Banálna otázka na ženáčov
Banálna otázka na ženáčov
Chcem sa opýtať ženáčov či ste niekedy riešili hlúposť o tom, kto z dvojice má šoférovať. Lebo pani chcela do kina na romantický film "After" a nakoľko všade kde ideme šoférujem stále ja (abstinent) tak dnes sa mi nechcelo a povedal som nech šoféruje ona. Načo bola odpoveď "môžem je*ať" tak som odvetil "aj ja". Nikde sa nešlo a samozrejme ten zlý som len ja. Pritom nepamätám kedy šoférovala ona.
Je to 5IQ téma na hádku, som si toho vedomý, to mi tu písať nemusíte. Mňa len zaujíma či sa s niečím podobným niekto stretol. Díky
Je to 5IQ téma na hádku, som si toho vedomý, to mi tu písať nemusíte. Mňa len zaujíma či sa s niečím podobným niekto stretol. Díky
Re: Banálna otázka na ženáčov
pozri sa to je tak. Ozenil si sa, z nejakeho dovodu ktory poznas len ty,
a bude to uz len horsie. Ale ja zenac nie som, takze vlastne moj nazor nemusis brat ako smerodajny. V kazdom pripade je dobre sa dusevne pripravit do buducna aj na vyssie "leveli".
a bude to uz len horsie. Ale ja zenac nie som, takze vlastne moj nazor nemusis brat ako smerodajny. V kazdom pripade je dobre sa dusevne pripravit do buducna aj na vyssie "leveli".
Preco nesoferovala ona, dala si pred alebo po kine 2 pohare vina? Lebo ak nic nepila, tak mi to pride z jej strany zvlastne.
nuz, toto je jedna zo zahad ktoru my nikdy nerozluskneme
záhada zenskeho zmýšľania či ženských nálad
záhada zenskeho zmýšľania či ženských nálad
-
starysomar
Hardcore addict
Raz žil na svete muž, ktoý pochopil uvažovanie žien. No než to stihol niekomu odovzdať - umrel od rehotu... 
To je tak detinská reakcia, že asi by som normálne ostal zaskočený
a bez slova išiel na pivo
Má tvoja manželka podobne detinské reakcie aj pri iných situáciách?
Zažil som už všelijaké nepochopiteľné reakcie od svojich frajeriek, ale nepamätám si niečo až takto banálne. Treba si vždy pamätať, že ženy zmýšľajú emocionálne, nie logicky.
Zažil som už všelijaké nepochopiteľné reakcie od svojich frajeriek, ale nepamätám si niečo až takto banálne. Treba si vždy pamätať, že ženy zmýšľajú emocionálne, nie logicky.
-
starysomar
Hardcore addict
"Uvažujú odrazom od miechy"
Väčšina.
Onedlho bude 34 rokov, čo sa s jednou otravujem...
Onedlho bude 34 rokov, čo sa s jednou otravujem...
Ak za volantom naposledy sedela v autoškole, nečudujem sa jej reakcii.... ak inak bežne šoféruje, dôvod tej reakcie možno už ani sama nevie. 
nebude to jednoducho tym, ze jej je neprijemne soferovat v niektorych lokalitach? ludia, ktori soferuju sporadicky maju casto problemy parkovat napr v preplnenych nakupakoch.
To je možné, ale to by sa dalo vysvetliť vetou: "Zlato, ja sa trochu bojím jazdiť cez mesto počas veľkej premávky, nemohol by si to odšoférovať ty?". A nie "Môžem je*ať!" 
Asi to bude vážne tým že ženy sú vo svojej podstate veľmi zložité stvorenia. Inak si to neviem vysvetliť. To asi každá má občasné prepínaky.
Hormony s nimi mavaju inak ako s nami..
Ja teda neviem, či u tvojej ženy sú nadávky bežnou súčasťou komunikácie, ale ja by som sa teda takto neúctivo voči partnerovi nesprávala. A rozhodne nie je ani to pravda, že by sa nevedeli ženy vyjadriť, čo chcú v danej chvíli do partnera. Resp. ak nevedia, tak ich to naučte 
A do toho kina mala ísť s tebou? Lebo ak s niekým iným, tak ju ten niekto mohol vziať autom, taxík...
Inak, čo som videla tie trailery na ten "After", veď to ani predstaviteľ nie je pekný a už tých filmov, kde hlavný predstaviteľ je bad boy, bolo hádam už dosť.
A do toho kina mala ísť s tebou? Lebo ak s niekým iným, tak ju ten niekto mohol vziať autom, taxík...
Inak, čo som videla tie trailery na ten "After", veď to ani predstaviteľ nie je pekný a už tých filmov, kde hlavný predstaviteľ je bad boy, bolo hádam už dosť.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na jej odpoved ,,mozem j*bat" by som pozrel na hodinky a povedal ze fajn to este stihame 
Pozri, oženil si sa a tu prichádza na rad kompromis, ktorý musi robiť aj ona aj ty. Avšak taká reakcia je celkom dosť "cez", nepohádali ste sa pred tým alebo nemali nejakú výmenu názorov? Od jej reakcie ste nehovorili o tom prečo tak zareagovala??
Som aj aj ženatý cca 6 rokov.
Konečne začínam chápať čo mi ocino vždy hovoril.
Manželstvo je ako pevnosť, kto je von, chce dovnútra, a kto je vnútri, chce von.
Som aj aj ženatý cca 6 rokov.
Konečne začínam chápať čo mi ocino vždy hovoril.
Manželstvo je ako pevnosť, kto je von, chce dovnútra, a kto je vnútri, chce von.
Predtým sme sa trošku pochytili taktiež na hlúposti, priznávam. A áno rozprávali. Výhovorka typu "som žena". Čiže to asi ospravedlňuje všetko 
-
starysomar
Hardcore addict
"To asi každá má občasné prepínaky" - to po 35 rokoch manželstva potvrdzujem s dodatkom - úplne náhodné s neidentifikovateľnou príčinou...
Výhovorky? - princíp...
Výhovorky? - princíp...
Včera som zažil ďalšiu nepochopiteľnú konfrontáciu. Frajerka, ktorá pracuje v škole, sa ma snažila presvedčiť, aby som vynechal basketbalový tréning, pretože si nemyslí, že v nehygienických podmienkach telocvične je momentálne vhodné športovať (kvôli korone).
Ja som jej protiargumentoval, že ako učiteľka môže v škole alebo aj v obchode koronu chytiť asi pravdepodobnejšie, keďže tam príde do kontaktu s viac ľuďmi ako ja na tréningu. No a jej argument bol taký, že do obchodu a do práce chodiť musí, na basketbal ísť nemusím
Už aj tú poslednú radosť v živote mi chce zobrať
Ja som jej protiargumentoval, že ako učiteľka môže v škole alebo aj v obchode koronu chytiť asi pravdepodobnejšie, keďže tam príde do kontaktu s viac ľuďmi ako ja na tréningu. No a jej argument bol taký, že do obchodu a do práce chodiť musí, na basketbal ísť nemusím
Už aj tú poslednú radosť v živote mi chce zobrať
co ja viem, podla mna uplne pochopitelne. v skole s respiratorom a dodrzovanim pravidiel je naozaj to nakazenie menej pravdepodobne ako ked sa na seba tisne banda ufunenych 30tnikov. bude to mat jeden a mate to vsetci