Pozor spiler !!!!
Takze, hral som hry, videl serial a cital niektore poviedky a tiez mi je jasne, ze v kazdom zanri je svet Zaklinaca miren eupraveny a odlisny.
No mam otazku hlavne na tych ci citali knihy. Zaujima, ci je v nich vysvetlene, co je zac Kral divokeho honu/Eredin.
Zaklinac - knihy vs. serial vs. hra
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zaklinac - knihy vs. serial vs. hra
Bol to elf z nejakého iného sveta - tí elfovia tam vedeli medzi tými svetmi nejako cestovať, zotročovali ich obyvateľov a to bol v podstate ich spôsob života.
On tam velil nejakej skupine bojovníkov, ktorí takto cestovali medzi svetmi, najčastejšie do toho "pôvodného" odkiaľ tuším aj pochádzali a kde sa v podstate odohráva príbeh a unášali odtiaľ deti a ľudí.
Tí elfovia tam mali aj starého kráľa, ktorého potom Eredin otrávil, aby ho mohol nahradiť.
Je to len cca, neviem už, či si to dobre pamätám
On tam velil nejakej skupine bojovníkov, ktorí takto cestovali medzi svetmi, najčastejšie do toho "pôvodného" odkiaľ tuším aj pochádzali a kde sa v podstate odohráva príbeh a unášali odtiaľ deti a ľudí.
Tí elfovia tam mali aj starého kráľa, ktorého potom Eredin otrávil, aby ho mohol nahradiť.
Je to len cca, neviem už, či si to dobre pamätám
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zaklinac - knihy vs. serial vs. hra
Vdaka, takze sa to v podstate zhoduje s tretou hrou.
O co mi slo, ze v jednotke bol Kral divokeho honu prezetovany ako prizrak (nieco ako stelesnenie smrti a vojny).
O co mi slo, ze v jednotke bol Kral divokeho honu prezetovany ako prizrak (nieco ako stelesnenie smrti a vojny).