PlayStation 5
Re: PlayStation 5
Ja som túto generáciu kupoval Xbox One kvôli Forze a Game passu a aj tomu že Sony nemám rád ako je uzavretá, nedovolovala cross platform hranie, nemá službu potobnú game passu. No pred 2 rokmi som XOne predal a kúpil PS4 kvôli tomu ako Microsoft uprednostnuje hlavne mp exkluzívne hry ktoré mňa nebavia a síce má game pass no keď si posledné roky porovnám Xbox Gold a PS + tak v ps+ mám ešte viac hier ktoré by ma bavili ako v celom game passe. A gold má maximálne 2 mesiace v roku kedy je silnejší než +.
Nad tým čo robí Microsoft pri najnovšej konzoly už iba krútim hlavou a ani náhodou nerozmýšlam nad Xboxom. Namiesto toho aby robili veľké exkluzivity tak skupujú predražene indie štúdia ktoré im budú vyvýjať malé hry ktoré budú mať pár fanúšikov. Jediné ich skutočne kvalitné exkluzivity sú Forza (ktorú nakoniec ani nevydajú pri launchi takže ešte som rozmýšlal nad alternatívou že kúpim rovno Xbox aj PS5) a Halo (ktoré nemá tiene, doskakujúce textury, slabá grafika...). Neviem teda čo tam majú za bandu neschopných hlav vo vedení ale ako minulú generáciu pokazili s tým že dali povinne Kinect, zvýšili tým cenu a ešte oznámili že sa nebude dať bazárovo predávať hry, robia zase to isté a je snáď ciel Microsoftu aby čo najviac posral launchnovej konzoly.
Nad tým čo robí Microsoft pri najnovšej konzoly už iba krútim hlavou a ani náhodou nerozmýšlam nad Xboxom. Namiesto toho aby robili veľké exkluzivity tak skupujú predražene indie štúdia ktoré im budú vyvýjať malé hry ktoré budú mať pár fanúšikov. Jediné ich skutočne kvalitné exkluzivity sú Forza (ktorú nakoniec ani nevydajú pri launchi takže ešte som rozmýšlal nad alternatívou že kúpim rovno Xbox aj PS5) a Halo (ktoré nemá tiene, doskakujúce textury, slabá grafika...). Neviem teda čo tam majú za bandu neschopných hlav vo vedení ale ako minulú generáciu pokazili s tým že dali povinne Kinect, zvýšili tým cenu a ešte oznámili že sa nebude dať bazárovo predávať hry, robia zase to isté a je snáď ciel Microsoftu aby čo najviac posral launchnovej konzoly.
Medium, Forza, Halo, Hellbalde, Avowed, Fable alebo taky State of decay 3 ti nepridu ako velke excluzivity? Podla mna minimalne 4 z toho musia zaujmut aj PS hracov takze stale nechapem to ako sa hovori ze XBOX nema exluzivne hry pricom ps5 ma tak 7 titulov co nie je tiez tak vela. Osobne si nekupim ani jednu konzolu len mi pride zvlastne ako sa xbox prezentuje ze nema hry.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Pretoze, vsetky xbox hry mas aj na PC
Na tom ale nezalezi kedze rozpravame o hracoch co si kupia bud XBOX alebo PS. Ak mas PS a nemas PC tebe moze byt jedno ze to je na PC kedze z tvojho pohladu to je stale exkluzivita. Na druhu stranu ak mas PS a PC a zaroven si kupis nejaku exkluzivitu z XBOXU ktora je aj na PC tak to je pre microsoft este lepsie ako ked si kupis XBOX + tu exkluzivitu kedze nestraca na konzole do ktorej ti musi doplacat.
Ak je únik o cenách skutočný, tak klobúk dolu. A MS si to môže dovoliť.
Box 399, ps5 499
Aby som nezabudol, Slovensko je medzi 22 krajinami, kde prichádza:
Beginning September 15, Xbox Game Pass Ultimate members can play more than 100 games from the cloud on their Android phone or tablet.
Box 399, ps5 499
Aby som nezabudol, Slovensko je medzi 22 krajinami, kde prichádza:
Beginning September 15, Xbox Game Pass Ultimate members can play more than 100 games from the cloud on their Android phone or tablet.
Mala by este byt oznamena aj lacnejsia verzia Xbox series S. Alebo to bola len nejaka blbost?
hej, ale digitalna bude za 399.
osobne pojdem do digitalnej, neviem k comu by mi bol blueray prehravac..
osobne pojdem do digitalnej, neviem k comu by mi bol blueray prehravac..
Trosku OT, ale kedze som to tu uz spominal, tak medzicasom som si zaobstaral Nintendo Switch. Zatial to vyzera byt ok, len skoda, ze mam pocit, ako keby ta konzola mala strasne malo exkluzivit. Mam zatial Zeldu, Luigis Mansion a Mario Odyssey co sa tyka exkluzivit. Co sa tyka ostatnych, tak (viem, spravil som si kupou chybu) Fifa 20 je otras a ani neviem co by som si mohol kupit okrem Mario Kart... Pripadne nejake rady? Btw, PS ma este stale laka viac ako Xbox, o ktorom ani neuvazujem, tak snad sa najdu na to nejake tie peniazky
Pokemon shiel/sword, Animal crossing a Kirby
Nintendo Switch tu má pomerne živú tému s veľa tipmi na hry.Leslie10 napísal:Trosku OT, ale kedze som to tu uz spominal, tak medzicasom som si zaobstaral Nintendo Switch. Zatial to vyzera byt ok, len skoda, ze mam pocit, ako keby ta konzola mala strasne malo exkluzivit. Mam zatial Zeldu, Luigis Mansion a Mario Odyssey co sa tyka exkluzivit. Co sa tyka ostatnych, tak (viem, spravil som si kupou chybu) Fifa 20 je otras a ani neviem co by som si mohol kupit okrem Mario Kart... Pripadne nejake rady? Btw, PS ma este stale laka viac ako Xbox, o ktorom ani neuvazujem, tak snad sa najdu na to nejake tie peniazky
Game Over Sony.
ale hovno, to je len tvoj mokry sen
kludne si kup xbox..
nemusis tu kazdeho presviedcat za kazdu cenu.. xbox tema tu tiez niekde asi bude..
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
lekoklatik
VIP
Novy God of War.
Skvele
Skvele
Zrovna 19 má výjsť aj Cyberpunk, ktorý už mám predobjednaný. Takže ak sa mi aj podarilo kúpiť PS5 v deň vydania tak prvá hra ktorú budem hrať je PS4 hra
. Celkovo ma inak sklamali s tými pár hrami ktoré výjdu prvý deň, GT 7 sa tento rok asi ani nedočkáme.
Ako nenáročný hráč potrebujem poradiť. Rozhodujem sa medzi PS5 digital a XBOX series S.
Využitie najmä FIFA a NHL na “posedeniach” s kamarátmi doma.
Mám 2 TV, jeden menší FHD a väčší 4K. Používalo by sa to na oboch. Láka má XBOX pre nižšiu cenu a pre fakt, že EA Play bude súčasťou Game Pass. Čo poviete, je to dobrá voľba?
Využitie najmä FIFA a NHL na “posedeniach” s kamarátmi doma.
Mám 2 TV, jeden menší FHD a väčší 4K. Používalo by sa to na oboch. Láka má XBOX pre nižšiu cenu a pre fakt, že EA Play bude súčasťou Game Pass. Čo poviete, je to dobrá voľba?
ja by som si konzolu bez mechaniky nekupil, ano je drahsia, ale ked si kupim hru na disku, mozem ju po prejdeni hry predat o malo lacnejsie ako za kolko som ju kupil
ps5 je podstatne vykonnejsia ako series s
ps5 je podstatne vykonnejsia ako series s
Kvôli NHL a FIFE by som nekupoval novú konzolu, ak máš starú. Tie hry tento rok robia primárne na staré konzoly a na nové to len preportujú.
Pre takých ľudí ako si ty Xbox vymyslel Series S a Gamepass a nemyslím to ironicky.
Načo by si kupoval hry keď máš gamepass a si len príležitostný hráč?
Načo by si kupoval hry keď máš gamepass a si len príležitostný hráč?
-
Wishmaster
Medium Professional
Pri tvojej situacii Xbox S + game pass a neni o com 
Mas tam mrte hier + EA Play (fifa, nhl atd)
Mas tam mrte hier + EA Play (fifa, nhl atd)