Priateľka sa opäť zamilovala inde
Priateľka sa opäť zamilovala inde
Ahoj, sme spolu rok a pol. Mne je 27 a jej je 23 a celý čas aj spolu bývame.
Prvý krát sa to stalo v januári. Mali sme vo vzťahu krízu. Začala tráviť čas s kamarátom a na mňa bola doma zlá.
Povedala mi že potrebuje čas, že chce skúsiť byť s niekým iným, že je možné, že ešte spolu budeme ale teraz chce byť s niekým iným. Týždeň som preplakal a dostal sa cez to.
Bývali sme spolu ďalej a ja už si robil svoje a už som sa k nej nesprával ako k priateľke.
Trvalo to celé 3 týždne, potom s ním skončila a vrátila sa ku mne.
Až na to že to týždeň ťahala s nami oboma čo som nevedel. Potom sa s ním pohádala a bol koniec.
Žili sme ďalej a teraz sa presne to isté deje znova. Nechal som jej voľnosť, má veľa kamarátov a nevadilo mi to. Ale včera prišla domov opäť okolo pol 2 v noci. Dialo sa to už dlhšie.
Vyšlo z nej že cíti k niekomu náklonnosť, a chce byť s ním. Že možno je to poblaznenie ale chce skúsiť byť s niekým iným. Že jej mám sľúbiť že ho nebudem kontaktovať. Plakala a plakal som ja.
Že ma miluje s navždy bude, Prosila aby sme spolu ďalej bývali, a aby som ju nikdy neopustil inak sa zabije. Lebo že to nezvládne lebo ma na svete len mňa a mamu.
Ja som znova zničený, už som myslel ako budeme spolu bývať , ešte pár dní do zadu sme si hovorili ako sa milujeme, ako si postavíme dom. A prišlo toto.
Ako by som to zvrátil, nechcem ju stratiť, čo by platilo? Ukázať jej o čo príde, ako vtedy. Nechať ju tak nech zistí sama čo chce? Bojím sa že ju stratim úplne. Alebo začať žiť ako sám a ukázať jej že nie som na nej tak závislý, alebo jej to nejak prekazit sa s ním stretávať?
Čo mám robiť? Ako ju získať späť.
Ospravedlňovala sa za všetko zle, povedala že nikto pre ňu nikdy toľko neurobil a tak veci.
Potom sme zaspali v náručí ako každý deň pred tým.
Ja nespal celú noc. Čo keď bola posledná, ona ešte povedala že aby som nebol nahnevaný
Keď bude spať u neho. Celú noc som na to myslel, na to že musím niečo vymyslieť
Ako to napraviť. Je to moja chyba, nechal som ju s ním a aj keď som žiarlil dovolil som jej s ním tráviť čas, ja som bol celé dni v práci....
Som na dne, v noci keď som zaspal na chvíľu hneď sa mi snívalo presne to isté, že spolu bývame ale nič spolu nemáme a nesmiem sa jej ani dotknúť.
Mám opäť v hlave len to ako sa s ňou bude milovať, lebo ak nič neurobim takto to dopadne.
Neviem čo robiť. Neviem čo jej teraz ráno napísať. Prosím napíšte niečo čo mi pomôže.
Prvý krát sa to stalo v januári. Mali sme vo vzťahu krízu. Začala tráviť čas s kamarátom a na mňa bola doma zlá.
Povedala mi že potrebuje čas, že chce skúsiť byť s niekým iným, že je možné, že ešte spolu budeme ale teraz chce byť s niekým iným. Týždeň som preplakal a dostal sa cez to.
Bývali sme spolu ďalej a ja už si robil svoje a už som sa k nej nesprával ako k priateľke.
Trvalo to celé 3 týždne, potom s ním skončila a vrátila sa ku mne.
Až na to že to týždeň ťahala s nami oboma čo som nevedel. Potom sa s ním pohádala a bol koniec.
Žili sme ďalej a teraz sa presne to isté deje znova. Nechal som jej voľnosť, má veľa kamarátov a nevadilo mi to. Ale včera prišla domov opäť okolo pol 2 v noci. Dialo sa to už dlhšie.
Vyšlo z nej že cíti k niekomu náklonnosť, a chce byť s ním. Že možno je to poblaznenie ale chce skúsiť byť s niekým iným. Že jej mám sľúbiť že ho nebudem kontaktovať. Plakala a plakal som ja.
Že ma miluje s navždy bude, Prosila aby sme spolu ďalej bývali, a aby som ju nikdy neopustil inak sa zabije. Lebo že to nezvládne lebo ma na svete len mňa a mamu.
Ja som znova zničený, už som myslel ako budeme spolu bývať , ešte pár dní do zadu sme si hovorili ako sa milujeme, ako si postavíme dom. A prišlo toto.
Ako by som to zvrátil, nechcem ju stratiť, čo by platilo? Ukázať jej o čo príde, ako vtedy. Nechať ju tak nech zistí sama čo chce? Bojím sa že ju stratim úplne. Alebo začať žiť ako sám a ukázať jej že nie som na nej tak závislý, alebo jej to nejak prekazit sa s ním stretávať?
Čo mám robiť? Ako ju získať späť.
Ospravedlňovala sa za všetko zle, povedala že nikto pre ňu nikdy toľko neurobil a tak veci.
Potom sme zaspali v náručí ako každý deň pred tým.
Ja nespal celú noc. Čo keď bola posledná, ona ešte povedala že aby som nebol nahnevaný
Keď bude spať u neho. Celú noc som na to myslel, na to že musím niečo vymyslieť
Ako to napraviť. Je to moja chyba, nechal som ju s ním a aj keď som žiarlil dovolil som jej s ním tráviť čas, ja som bol celé dni v práci....
Som na dne, v noci keď som zaspal na chvíľu hneď sa mi snívalo presne to isté, že spolu bývame ale nič spolu nemáme a nesmiem sa jej ani dotknúť.
Mám opäť v hlave len to ako sa s ňou bude milovať, lebo ak nič neurobim takto to dopadne.
Neviem čo robiť. Neviem čo jej teraz ráno napísať. Prosím napíšte niečo čo mi pomôže.
Re: Priateľka sa opäť zamilovala inde
nechcete tohto trolla zmazat konecne??
Nie je to vymyslené, staré témy som zmazal lebo si každý robil z toho len srandu. Ale už som zúfalí potrebujem normálnu radu. 
najdi si normalnu frajerku ked je pi*a, co na tom chces radit? Ak nemas ziadnu sebeuctu, tak ti nie je ani rady ani pomoci a chod k terapeutovi.
OP len chce byt zaujimavym, nic ine by som za tym nehladal
Aku normalnu radu chces? Zbal jej veci posli ju prec a zabudni na nu. Potom si najdi normalnu zenu, ktora ti nebude rozpravat, ze chce byt skusit s niekym inym, spavat s nim a ked ju to unudi, tak sa vrati k tebe. Pretoze vie, se ty si taky truhlik, ze jej to odpustis.
pasuje na teba hlaska z Lucky Louie:
Zavěs se v rybářský síti před tunelem a šukej tam lidi za 5 babek, to nebude zdaleka tak ponižující jako život, kterej vedeš.
Peter
ako prve si skus uvedomit, ze s tebou mavaju hormony a az nasledne sa pokus pozriet na svoju situaciu co najviac nestranne. Riesenie potom pride k tebe aj same..Aktualne si mimo racionalny svet, v tazkom "drogovom " opojeni. Je to posledny prejav mladosti, tak si to uzi.
ako prve si skus uvedomit, ze s tebou mavaju hormony a az nasledne sa pokus pozriet na svoju situaciu co najviac nestranne. Riesenie potom pride k tebe aj same..Aktualne si mimo racionalny svet, v tazkom "drogovom " opojeni. Je to posledny prejav mladosti, tak si to uzi.
džízs, už pri prvých manieroch mala letieť z domu, ak máš ešte kusok sebeucty pošli ju doprdele čo najskor, veď ťa len využíva a navyše hrá na city...nemá nikoho iného hlavne že nemá problém šukať kade tade
váž si seba !
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
3 tema o tom istom. Na co ich vobec zakladas, ked si nenechas poradit. Vyzera, ze obidvaja ste mešuge
-
starysomar
Hardcore addict
Tak o takom neskutočnom VOLOVI asi sníva mnoho žien a tá jeho ho našla

A možno že mu aj dobre robí, keď si predstavuje, že je s iným. Nech jej pozrie mobil a FB, možno tam má fotky ako ju kláti ten druhý...a si pohonká na tom...
to je prípad toto...

Co nove, uz si ju vyhodil a ukoncil to s nou?
-
kuric99
Prečítal som prvú vetu a mám dosť . Odstrihni ju, nemiluje ťa keď upredností kamaráta nad tebou, naviac to je nulová empatia sa flákať s kamarátom a potom byť na teba ostra. Keď cítiš že ťa už úprimne nemiluje tak ju odstrihni,zabudni a nájdi si novú, lepšiu ktorá bude mať väčšiu mieru sebareflexie,empatie,pochopenia a lásky, nechápem ako môžeš byť tak hlúpy že jej to dokážeš čo i len pár krát tolerovať. ODSTRIHNI,ZABUDNI a nepredlžuj veci čo nemajú význam.