Este ze som si vybavil zalozny internet od Orange, inak by som nemohol napisat tento prispevok
Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data
-
yoggy
Re: Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data
Fibernet ma poslednu dobu nejak moc vypadkov
Este ze som si vybavil zalozny internet od Orange, inak by som nemohol napisat tento prispevok
Ja som teraz konecne po dlhej dobe spokojny s Orange pausalmi, dva dni mam aktivovany Go Yoxo (mesacne fix 15 eur) - studentsky pausal na ISIC, kde su neobmedzene volania do vsetkych sieti, neobmedzene SMS/MMS, neobmedzene data na vsetky socialne siete a 5GB dat na ine veci. Mne tych 5GB bohate staci, v pausale pred tym som mal 10GB a vyuzil som z nich kazdy mesiac aj pri "vacsej spotrebe" nejake 3 max 4GB, aj to vynimocne tolko. Cize tento pausal je pre mna ako stvoreny, neobmedzene volania potrebujem ako sol a konecne som si povedal, ze ten slavny ISIC som za 5 rokov aj na nieco pouzil
skoda, ze taketo nieco prislo az teraz, ked som studentom posledny rok. Ale vzdy lepsie ako nic 
Uz to tu daval tyler91 3 dni dozadu...
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
necakajte revoluciu prosim vas, viete, ze marketing si obcas musi nieco poslat do eteru 
Autoeditácia príspevku po 2 hod 9 min 52 sek:
Uvidis o 2 dni, mam uz doma komplet tabulky, no nemozem ich zverejnovat
Autoeditácia príspevku po 2 hod 9 min 52 sek:
Uvidis o 2 dni, mam uz doma komplet tabulky, no nemozem ich zverejnovat
Playstation 5 ma byt v ponuke, na zaciatok limitovany pocet kusov.
Orange sa opäť strápnil s novou ponukou paušálov. To akože čo chcú dosiahnuť? Nových zákazníkov na to asi ťažko nalákajú a starí zákazníci sú hlúpi, ak tam zostanú.
Orange nekonečno 65€
Radosť nekonečno 20€
Orange nekonečno 65€
Radosť nekonečno 20€
2gb za 20 eur.. dobry joke
orange je fakt peklo a hroza.. a robili s tym tajnosti, ako keby vymysleli Ameriku.. idioti bez mozgu.. skoda ze ti oje*** na predajni to tym ludom nanutia..
Cela ich ponuka je roky rokuce postavena na dopyte. Ludia su proste lenivi menit operatora tak ich orange pekne doji.
Ten Orange je naozaj tak sprostý, aby konkurovali radosti, predstavia nový GO za 15€ kde je 200 min a 500MB ? toto má akože konkurovať veľkej radosti za 10€ kde mám 200 min a 8GB ? Orange má svojich zákazníkov za totálnych idiotov
Načo tu také info postuješ? Úplne zbytočná informácia... Tie paušály nik normálny nemohol mať aktívne
-
cORP.
Addict
zbytocna nieje a by si sa divil kolko ludi ich realne pouziva, nie kazdy je na internete a nie kazdy riesi prechod k inym operatorom, proste su tam kde 20 rokov dozadu zacali a neriesia to, samozrejme z pohladu mes. poplatku a obsahu su onicom, no to starsia generacia ako som vravel neriesi, internet im je tak na nejake topky, mozno pocasie, pokial tato generacia neskonci tak take pausaly stale budu pretoze sa proste pouzivaju, po novom su zrusene z dovodu, ze je go1 v ktorom si vies viacmenej poskladat doplnkove veci podobne tymto nizsim, to je cele , opakujem ja tie pausaly neobhajujem, len uvadzam na pravu mieru ich realne rozsirenie
-
cORP.
Addict
k tomu PS5, ano ma byt v ponuke, viem aj pocet kusov ktory bude k dispozicii, preorder sa v Orange nerobil, je ich velmi malo, na to by som sa velmi nespoliehal .heker napísal: 21 okt 2020, 10:33 Playstation 5 ma byt v ponuke, na zaciatok limitovany pocet kusov.
-
nejakymarko
Addict
Páni, nemáte náhodou niekto zákulisné info, kedy by mohli by naskladnené iP 12 Pro graphite 128 pripadne 256gb?
Alebo dá sa urobiť nejaká predobjednávka, aby som nemusel každý deň kontrolovať, či ich už náhodou nemajú?
Dik
Alebo dá sa urobiť nejaká predobjednávka, aby som nemusel každý deň kontrolovať, či ich už náhodou nemajú?
Dik
-
cORP.
Addict
toto info ti neda nikto, na sklade nemame ani jeden volne dostupny, predobjednavky cakaju, ono tie kusy chodia, no problem je ten, ze vzy ako pridu tak idu rovno zakaznikom ktorym sa robil pausal v dobe ked skladom neboli, cize jedine cakat, 12 pro nemaju ani APR, operator ma niekolkonasobne viac objednavok, zial takto to je, sam som si bral 12 pro max z istores a nie z orange nakolko som chcel modru 128gb verziu ktoru ani nemame
-
nejakymarko
Addict
A viem si predĺžiť paušál a zobrať telefón, aj keď nie je skladom (aby som sa dostal na "čakačku")?
Predpokladám, že asi nie
Predpokladám, že asi nie
-
cORP.
Addict
vies, normalne si spravis pausal, vyberies si zariadenie a ten ti nasledne pride kurierom ak uz bude dostupny, to je format predajne, pripadne si spises dodatok cez linku 905 - volba 1 alebo cez eshop, zasielka pride v momente naskladnenia zariadenia
Chcem sa spýtať, ak idem preniesť číslo z Funfonu a je tam ešte starý OP, musím ísť do Orange aktualizovať OP ak chcem preniesť číslo?
A ak tam mám kredit môžem požiadať po prenose o jeho vrátenie?
A ak tam mám kredit môžem požiadať po prenose o jeho vrátenie?
áno musíš si aktualizovať OP a pokiaľ viem, tak nespotrebovaný kredit ti prepadáva, nedá sa preniesť ani vrátiť