Azet konto - Pokec
Azet konto - Pokec
Zdravim, vie niekto poradit, ako na pokeci aj nadalej posielat spravy, pisat na sklo a podobne, bez toho, aby som tam zadaval svoje, ci ine cislo na overenie? Da sa to nejako obist? Ci sanca nulova a rovno si ucet zmazat? a vratit sa radsej do realneho zivota?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Azet konto - Pokec
nestaci tam dat cislo kreditky?
Nie, chce to od teba overenie cislom, ktore ked zadas, posle ti 4 miestne cislo, ktore zadas a mozes surfovat dalej a pisat si s kym chces, a aj na skle.. ked nezadas, nemozes nic...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
nuz... tak to potom neobides... ale dobre spravili, ved to tam bol samy robot.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
verifikáciu mobilom nemajú (zatiaľ) všetci. Ak ti ju dalo, bol na to nejaký dôvod na základe nejakého tvojho správania
Kúp si sim kartu z tesca za 3,90edjkobrra napísal: 24 aug 2020, 22:17 Nie, chce to od teba overenie cislom, ktore ked zadas, posle ti 4 miestne cislo, ktore zadas a mozes surfovat dalej a pisat si s kym chces, a aj na skle.. ked nezadas, nemozes nic...
To mi nepomoze, lebo aj tak tam musim pri kupe dat moje udaje.. Sim kartu len tak volne na Slovensku nekupis.
No a kde je problem v tom, ze si sim kartu kupis a aktivujes na svoje meno, tou sim kartou si potom overis ucet na Pokeci?!
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ked chce na pokeci predavat drogy alebo nahanat stavnate 15ky, tak ho tym mozu dopatrat
-
yoggy
Za stavnate 15ky ta nikto nebude nahanat a na drogy mas whatsapp atd. 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
15 je u nas este OK?
tak 14ky som myslel ...
a na whatsappe je tiez nejake "sklo" ci verejne 24/7 miestnosti typu "neplechy pod perinkou"?
mozno ma svoju siet distributorov a gangu rozbehanu na pokeci, ja neviem
a na whatsappe je tiez nejake "sklo" ci verejne 24/7 miestnosti typu "neplechy pod perinkou"?
mozno ma svoju siet distributorov a gangu rozbehanu na pokeci, ja neviem
-
yoggy
Tak whatsapp som myslel na pisanie si s dealerom. Sorry
Najhorsie je, ze pokec vyzaduje slovenske cislo a nikto slovenske virtuane cisla na sms nepredava...
Najhorsie je, ze pokec vyzaduje slovenske cislo a nikto slovenske virtuane cisla na sms nepredava...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
skusil som si vyklikat registraciu a zevraj by malo nejak ist aj zahranicne cislo ... to by sa dalo poriesit CZ cislom, tam je to volnejsie, da sa kupit bez mena ... mozno to pojde aj online, cez skype https://support.skype.com/en/faq/FA269/ ... -available ... bitcoionami sa tam platit asi neda, takze vzdy bude na konci jeho bankovy ucet, ale ziska tym par proxin naviac ..