Vsetko okolo YouTube
Re: Vsetko okolo YouTube
Aj to je forma spolupráce, ale sú mnohé iné.
Napríklad techarena vo videu na mobil prezentuje nejaký výrobok a hovorí že výrobca je sponzorom videa.
Crazyrussianhacker zase prezentoval nejakú hru.
Jdemezrat takisto v rámci videa prezentoval nejakú hru na mobil.
Napríklad techarena vo videu na mobil prezentuje nejaký výrobok a hovorí že výrobca je sponzorom videa.
Crazyrussianhacker zase prezentoval nejakú hru.
Jdemezrat takisto v rámci videa prezentoval nejakú hru na mobil.
zaujimave, tak potom to zacina davat zmysel.
gogo: Ani nie, skôr iné typy spoluprác. Oni často promujú nejakú značku. Recenzenti dokonca často recenzujú zaplatený produkt (alebo dokonca robia porovnávačky). Baby sa fotia s kozmetikou, šatami, alebo šperkami. Je to paradox, že tie trapné počítačové hry, ktoré tí youtuberi hrajú sú už jedna z mála autentických vecí. Absolútne gro Instagramu (ale že fakt drvivá väčšina obsahu) pri tých úspešných účtoch je surový marketing.
Žijeme v chorej dobe, kedy človek sedí na gauči pred telkou, pozerá film. Zrazu naskočí reklama, tak prepne, lebo "on reklamy pozerať nebude", chytí do ruky telefón, otvorí Instagram, a tam tie reklamy nie len že pozerá, ale aj dobrovoľne lajkuje.
Žijeme v chorej dobe, kedy človek sedí na gauči pred telkou, pozerá film. Zrazu naskočí reklama, tak prepne, lebo "on reklamy pozerať nebude", chytí do ruky telefón, otvorí Instagram, a tam tie reklamy nie len že pozerá, ale aj dobrovoľne lajkuje.
mne reklamy na youtube dost vadia, pretoze prerusuju video a musim klikat na "skipe". Ale samotna prezentacia nejakeho produktu mi nevadi, pretoze bud ma to video bavi a dopozeram ho, alebo ma nebavi a prepnem. A nijako ma neovplyvnuje, ci mi reklamu pustia milionkrat krat alebo nie, pretoze sa rozhodujem podla vlastnych kriterii.
Klasicky Tv vobec nepozeram cca 10rokov, aj prave kvoli otravnym 10minutovym reklamny blokom,podla mna je Tv totalne vintage medium pre dochodcov a to sam nie som uplne najmladsi..
Klasicky Tv vobec nepozeram cca 10rokov, aj prave kvoli otravnym 10minutovym reklamny blokom,podla mna je Tv totalne vintage medium pre dochodcov a to sam nie som uplne najmladsi..
...a prave preto mam plugin na blokovanie reklam na YouTube.
a aky pouzivas?
AdBlocker for YouTube, par dni dozadu sa to riesilo v inej teme. Daj si vyhladat "adblocker" tu na fore a co to sa docitas o tom. Nechcem tu zbytocne zavadzat offtopic do tejto temy.
Ono sa to riešilo v tejto téme, či?
O stránku dozadu.
Celkom fajn článok na shitserverigogo956 napísal:Hensym
"Zarábajú zrejme hlavne na spoluprácach"
-napr, ze niekto si zaplati influencera aby prisiel do jeho TV alebo na nejaku spolocensku akciu?
Toto myslis?
https://www.startitup.sk/zarobit-stovky ... ollowerov/
Youtube family
Funguje to rovnako ako Spotify? Alebo google vie reálne tie adresy overovať?
Funguje to rovnako ako Spotify? Alebo google vie reálne tie adresy overovať?
Mozes ist do toho s hocikym, len pri pridavani do family musis byt v rovnakej krajine. Ja som to skusil na ebay za par $ a uz s tym fungujem par mesiacov..
Inak, u spotiify sme kazdy uplne inde a stale fungujeme bez problemov..
Inak, u spotiify sme kazdy uplne inde a stale fungujeme bez problemov..
Všetko funguje super, úprimne ak pozerám aspoň 2-3 videa denne tak zbaviť sa reklam je na nezaplatenie.
1,85€ pri počte 6 členov.
1,85€ pri počte 6 členov.
Mna uz tiez reklamy vytacaju kedze na mobile a TV nemam adblock.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja na mobile na youtube pouzivam https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US , zatial funguje perfektne
Do mobilu YouTube Vanced!
Veru, do Androidu YouTube Vanced must have aplikácia a nie je potrebný žiaden root, inštalácia je jednoduchá
-
mirak2
Hardcore addict
Vanced je super, len nastavenie, aby sa vsetky youtube videa otvarali vo Vanced a nie ofiko appke je celkom otravne
to už záleži na telefóne, v MIUI to je minutová záležitosť
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mirak2: Na Android 10 je to robota na 5 sekund, ci sa mylim???
Inak ked sa spominaju reklamy na YouTube, kamarat ma iPhone a riesil nieco podobne. Pozna niekto aplikaciu alebo sposob ako pozerat YouTube bez reklam, ak ma iPhone 8 bez jailbreaku???
Inak ked sa spominaju reklamy na YouTube, kamarat ma iPhone a riesil nieco podobne. Pozna niekto aplikaciu alebo sposob ako pozerat YouTube bez reklam, ak ma iPhone 8 bez jailbreaku???
Za mňa apka Wipr (čo je adblock, platená) a cez Safari (a s iOS 14 máš aj PiP pri safari).
Inak s nejakými "3rd party" youtube playermi nemám skúsenosť, osobne to čo pozerám na mobile youtube tak tých pár sekúnd reklám mi nevadí
Inak s nejakými "3rd party" youtube playermi nemám skúsenosť, osobne to čo pozerám na mobile youtube tak tých pár sekúnd reklám mi nevadí