Čaute, narazil som na tento artikel https://www.upsvr.gov.sk/sluzby-zamestn ... _id=291975
Má niekto skúsenosť ako to funguje?
Ak bývam v podnájme v meste kde pracujem má vôbec zmysel niečo take riešiť aj napriek tomu, že mám trvalé bydlisko cca 60km od mojej prace?
Príspevok na dochádzku (od štátu?)
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Príspevok na dochádzku (od štátu?)
Som na tom rovnako, a ani by mi nenapadlo ten prispevok ziadat. Koniec koncov, aj tak nemam narok - su tam podmienky. Bol si predtym aspon 3 mesiace na urade prace? A nastupil si za posledny mesiac do prace? (lebo poziadat mozes iba do mesiaca od nastupu).
Aha, lebo práve kolega mi vravel že každý mesiac to treba dokladovať vraj a práve si o to ide požiadať pritom už pracuje nejaký čas u nás
Ale jemu to vychádza asi 150€ ... čo ak by fakt dostával mesačne nie je úplne zlá suma lenže moja vzdialenosť do práce je o 1/3 menšia než jeho takže by som mal možno ledva 50€ ak teda vôbec
Ale jemu to vychádza asi 150€ ... čo ak by fakt dostával mesačne nie je úplne zlá suma lenže moja vzdialenosť do práce je o 1/3 menšia než jeho takže by som mal možno ledva 50€ ak teda vôbec
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja to využívam. Chodí mi cca 50-60€. Jedine čo treba dokladovať je výpis z práce kde sú moje odpracované dni.
A aj reálne dochádzaš? Ide mi skôr o to, že ja nedochádzam a či aj napriek tomu to je možné poberať. Ale sranda je taká, že odvtedy mi v práci tak jemne naznačili že je možné že sa so mnou budú lúčiť tak haluz no..
-
K-u-b-i-a-k
Addict
nedochádzam, bývam v podnájme