Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Do 60€ sa uz daju kupit velmi fajn sluchadla.
Neviem ci to musi byt uzavrete, ak nie tak AKG K240 Mk ll, alebo Omnitronic SHP-60.
Neviem ci to musi byt uzavrete, ak nie tak AKG K240 Mk ll, alebo Omnitronic SHP-60.
Dikes! Potom mi doslo, ze tie Senny 350 vlastne nemaju jack, co je skoda. Z toho, co si odporucil, sa mi Jays fakt lubia. Tam mi zas vadi, ze sa nedaju vymenit peny okolo usi, to som musel robit zatial na kazdych sluchadlach, kedze sa rozpadavaju. Porozmyslam aj nad tymi Mee, ich dizajn sa mi az tak nepaciRyan Giggs napísal: 18 sep 2020, 16:09 V prvom rade s BT sluchadlami môže byť pri sledovani TV problem. Pri hrach nehovoriac. Tak na to treba pamätať.
Riešenim by boli sluchadla s low latency kodekom, ale musi to podporovať aj zariadenie z ktoreho prehravaš. Resp. dokupiť nejaky LLaptx prijmač/vysielač.
Z tvojho vyberu snaď len Senny. Inak radšej Mee audio Matrix 3, resp. s LL kodekom (ale drahšie) Matrix Cinema. Z on ear Jays a-Seven
Vyskusat tieto sluchadla nemam kde. Jedine, ze by mi ich v nejakej kamennej predajni otvorili : /
Pri tych hrach by som pouzival sluchadla klasicky cez kabel, to by nevadilo. A ak nebudu mat lag 300ms, tak by mi to ani pri telke nejak nevadilo. Islo by skor o take emergency riesenie, aby som nedopozeral film pri volume 2 a nebudil zenu
Diky.Ryan Giggs napísal: 17 sep 2020, 20:17 Zvonka napr. CCA C10, Tin Hifi T2.
U nas napr Fiio F1, Mee audio M6 2nd.
V ramci tych,co sa da dostat tu,by neboli lepsie tie pistony?
V jednej recke boli hodnotene lepsie ako Fiio F3.
-
Ryan Giggs
VIP
Podľa toho v čom. Zvkovo určite nie, spracovanie lepšie maju (okrem mizerneho kabla). A inak to je to iste ako Xiaomi Piston. A napr. take Piston 3 čo su lepšie sluchadla, stoja na aliexpresse 3 eura.
https://www.audigo.cz/Tema/Recenze-a-te ... RHA-MA390u
Tu pisu nieco ine.
Tu pisu nieco ine.
-
Ryan Giggs
VIP
Ano, pisu tam logicky nieco ine, kedze porovnavaju ine sluchadla. 
TAk nejak som bol v tom,ze sa bavime o 1more piston,kedze som ich spomenul v 1.prispevku ,ale ok,moja chyba,ze som to nerozpisal.
Teda z tych, co si spomenul fiio f1, respektive Mee m6,budu tie 1more lepsia volba?
Teda z tych, co si spomenul fiio f1, respektive Mee m6,budu tie 1more lepsia volba?
-
Ryan Giggs
VIP
Ved sa bavime o 1more piston classic. Ale davas tu link na ich porovnanie so sluchadlami, ktore sa tu nespominali.
Takze tvoja poznamka, ze "tu pisu nieco ine" neviem k comu mala smerovat.
To ze sa niekde spomina ze su lepsie ako Fiio F3 je uplne irelevantne, kedze o F3 z mojej strany rec nebola. Ja som hovoril o Fiio F1. A F1 a F3 su diametralne odlisne sluchadla. Uz sa chapeme?
A teda nie, 1more nie su lepsia volba. Neoplati sa ich vobec kupovat.
Takze tvoja poznamka, ze "tu pisu nieco ine" neviem k comu mala smerovat.
To ze sa niekde spomina ze su lepsie ako Fiio F3 je uplne irelevantne, kedze o F3 z mojej strany rec nebola. Ja som hovoril o Fiio F1. A F1 a F3 su diametralne odlisne sluchadla. Uz sa chapeme?
A teda nie, 1more nie su lepsia volba. Neoplati sa ich vobec kupovat.
OK,rozumiem.
Tak potom do ktorych z tych dvoch sk variant ist?
Fiio alebo Mee?
Tak potom do ktorych z tych dvoch sk variant ist?
Fiio alebo Mee?
-
Ryan Giggs
VIP
Zalezi na preferenciach Mee su zvukovo neutralnejsie, F1 zas trochu hutnejsie, basovejsie.
Kazdopadne pred tym nez sa definitivne pre nieco rozhodnes zdoraznim, to co vies za tie peniaze co je dostat tu, kupit v Cine, je zvukovo o nie ze triedu, ale o galaxiu inde. To sa neda porovnat, tak to este zvaz.
Kazdopadne pred tym nez sa definitivne pre nieco rozhodnes zdoraznim, to co vies za tie peniaze co je dostat tu, kupit v Cine, je zvukovo o nie ze triedu, ale o galaxiu inde. To sa neda porovnat, tak to este zvaz.
-
217blaster217
Medium Expert
Ahoj Ryan, už si mi viackrát poradil super slúchadlá, takže som velmi rád že si tu stále aktívny 
Zháňam slúchadlá na dlhodobé nosenie pri práci v hluku
s velkými mušlami dokola uší
ideálne bluetooth ale pozrel by som aj káblovú alternatívu
ide mi hlavne o to aby mi nezavadzali a aby som sa mohol sústrediť na prácu ked zamnou beží telka a hulákajú morčatá
cenu by som chcel držať čo najnižšie ale okolo 100€ by malo byt fajn
Zväčša na nich pôjde hudba, prevažne asi rock, mám velmi rád basy.
Mal som už nejaké superluxy, posledne hd660 tie hrali super ale nepasovali mi na uši.
Taktiež som skúšal asi týžden marshal major 3 BT, ale tie mi vobec nepasovali na hlavu a uši.
dá sa pri takej nízkej cene kúpiť aj dobré slúchadlá s ANC?
edit - môžu byť aj zo zahraničia
Zháňam slúchadlá na dlhodobé nosenie pri práci v hluku
s velkými mušlami dokola uší
ideálne bluetooth ale pozrel by som aj káblovú alternatívu
ide mi hlavne o to aby mi nezavadzali a aby som sa mohol sústrediť na prácu ked zamnou beží telka a hulákajú morčatá
cenu by som chcel držať čo najnižšie ale okolo 100€ by malo byt fajn
Zväčša na nich pôjde hudba, prevažne asi rock, mám velmi rád basy.
Mal som už nejaké superluxy, posledne hd660 tie hrali super ale nepasovali mi na uši.
Taktiež som skúšal asi týžden marshal major 3 BT, ale tie mi vobec nepasovali na hlavu a uši.
edit - môžu byť aj zo zahraničia
Mam podobnu poziadavku. Akurat preferujem zvukovo neutralne (mam AD500 a tie mi vyhovuju) a kablove.
-
Ryan Giggs
VIP
Blizko neutralneho zvuku, za cenu okolo 100€ su napr. AKG K 271 Mk II, Audio-Technica ATH-M40x, Sony MDR-7506. Mierne V-čkovejši charakter potom Beyerdynamic DT 770 Pro alebo Shure SRH 840.
Z normalnych BT sluchadiel v tejto cene su zvukovo asi naj Mee audio Matrix 3, maju sice cirkumauralne naušniky, ale su z tych menšich. Zaleži na tom ake maš lopuchy. Z inych potom Sennheiser 350BT.
ANC sa za tie prachy kupiť neda. Teda da, ale budu to buď zvukovo mizerne sluchadla, alebo tam bude mizerne ANC. Alebo oboje. Nejake schopne začinaju tak na 150€.217blaster217 napísal: 27 sep 2020, 10:29
Z normalnych BT sluchadiel v tejto cene su zvukovo asi naj Mee audio Matrix 3, maju sice cirkumauralne naušniky, ale su z tych menšich. Zaleži na tom ake maš lopuchy. Z inych potom Sennheiser 350BT.
-
217blaster217
Medium Expert
Ďakujem za radu
Aj som si myslel ze to s tými ANC nebude také jednoduché
Ak by som zodvihol rozpočet na tých 150€, aké by som mal možnosti? Pripadne oplatí sa do toho investovať podľa teba? Mne sa to totiž ľúbilo na Sony xm2 že poklepanim na usnicu sa to dalo vypnúť aby som počul okolie a zase zapnúť, len tie sú trochu inde
Aj som si myslel ze to s tými ANC nebude také jednoduché
Ak by som zodvihol rozpočet na tých 150€, aké by som mal možnosti? Pripadne oplatí sa do toho investovať podľa teba? Mne sa to totiž ľúbilo na Sony xm2 že poklepanim na usnicu sa to dalo vypnúť aby som počul okolie a zase zapnúť, len tie sú trochu inde
Ahojte .. Prosím o radu pre herné slúchadlá do 100-110€ .
Hlavne pre PC, prípadne aj PS4 časom PS5 ( no nie je podmienkou)
Požiadavky - Bezdrôtové/ Slušná vydrž batérie, vyšší výkon, čo naj zvuk v danej cene..
Uvažujem nad Razer Thresher PS4 / Corsair Void RGB Elite Wireless/ Turtle Beach STEALTH 600P ..Samozrejme si nechám odporučiť aj iné, lepšie ...Ďakujem
Hlavne pre PC, prípadne aj PS4 časom PS5 ( no nie je podmienkou)
Požiadavky - Bezdrôtové/ Slušná vydrž batérie, vyšší výkon, čo naj zvuk v danej cene..
Uvažujem nad Razer Thresher PS4 / Corsair Void RGB Elite Wireless/ Turtle Beach STEALTH 600P ..Samozrejme si nechám odporučiť aj iné, lepšie ...Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Sennheiser HD 450BT. Tam je fajn zvuk a už aj použiteľne ANC.217blaster217 napísal: 27 sep 2020, 14:11 Ďakujem za radu
Aj som si myslel ze to s tými ANC nebude také jednoduché![]()
Caute, 2 roky dozadu ste mi poradili HyperX Cloudy. Spokojnost so zvukom aj pohodlnost na hlave bola super.
Ale po roku zacalo blbnut koliesko na hlasitost (ze vypadlo lave sluchadlo a musel som s nim potocit hore dole aby nabehlo), lenze uz boli po zaruke. Teraz po 2 rokoch uz vynechava aj mikrofon, teda bud ma nepocut alebo sa stazuju, ze strasne chrapcim, tak musim odpojit ten predlzovaci kabel-jack a vtedy to nabehne ako tak, ale nesmiem s tym moc hybat.. a to som to nikdy neodpajaval a ani ten mikrofon som nedaval hore dole... Tak ze ci si nepriplatit radsej, ak mate momentalne nieco lepsie, overene. Napriklad ci sa oplatia tie HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless / HyperX Cloud Alpha – Gold alebo ist do dacoho ineho.
Ale po roku zacalo blbnut koliesko na hlasitost (ze vypadlo lave sluchadlo a musel som s nim potocit hore dole aby nabehlo), lenze uz boli po zaruke. Teraz po 2 rokoch uz vynechava aj mikrofon, teda bud ma nepocut alebo sa stazuju, ze strasne chrapcim, tak musim odpojit ten predlzovaci kabel-jack a vtedy to nabehne ako tak, ale nesmiem s tym moc hybat.. a to som to nikdy neodpajaval a ani ten mikrofon som nedaval hore dole... Tak ze ci si nepriplatit radsej, ak mate momentalne nieco lepsie, overene. Napriklad ci sa oplatia tie HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless / HyperX Cloud Alpha – Gold alebo ist do dacoho ineho.
-
Ryan Giggs
VIP
Cloud stinger aj alpha hraju horsie ako to co si mal.
Zalezi aky rozpocet planujes, skakat v kategoriach nema velmi zmysel.
Zalezi aky rozpocet planujes, skakat v kategoriach nema velmi zmysel.
ved ako pisem sluchadla sedeli, super hrali.. ale vydrzali prakticky rok aj daco. Len som ich kupoval na firmu, tak teraz mozno kupim tie iste a zoberem ich na sukromnu osobu koli 2rocne zaruke. Takze ak mam dat 2x viac za daco co vydrzi 3 roky, tak to asi nema vyznam a pojdem do toho isteho.