Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Však už to aj začal, bola to celá jeho obhajoba + jeho strana posledné dni dávala trestné oznámenia na majiteľov áut s EČV kde bolo 88 a 14. Ale že by to bolo zneužitie... chytanie sa slamky, celé je to len na zasmiatie sa. Prokurátori a sudcovia sa vedia pozrieť aj na kontext veci. Ja som rád, že sa aktívne proti tomuto čosi urobilo, lebo to neustále strkanie hlavy do piesku s výhovorkou, že "ak ho odsúdime, len to z neho urobí martýra" bolo úplne kontraproduktívne. Normálne ich súdiť a zatvárať za propagáciu fašizmu, však paragrafy na to sú. Takisto je fajn rušiť im stránky a bludweby, mazanie nenávistného obsahu nie je cenzúra, ale zákon v každej modernej a normálnej krajine.
No na to su sudy, aby urcili ci ide o nahodu alebo o umyselnu propagaciu. Lebo potom sa to da obratit aj na druhu absurditu, ze sa mozem tvarit ze nejaky vyrok, kde volam aby zabili vsetkych ciganov je nahodny zhluk pismen, ktory som vyprodukoval ked som omylom buchol do klavesnice. V tomto pripade ide o cislo, ktore je na nacistickej scene zname, zamerne a opakovane ho kotleba vybral na verejnu akciu pri spomienke na slovensky stat. Navyse na tento signal potom ocividne zareagovala aj nacisticka scena, ktora si tento cin pochvalovala. Tu je to celkom jasne a myslim, ze kazdemu kto nacisticku scenu trochu pozna bolo hned jasne, o co Kotlebovi ide.
My sme odkedy Island, Dánsko, Švajčiarsko, Nový Zéland ? milión horších prípadov ostalo nepotrestaných a z tohto tu sa tu robí oslava akokeby táto krajina sa zbavila najväčšieho problému...celé je to trápne s tým súdnym procesom....som napr. zvedavý na trest modelky ktorá s mobilom v ruke zrazila 18 ročné dievča, dávam ruku do ohňa, že odíde s menším trestom..čo tam po mladom dievčati, ktorá mala celý život pred sebou, oslavujme, že nejaký Kotleba ktorý týmto šekom zničil životy tisíckam ľudí .... tejto krajine daňoví podvodníci, skorumpovaní politici, vrahovia za volantom sú vysmiaty ako lečo
Mohol este nadhodit, ze firma Curaprox ma zubne kefky serie Black is White a predavaju sa za 88,88 libier 
tyler91, nauc sa gramatiku. potom si pozri co rezim, aky chce nastolit tvoj Vocca porobil v Europe v 90tych rokoch a potom sa opytaj sam seba, ci ho nie je treba trestat.
A co Jozef Király, s ktorym pozoval Mazurek? Ten uz ma 25 alebo dozivotie?
tyler91, nauc sa gramatiku. potom si pozri co rezim, aky chce nastolit tvoj Vocca porobil v Europe v 90tych rokoch a potom sa opytaj sam seba, ci ho nie je treba trestat.
A co Jozef Király, s ktorym pozoval Mazurek? Ten uz ma 25 alebo dozivotie?
jackb: Nemám potrebu doučiť sa gramatiku...Kotleba je debil, ale čo sa týka tých trestov tu na Slovensku, je to tak ako píšem...spravodlivosť na Slovensku je ako turkménsky vesmírny program, čiže žiadna nie je
Mal by si mat potrebu sa ju doucit, lebo v nej mas velke medzery 
Ano, spavodlivost je vacsinou na smiech. Za objednanie vrazdy oslobodenie, ze organizovanie skupiny veducej k popieraniu zakladnych prav a slobod len 4 roky a 4 mesiace a aj to nepravoplatne. Obaja pani M. K. by mali dostat po 20 rokov minimalne.
Ano, spavodlivost je vacsinou na smiech. Za objednanie vrazdy oslobodenie, ze organizovanie skupiny veducej k popieraniu zakladnych prav a slobod len 4 roky a 4 mesiace a aj to nepravoplatne. Obaja pani M. K. by mali dostat po 20 rokov minimalne.
Niekedy mám pocit, že toto fórum spravuje akadémia vied, vyžaduje sa tu bezchybná gramatika
Nechapem preco sem pleties ine pripady ktore s tym nemaju nic spolocne.tyler91 napísal: 13 okt 2020, 12:41 My sme odkedy Island, Dánsko, Švajčiarsko, Nový Zéland ? milión horších prípadov ostalo nepotrestaných a z tohto tu sa tu robí oslava akokeby táto krajina sa zbavila najväčšieho problému...celé je to trápne s tým súdnym procesom....som napr. zvedavý na trest modelky ktorá s mobilom v ruke zrazila 18 ročné dievča, dávam ruku do ohňa, že odíde s menším trestom..čo tam po mladom dievčati, ktorá mala celý život pred sebou, oslavujme, že nejaký Kotleba ktorý týmto šekom zničil životy tisíckam ľudí .... tejto krajine daňoví podvodníci, skorumpovaní politici, vrahovia za volantom sú vysmiaty ako lečo
Co tym chces povedat? Ze pokial nebudu spravodlivo potrestani ti najhorsi tak nema byt potrestany nikto?
Lebo ved vsetci vieme ze nase sudnictvo moc nefunguje a prave preto sa tak tesime ze bol konecne niekto spravodlivo potrestany a este k tomu niekto kto nemame radi.
Jasne ze by som chcel aby bola potrestana modelka co zabila niekoho autom ale to nema s touto temou aboslutne nic spolocne tak nejak nevidim dovod to tu rozoberat.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nik predsa nenaznačuje, že nejaká modelka by nemala byť spravodlivo potrestaná. A ak bude, vieme, kde sa máš sťažovať. Na druhej strane je líder politickej strany, zoskupenia, ktoré máta hlavy jednoduchým (pozor, nie vždy hlúpym) ľuďom, ktorý využíva viacero negatívnych sociálnych javov v krajine na obohacovanie sa, pričom sa hrá na spasiteľa.
O to ide. Má ako verejná osoba úplne iný dopad na spoločnosť a jej postoje, ako nejaká modelka, ktorá zrazila dievča. A ešte jedna vec - tí zbabelci z partaje sa už celé roky spoliehajú na to, že im všetko prejde. Najprv čosi zavesia do éteru, potom sa zoserú a snažia sa z toho vykľučkovať. Mnoho ľudí ich doslova vzýva ako svätých. Preto bolo potrebné spraviť čistku a názorný príklad.
Samozrejme - u nás je mnoho prípadov, ktoré si zaslúžia oveľa vyššie tresty. Je to pravda. A pravda je aj to, že legislatíva a súdnictvo sú v troskách. To ale neznamená, že si tu nemôžeme cinknúť preto, lebo po nose dostal niekto, kto si myslel, že sa mu to stať nemôže.
O to ide. Má ako verejná osoba úplne iný dopad na spoločnosť a jej postoje, ako nejaká modelka, ktorá zrazila dievča. A ešte jedna vec - tí zbabelci z partaje sa už celé roky spoliehajú na to, že im všetko prejde. Najprv čosi zavesia do éteru, potom sa zoserú a snažia sa z toho vykľučkovať. Mnoho ľudí ich doslova vzýva ako svätých. Preto bolo potrebné spraviť čistku a názorný príklad.
Samozrejme - u nás je mnoho prípadov, ktoré si zaslúžia oveľa vyššie tresty. Je to pravda. A pravda je aj to, že legislatíva a súdnictvo sú v troskách. To ale neznamená, že si tu nemôžeme cinknúť preto, lebo po nose dostal niekto, kto si myslel, že sa mu to stať nemôže.
-
AllGoneDead
Medium Star
Nacisticka symbolika tu uz spomenuta bola. Co sa vsak explicitne nepovedalo, je fakt, ze Kotleba bol predsedom Slovenskej pospolitosti. Tato strana bola zalozena v roku 2005 a rozpustena v roku 2006 pretoze popierala demokraticke principy a je v priamom rozpore s ustavou SR.tyler91 napísal: 13 okt 2020, 12:41 My sme odkedy Island, Dánsko, Švajčiarsko, Nový Zéland ? milión horších prípadov ostalo nepotrestaných a z tohto tu sa tu robí oslava akokeby táto krajina sa zbavila najväčšieho problému
Takze to zosumarizujem:
- Kotleba bol predsedom strany, ktoru rozpustili, pretoze chceli obmedzovat obcanov SR
- Kotleba mal prepojenia na ludi z nazi sceny, a stale ma(v strane ma ludi, ktorych po rozhodnuti sudu mozes oznacit za neonacistu)
- Uz roky propaguje nazi symboliku(vid terajsi verdikt)
- Do politiky sa snazil dostat viac nez 10 rokov pred zalozenim LSNS a jeho posobenie bolo vzdy na pravnej hrane
+ problemy ktore mame teraz, maju korene v totalite, ktora tu bola predtym. Prichod dalsej totality by teda priniesol len dalsie problemy a len tazko neake riesenie(teda okrem toho konecneho)
A "oslava" sa z toho robi preto, lebo po rokoch necinnosti sa spravilo aspon nieco.
Oslavovať budeme môcť ak ĽSNS dopadne ako Zlatý Úsvit v Grécku....
BTW tej modelke ktorá sa evidentne hrala s telefónom v čase nárazu, nezobrali ani vodičák...
BTW tej modelke ktorá sa evidentne hrala s telefónom v čase nárazu, nezobrali ani vodičák...
Well, je to prvý krok, niekde sa začať musí.
A prestaň už vyťahovať tú modelku, nikto tu netvrdí že jej trest bol spravodlivý, takže je to úplne mimo témy.
A prestaň už vyťahovať tú modelku, nikto tu netvrdí že jej trest bol spravodlivý, takže je to úplne mimo témy.
Tu je zvukovy zaznam sudkyne z vynesenia rozsudku na Voccom. Nie "pouzil skarede cisla na zachranu chudobnych", ale vystavila mu ucet za vsetko.
Niečo pozitívne o Kotlebovi, je pozitívny. Vraj za to môže sudkyňa, lebo ho nepustila domov, keď mal na súde teplotu a podľa Kotlebu by ju mali trestne stíhať za všeobecné ohrozenie. To že on potom ďalšie dni s teplotami behal po parlamente a ktovie kde ešte...už asi na trestné stíhanie nie je.
https://www.aktuality.sk/clanok/833185/ ... nu-sabovu/
https://www.aktuality.sk/clanok/833185/ ... nu-sabovu/
to uz nie je normalne - on je schopny sa nakazit neexistujucou chorobou, aby nemusel ist sediet!
ale vzhladom k tomu, ze kotleba ma trojky kozy, tak je tu nadej, ze by mohol patrit do rizikovej skupiny
ale vzhladom k tomu, ze kotleba ma trojky kozy, tak je tu nadej, ze by mohol patrit do rizikovej skupiny
-
Grim
Darca
Ak mal príznaky, tak nemal byť na súde, ale mal sa nahlásiť na testovanie a ostať doma. To neurobil, takže je to jeho chyba.
//ako už bolo naznačené, tiež by som chcel pripomenúť, že veľa ľudí na Coronu zomrelo. If you know what I mean. And this time I mean something else.
//ako už bolo naznačené, tiež by som chcel pripomenúť, že veľa ľudí na Coronu zomrelo. If you know what I mean. And this time I mean something else.
ja som len zvedavy, ako vysvetli, ze v septembri pred testom po jeho dovolenke tvrdil, ze virus je vymysel. o jeho videach ani nehovoriac. v marci: vlada, okamzite zacnite sit ruska! cez cipovanie a znak selmi, az po Projekt Kovid na zatrocenie Slävjänov
-
hojko
Site Admin
Vsak uz dal vyhlasenie, ze sa nakazil na tom gestapackom sude 
Hej, ale zároveň sa sťažuje, že tam mal teplotu a sudkyňa ho tam držala. Dal by som sem ten gif s hovorcom "To mi nevychádza".
Ako psychológa by ma zaujímalo, že keby Kotleba zomrel na koronavírus, ako by na reagovali Kotleby. Zaujímavý sociálny experiment podľa mňa.
Ako psychológa by ma zaujímalo, že keby Kotleba zomrel na koronavírus, ako by na reagovali Kotleby. Zaujímavý sociálny experiment podľa mňa.
Soros a cipy, nic ine za tym nevidim