Kazmova výzva o Auto+ 1 Milion Kč -Hojko deanonymizačná challenge

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kuric99

Re: Kazmova výzva o Auto+ 1 Milion Kč -Hojko deanonymizačná challenge

Príspevok od používateľa kuric99 »

Mek napísal: 27 sep 2020, 23:02 Neviem kto je Kazma, no neskocil by som na to, aj keby som vedel.
Inac myslite, ze on sam to auto zakopal? Asi nie, najal si na to nejaku firmu. Jej zamestnanci by to mohli v pohode vyhrat.
Tak dnes teoreticky existuje aj zmluva o mlčanlivosti a podobné právne nástroje , takže to by nebol taký problém .Trebars taký Escobar na tu istú problematiku keď mu ľudia zahrabávali peniaze musel využiť olovený argument aby si náhodou nespomenuli kde ich zakopali.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Podla mna zaujimava akcia. O tom co stoji sms, tak to je uvedene v podmienkach sutaze. Kedze termin je 10.10.2020, tak teda cisla 10 budu znamenat jeho Onemanshow Foundation a teda je zrejme, ze peniaze z toho pojdu na daku charitativnu vec. V komentaroch pisu, ze 65 percent ceny z SMS si berie operator+prevadzkovatel sluzby, ale tu by to mohlo ist vzhladom na rozmer a charitu o dost nizsie. Prikladam aj screen komentu z YouTube, kde sa analyzovali zabery kamionu a bagrov z toho kratkeho klipu.

kuric99 - Nemyslim si, ze Kazma spravil chybu. Pozri si ine jeho videa a show, veci ma premyslene a doslova prefikane. Takze aj ked natocili videa ako ide kontajner s kamionom okolo Brna a blizkych dedin, neznamena to, ze tam skutocne kopali. Kludne mohli tocit leb tak promo a to auto moze byt niekde na zapade CR.
Prílohy
Screenshot_20200927-231922.jpg
Screenshot_20200927-231927.jpg
Screenshot_20200927-231930.jpg
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Mek napísal: 27 sep 2020, 23:02 Neviem kto je Kazma, no neskocil by som na to, aj keby som vedel.
Inac myslite, ze on sam to auto zakopal? Asi nie, najal si na to nejaku firmu. Jej zamestnanci by to mohli v pohode vyhrat.
Presne to maju osetrene v podmienkach, nikto kto spolupracoval na sutazi nemoze sutazit..
kuric99

heker napísal: 27 sep 2020, 23:25 Podla mna zaujimava akcia. O tom co stoji sms, tak to je uvedene v podmienkach sutaze. Kedze termin je 10.10.2020, tak teda cisla 10 budu znamenat jeho Onemanshow Foundation a teda je zrejme, ze peniaze z toho pojdu na daku charitativnu vec. V komentaroch pisu, ze 65 percent ceny z SMS si berie operator+prevadzkovatel sluzby, ale tu by to mohlo ist vzhladom na rozmer a charitu o dost nizsie. Prikladam aj screen komentu z YouTube, kde sa analyzovali zabery kamionu a bagrov z toho kratkeho klipu.

kuric99 - Nemyslim si, ze Kazma spravil chybu. Pozri si ine jeho videa a show, veci ma premyslene a doslova prefikane. Takze aj ked natocili videa ako ide kontajner s kamionom okolo Brna a blizkych dedin, neznamena to, ze tam skutocne kopali. Kludne mohli tocit leb tak promo a to auto moze byt niekde na zapade CR.
K tomu komentáru na YouTube , celkom tá analýza stratila odbornú váhu keď napísal že livestream ide cez viac ip adries . Však tú stream IP dostane iba youtube a nezdieľa informácie z užívateľmi tak aký dôvod by malo hnať ten stream cez anonymizačnú sieť či vpn , akurát by to spomalilo stream .
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nikto netvrdi, ze to ma byt odborna vaha. Len tam zhrnul fakty, ktore bolo vidiet na videu. Niekto v dalsich komentaroch pisal, ze to nie je dialnica do Brna, ale z Brna, ze je to tocene z mosta, niekto tvrdil zase opak. O nic ine neslo. Koniec koncov v Brne mohli tocit len uputavku a auto moze byt 20km za Prahou kludne. To ze napisal bludy o IP, nad tym sa nepozastavujem, pretoze je to uplne irelevantne a clovek by sa aj tak nedostal k IP.
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

prave sa na obraze objavil vtak...

je tu nejaky ornitolog ktory z analizuje kde sa tento druh vtactva nachadza?
citim sancu :roll:
Prílohy
Snímka.JPG
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Hrdlicka zahradna? Nic tam neni vidiet
kuric99

Myslím že všetky "české vtáky" sa nachádzajú po celom česku takže asi nulova výpovedná hodnota . Možno sa nejaký druh nachádza niekde v čr hojnejšie a niekde je vzácnejší ale nemyslím si že existuje v čr druh ktorý sa vyskytuje iba na určitom území čr .

Autoeditácia príspevku po 4 min 26 sek:
našiel som email na ornitologa [email protected] ,keď tak mu to skúste poslať alebo potom skúsim ja , ale pochybujem že niečo z toho obrázku dokáže vyčítať.

Autoeditácia príspevku po 10 min 50 sek:
Ak je to tá hrdlička záhradná tak nemám dobré správy
wiki:
"První výskyt byl zaznamenán v roce 1942 v Brně, do roku 1955 obsadila území celé republiky. V České republice je běžná, hnízdí zde v počtu 200 000–400 000 párů. U jejího populačního trendu byl přitom v minulých letech zaznamenán mírný vzestup.[9]"
Koubes
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Koubes »

Střítež je tam jen pro zmatení si myslím, protože kamion vyjíždí ze Stříteže směr nájezd na dálnici nebo mohl jet směr Havlíčkův brod. Podle větrné el. Kámen jel na Havlíčkův Brod, proč by jel ze Stříteže na Havlíčkův brod a dál, a potom zpátky do Havlíčkova brodu akorát z druhé strany.
kuric99

Na livestreme to vyzerá že prší .. Prší slezko,plzensko tiež benešovsko .
Vavrooo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Vavrooo »

Ja som polhodinu zistoval kde je ta pumpa ktora je v zabere az večer...a podla. Mna je to benzinka v obci Rosice.....na 99 percent
Kulohulo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kulohulo »

Jsem se zasekla na tomhle obrázku, ale to je asi fotka pláže, moře spíš a i kdyby ne, tak to ničemu nepomůže..
Prílohy
emptyname_24_0.jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

odtlacok nohy astronauta na Mesiaci?
Kulohulo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kulohulo »

A jo:))máte pravdu
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

beardie napísal: 29 sep 2020, 17:19 odtlacok nohy astronauta na Mesiaci?
to si spoznal podla tych ruzovych nohavic?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

podla tych ciernych
tufersin
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tufersin »

Čau, kdyby to někoho zajímalo, tak tady je přibližná trasa kamionu podle toho co je vidět z videa.
https://www.google.cz/maps/dir/Brn%C4%9 ... 504464!3e0
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

to su pravnici? alebo len vedia precitat podmienky a zhrnut to do par viet? :roll:
Napísať odpoveď