si to vsetko da do poriadku po pravnej stranke.
Kolko ma rokov ona a on?
Je mozne ze znova v "v tom fici" a preto sa izoluje. Takze nie je vylucene ze on jej posiela peniaze za ktore ona si v klidku fetuje. Hlavne nech si to vsetko da do poriadku po pravnej stranke.
ja mu radim štyri veci
1. cim skor dat pravne doporiadku vyzivne a kedy mu ma davat decko nie stylom prinesiem ti ho ked ja budem chciet
2. okamzite zistit kde zije presne ako otec ma nato podla mna pravo
3. zobrat jej to auto a nechat si ho pripadne predat lebo to mal aj v plane.
4. tiez velmi dolezita vec vzchopit sa a nechlastat aby este nahodou neprisiel o robotu
1. cim skor dat pravne doporiadku vyzivne a kedy mu ma davat decko nie stylom prinesiem ti ho ked ja budem chciet
2. okamzite zistit kde zije presne ako otec ma nato podla mna pravo
3. zobrat jej to auto a nechat si ho pripadne predat lebo to mal aj v plane.
4. tiez velmi dolezita vec vzchopit sa a nechlastat aby este nahodou neprisiel o robotu