Radosť | mobilný operátor
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Radosť | mobilný operátor
Tak ako? Sim karta objednaná? Osobne chcem počkat na prvé reálne skúsenosti 
Re: Radosť | mobilný operátor
Jasné, včera
Verím, že to bude veru veľká radosť.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak isto objednane. podla mna to bude fajn.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ktorý balik plánujete využívať? keby mala radosť 3GB tak by to bol presne rovnaký balík ktorý využívam vo funfóne.
-
Arkaz
Addict
No ja urcite velku radsot. 8gb dat a 200 jednotiek mam aj teraz vo funfone ale za 20€. radost za 10€ A manzelka ma funfon 2gb 100 min 100sms takze u nej mala radost za 5€
-
*****HERO*****
Guru wannabe
to ma aky zmysel pre O2, ked napr. u O2 fer je za 5 euro len samostatne sluzba 1GB internetu mesacne a vsetko ostatne ide navrch? a teraz ponukaju Malu radost za 5 euro s 2 GB + 100 SMS/min?
ja sa u O2 fer dostanem priemerne tak na 15eur mesacne aj s nejakymi MHD listkami .. to je potom jasna volba pre radost ak tam nie je ziadny hacik ..
ja sa u O2 fer dostanem priemerne tak na 15eur mesacne aj s nejakymi MHD listkami .. to je potom jasna volba pre radost ak tam nie je ziadny hacik ..
Akurat som si vsimol ze po vycerpani dat sa data automaticky navysuju (1GB za 2€), zablokovat sa to neda. Pri 5€ radosti je +2€ celkom pomerna ciastka... Ale tak to je "detail"
Ale treba pripomenúť,že to nie je klasická predplatenka..služba sa nedá stopnúť (vždy je potrebné mať aktívny nejaký program) a ak náhodou platba neprebehne,služba sa aj tak predĺžuje a treba to doplatiť
No v tomto to skor pripomina pausal bez viazanosti. Ale tak moznost stopnut automaticke obnovenie dat tam mohli dat. Da sa to sice aj v mobile, ale tak neviem do akej miery do je presne, a riskovat ze si pre par kB niekto aktivuje dalsi 1GB, to si radsej clovek nastavi limit s rezervou a tam sa zas zbytocne oberie o nejake tie data.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
limity na prenesene data su uz defaultne v novsich androidoch ... staci si to nastavit, mozno pocitat tak s 5% odchylkami a si vybaveny .. v tom by som problem nevidel .. z mojej skusenosti je to relativne presne zatial ..
mna by skor zaujimalo, ako velmi ta "Radost" je spojena s O2? to su nejaki startupisti, co idu pod grantom O2? ci co to vlastne je ?" ako to vzniklo?
mna by skor zaujimalo, ako velmi ta "Radost" je spojena s O2? to su nejaki startupisti, co idu pod grantom O2? ci co to vlastne je ?" ako to vzniklo?
Radosť a O2 riadia tí istí ľudia... Logika je jednoduchá. Nepremigruje Fér ani Voľnosť pretože má veľa lenivých zákazníkov ktorým je jedno či platia o 10-15€ mesačne viac. O2 ide hlavne o nejakých 200-300 000 neustále migrujúcich zákazníkov a tých chce mať vo svojom košiari aj keď bude z nich mať menší zisk.+Nečerpajú výhody ako volania po 1.minute zadarmo ak niekto vola z Fér do Radosti napr.
Ak niekto prenáša číslo z o2 alebo z Tesca, prenos prebehne ešte v ten deň, nemusí sa čakať 4 dní
Ak niekto prenáša číslo z o2 alebo z Tesca, prenos prebehne ešte v ten deň, nemusí sa čakať 4 dní
Som zvedavý čo poviete na tú rýchlosť prenosu 10 mbps. Napríklad teraz pri strieborných dátach mám rýchlosť vyše 60 mbps a príde mi to ok.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Myslím, že 10mbps je na mobil akurát.
Simku mám objednanú na skúšku.. ak bude všetko vyhovovať, premigrujem svoje číslo zo Zlatého O2 paušálu na nekonečnú radosť a budem platiť o 10€ menej. Zvedavý som na rýchlosť dát, či spoznám rozdiel.
Akurát mi vadí, že sa nebude jednať o klasický paušál na faktúru, ale všetko bude nalinkované na moju platobnú kartu. Ako to vlastne bude SMS platbami za MHD/parkovanie - ak som dobre čítal, tieto poplatky sa strhnú až keď sa nazbierajú do celkovej výšky 5€.
A ešte dúfam, že zostanú O2 extra výhody...... a hovory medzi O2 a Radosťou budú účtované ako v rámci jednej O2 siete.
Akurát mi vadí, že sa nebude jednať o klasický paušál na faktúru, ale všetko bude nalinkované na moju platobnú kartu. Ako to vlastne bude SMS platbami za MHD/parkovanie - ak som dobre čítal, tieto poplatky sa strhnú až keď sa nazbierajú do celkovej výšky 5€.
A ešte dúfam, že zostanú O2 extra výhody...... a hovory medzi O2 a Radosťou budú účtované ako v rámci jednej O2 siete.
Ak by niekto hladal link na noveho operatora, prikladam ho nizsie (kedze ani cez google nesiel najst):
https://www.radost.digital/siet-a-pokrytie
https://www.radost.digital/siet-a-pokrytie
Neobmedzene ale iba 10mbit a po preneseni 100GB 2mbit... To je tak na streamovanie hd videa hodinu denne a potom max 480p
-
Arkaz
Addict
Pre mna nic z toho nieje nevyhoda 
Vy, ktorí ste už zažili výbuch radosti, funguje vám VoLTE? Mne na S9+ veru nie 
100gb v EU je fajn ale ta rychlost hlavne ze lte