Datart reklamácia - pukol displej zrejme pri preprave
Datart reklamácia - pukol displej zrejme pri preprave
ahojte. Reklamoval som telefón lebo mi prestal reagovať displej. Ja som ho vyhral v súťaží, ale poslali mi faktúru, aby som ho vedel reklamovať. Odniesol som ho na reklamáciu, ktorú neuznali lebo je prasknutý displej. On ale prasknutý nebol, takže musel prasknut počas prepravy do servisu. Co s tym ? Datart to poslal znova na prehodnotenie lebo som nesúhlasil s prebratim. Ako mam postupovať keď mi príde znova vyjadrenie, ze reklamácia neuznana?
Re: Datart reklamácia - pukol displej zrejme pri preprave
Pri prebrati hadam datart spisal stav mobilu. Vec ako puknuty displej by tam hadam napisali, nemyslis?
Tym padom by som trval na tom ze pri odovzdani bol OK, o com svedci aj ten popis stavu na reklamacnom protokole pri prebrati. Ak by argumentovali ze si to pracovnik napriklad nevsimol - to bohuzial nie je tvoja starost.
Tym padom by som trval na tom ze pri odovzdani bol OK, o com svedci aj ten popis stavu na reklamacnom protokole pri prebrati. Ak by argumentovali ze si to pracovnik napriklad nevsimol - to bohuzial nie je tvoja starost.
Re: Datart reklamácia - pukol displej zrejme pri preprave
presne tak, vsetko zalezi na preberacom protokole, ak tam nie je zmienka o tom, ze displej je prasknuty tak si vyhral a ziadaj novy telefon a tuto reklamaciu neukoncuj inak ako vybavenim kus za kus a nic ine ani nepodpisuj