CzTorrent skončil?
Re: CzTorrent skončil?
budu robit refund?
Podľa tých odpovedí ako tweetuje predpokladám súčasný "šéf CzT" (alebo jeden z nich) tak bude stále naťahovať ľudí s tým že sa to snažia dať dokopy a rozbehnúť to. Ale vyzerá to ako keby tam bol nejaký spor medzi "šéfmi CzT".
Takže nepredpokladal by som že by si niečo dostal späť. A vôbec, zo zaujímavosti, čo si si tam mohol kúpiť za peniaze? Ja som využíval premium skôr cez seedbody.
no ja seedbody práve nemám lebo utorrent mám zapnutý len keď aktívne sťahujem, teda som mal zakúpené členstvo,
ale ide len o drobné, to ma nespasia, pytal som sa iba tak zo zaujimavosti ako sa k tomu postavia
ale ide len o drobné, to ma nespasia, pytal som sa iba tak zo zaujimavosti ako sa k tomu postavia
Prejdite na Trezzor ci SkT.
Urcite neodporucam SkT nakolko nemaju sifrovane hesla a DB im uz raz na web unikla a ktomu kradla magnety z CzT
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ukradli heslá a ak si mal rovnaké na maili, tak si prišiel o mail.
Tak čo odporúčate ako náhradu?
-
Mek
Addict
Uz len ten Trezzor, ako bolo spominane 
Jedine TreZzoR
nic ine uz nezostalo. Ak teda neni ohnik v3 
Ako ked daco vynimocne potrebujem z trezzoru (pouzivam zahranicny sukromny tracker, nepotrebujem dabing) tak zatial nikdy nesklamal. Aj dobre interne veci su tam. Nikdy som nemal potrebu byt aj na CZT
A čo ten thepiratebay? sú rôzne stránky ktoré sa tvária ako tpb, čo si o nich myslíte? oficiálne už tpb neexistuje?
-
hojko
Site Admin
TPB funguje normalne na svojej .org domene.
-
cORP.
Addict
ja som to kedysi pouzival asi vyslovene len na hry, na filmy idem len cez kombinaciu netflix/stream cinema plugin v kodi, no kedze uz ani hry nepiratim a normalne kupujem tak som narazil na vypadok len kvoli tomu, ze som hladal pre polovicku zaklinaca 2 v gog verzii, nakoniec som to kupil, v dnesnom svete to asi moc zmysel uz nema
-
yoggy
Ono to bude skor tym, ze starneme a mame viac penazi, tak nemusime piratit. 
Skôr je to o pohodlí ,Netflix za poslednú dobu zamakal, na Slovensku je oveľa väčšia dostupnosť titulov ako v minulosti ,väčšina titulov už majú cz titulky a vieš ho mať za úbohých 3€ mesačne
-
*****HERO*****
Guru wannabe
hej no, dnes uz je to easy mode... kde su tie casy limewiru a stahovania 73 partov z rapidshare...
tiez si platim netflix a hbo go, ale na tom cztrackeri som vzdy nasiel nieco co nebolo ani na jednom. raz za tyzden som si spravil klikacku, potahal filmy, mam na to dedikovany PC s qbittorrent web serverom + DLNA, takze tiez je to dost pohodlne. navyse si viem dopredu zistit o tych filmoch ovela viac ako ked browsujem cez netflix.
tiez si platim netflix a hbo go, ale na tom cztrackeri som vzdy nasiel nieco co nebolo ani na jednom. raz za tyzden som si spravil klikacku, potahal filmy, mam na to dedikovany PC s qbittorrent web serverom + DLNA, takze tiez je to dost pohodlne. navyse si viem dopredu zistit o tych filmoch ovela viac ako ked browsujem cez netflix.
Nechcem moc špekulovať, ale momentálne vyzerá,že sa niečo deje. Už to nepresmeruje na inú stránku, ale nahodí error 521... Tak hádam sa deje niečo pozitívne a čoskoro sa to vráti 
Error 521 je znamy najma z Cloundflare pri vypnutom servre.
Tak sa necháme prekvapiť čo bude ale bude škoda osobne som s tamať ťatal seriály hlavne staršie a dokumenty staršie