Radosť | mobilný operátor
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Radosť | mobilný operátor
Mne tiez prisla dnes simka. zatial fajn. signal dobry rychlosti dobre.
Ja len malý spoiler. Pri otváraní sim si dajte pozor, budete mať všade bordel.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
100gb v EU? v EU máš pri najvyššej radosti 11gb.
VoLTE im asi nefunguje,hoc podľa stránky by malo.Aj na ostatných fórach sa sťažujú,že im to nejdejimmy_xp napísal: 29 sep 2020, 14:33 Vy, ktorí ste už zažili výbuch radosti, funguje vám VoLTE? Mne na S9+ veru nie![]()
Vďaka za info. Na chate mi odporúčali resetovať nastavenia, ale to predsa nebudem robiť, keď pred výmenou SIM mi šlo VoLTE úplne bez problémov. Tak počkáme si na riešenie.
Zatiaľ mám zmiešané pocity - niektoré stránky mi načítava dosť pomaly aj keď je signál naplno a ukazuje mi 4G+ (Reddit, FB...) ale zato Youtube videá idú celkom normálne.
Zatiaľ mám zmiešané pocity - niektoré stránky mi načítava dosť pomaly aj keď je signál naplno a ukazuje mi 4G+ (Reddit, FB...) ale zato Youtube videá idú celkom normálne.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
prvé dni sa ešte podľa mňa budú vychytávať chybičky.
Trošku zvláštne,že na 10Mbit obmedzili aj malú a veľkú radosť
Je to trošku ako taká Beta verzia ešte
Je to trošku ako taká Beta verzia ešte
-
Arkaz
Addict
no a uz ma aj radost sere
manzelke som tiez kupil sim dal ziadost o prenos a zamietaju to. vraj viac sa dozviem cez chat. a na chate nikto 
-
cORP.
Addict
realne to uz niekto pouzivate ? pokrytie je irelevantne nakolko je rovnake v o2 sieti, ta siet sama o sebe kvalitou zial nedisponuje, chcel som vediet hlavne ak uz niekto mal moznost s radostou ficat po dialnici ci bol vlastne ako taky signal ? nakolko o2 na dialniciach je katastrofa
Ja som hneď 29. požiadal o prenos a napísalo, že mám kontaktovať cez chat, nikto neodpísal, tak som napísal na podporu a až dnes mi prišla odpoveď, že mám skúsiť zadať číslo bez prvej nuly. Bolo by to v pohode keby včera neprišla sms s dátumom prenosu.Arkaz napísal: 02 okt 2020, 17:59 no a uz ma aj radost seremanzelke som tiez kupil sim dal ziadost o prenos a zamietaju to. vraj viac sa dozviem cez chat. a na chate nikto
![]()
Takže reálne sa na ten môj mail nikto nepozrel.
-
Arkaz
Addict
no uz som zistil aj sam kde je problem. funfon je na mna a radost na manzelku. preto nejde preniest. musim zbehnut so zenou do orange a prepisat funfon na nu.
Dnes taký môj mini test. Bol som sa trošku povoziť, začal som v Sabinove, pokračoval na Prešov a následne po diaľnici na Široké a cez dediny späť Sabinov. Celý čas som telefonoval cez Bluetooth. Klop klop, ani jedno prerušenie hovoru. Viem, že tento test moc smerodajný nie je, keďže je to málo kilometrov, no mňa to potešilo. Keď som mával 4ku tak mi hovory prerušovalo jedna radosť.cORP. napísal: 02 okt 2020, 19:52 realne to uz niekto pouzivate ? pokrytie je irelevantne nakolko je rovnake v o2 sieti, ta siet sama o sebe kvalitou zial nedisponuje, chcel som vediet hlavne ak uz niekto mal moznost s radostou ficat po dialnici ci bol vlastne ako taky signal ? nakolko o2 na dialniciach je katastrofa
-
K-u-b-i-a-k
Addict
4ka je v Prešove a okolí nepoužiteľná.
VoLTE stále nefunkčné?
Dnes mi preniesli číslo z FunFonu. Bez problémov. Minulý týždeň v utorok som dostal sms, že evidujú prenos a dnes v podstate od polnoci som už v O2 (Radosti). VoLTE zatiaľ nefunkčné 
VoLTE je potrebné riešiť cez ich technickú podporu
V recenziách na obchode play to čítam
V recenziách na obchode play to čítam
Fúúú, dík. Trošku to nedomysleli. Už mi ide VoLTE.
To im treba individuálne vypisovať o aktiváciu?
Ja som musel, bohužiaľ (dnes je presne 6 dní odkedy mám kartu). Nerozumiem technológii VoLTE, hlavne jej aktivácii. Možno len prvá várka kariet a objednávok týmto trpí, pretože poniektorým písali, že o pár dní im to pôjde, tak neviem.