Banálna otázka na ženáčov

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Banálna otázka na ženáčov

Príspevok od používateľa guess.whoo »

zaujimave v tych cechach..opatrenia, krizy, ale interierove neprofesionalne aktivity su stale povolene :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Prebehol som tú tému, ale autor sa tu stále nevyjadril, že či jeho žena má teda problém so šoférovaním, alebo nie. Lebo to je jediná podstatná otázka. Ak má, je to pochopiteľné, ak nemá, tak je to absolútne infantilná reakcia. Napríklad moja mama šoféruje denne, ale do väčších miest nejde. Moja frajerka šoféruje v pohode, nebojí sa, ale do nových lokalít ide vždy iba so mnou, alebo s niekým. Čiže závisí od tohto.

Potom ale pohľad z druhej strany. Píšeš, že si abstinent (z toho chápem, že nepiješ vôbec). Prečo sa ti "nechcelo šoférovať"? :D Ako, ja šoférujem rád, takže to neviem posúdiť,... ale sedieť na riti a točiť volantom nie je žiadna námaha... Nepoviem, keby si šiel na rachotine bez serva a s vyheganou prevodovkou, kde nedrží ani voľnobeh, ale to rátam, že asi nie. :)
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Tam ani nešlo o to šoférovanie, ale o to čo tu všetci riešime - že je žena.

Problém ako taký so šoférovaním nemá, pretože keď jej treba niečo pobehať tak sadne a ide. Aj s babkou napr do väčšieho mesta. Ja takisto problém nemám. Ale ako som tu už spomínal, predtým sme sa tiež na niečom chytili a nahnevala ma, čiže preto som jej povedal že keď chce ísť do kina na svoj film tak nech šoféruje. Ale povedal som to normálne, bez nervov. Ale keďže to, že stále šoférujem ja berie ako samozrejmosť, nasrala sa že môže je*ať.

Ach bože a tie ženské argumenty. Perla za perlou. Knihu by som mohol napísať.

V dobe keď som si ešte príležitostne vypil mala nervy že pijem (príležitostne rozumej raz za 1-2 mesiace). Preto od nervov zavelila:

"A v tomto dome sa žiaden alkohol piť nebude!

... Iba víno.

Pozn. Pretože víno pije iba ona.

Tak vravím že keď žiaden, tak ani víno.
"Ale víno sa neberie ako alkohol..."
"Ale víno nie je taký alkohol"
"Z vína človeku ne*ebe"
"Z vína sa tak neopiješ"

V preklade: som žena, mám vlastnú pravdu a toto sú pádne argumenty.

No a keď som prestal piť tak som bol zlý že si nevypijem, že nie som uvoľnený.

Ale to sú len také jednodňové prepínacie stavy. Na ďalší deň si už (chvála pánu Bohu) uvedomuje že sú to nezmysli.

Hoďte sem nejaké perly tej vašej ak máte.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Tak to mozes byt rad ze si neskor uvedomi tie nezmysli :D
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Síce ešte nie som ženatý, ale aj tak mi príde názov tejto témy trošku blbý, lebo toto sa určite týka každého jedného vzťahu, nie len manželstva :D Aj u mňa je to rovnako, občas zbrklo a blbo zareagujem ja, občas frajerka. Už som si stihol vypočuť za 1,5 roka vzťahu, že som niekedy horší, ako žena :D Od ženy celkom paradox.

Ak vašej hádke predchádzala iná hádka, tak potom reakciu tvojej frajerky (manželky?) celkom chápem, najmä ak je výbušnejšej povahy. Sám som taký, tak viem, čo sa mi v podobných situáciach premieľa v hlave, akurát si viem možno lepšie dávať pozor na jazyk, lebo predvídam následky. Resp. snažím sa predvídať :D A keď behom pár minút vychladnem, už nemám potrebu byť zlý, zákerný, ani protivný. Podľa mňa máme každý tú takú svoju povahu a svoje chyby, o ktorých by mal partner vedieť. Moja frajerka moje muchy pozná dokonale, tak možno aj preto berie môj hnev v takýchto banálnych situáciách tak, že behom krátkej chvíľky budem opäť "normálny" :D

Nerobil by som z tohto vášho "problému" žiadnu vedu. Chápem, ak je váš vzťah inak krásny a nezvyknete sa hádať, tak takáto situácia zamrzí. Budem sa opakovať, ale opäť tvrdím, že z môjho pohľadu to je normálne a môžu za to naše povahy. :)
Napísať odpoveď