Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa hojko »

Sudkyna ho tam drzala ked si isiel svoj 8 hodinovy (ci kolko to trvalo) monolog pri jeho reci???
kuric99

Príspevok od používateľa kuric99 »

Ako to dopadlo, vie niekto ide teda normálne do jailu za číslo?
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

ephramko napísal: 22 okt 2020, 22:45 Ako psychológa by ma zaujímalo, že keby Kotleba zomrel na koronavírus, ako by na reagovali Kotleby. Zaujímavý sociálny experiment podľa mňa.
Predpokladm, ze by to oznacili ako atentat na jedineho slovenskeho zVodcu, ktoreho museli odstranit, lebo by narobil poriadky.

Zjavne si to ale zasluzil za vsetky tie sracky co o covide narozpraval a aj sposob akym nosil rusko. Samozrejme, ze ak to prekona, tak o tom bude hovorit len ako o sopliku, ale teraz mu isto zviera rit.
kuric99 napísal: 23 okt 2020, 0:45 Ako to dopadlo, vie niekto ide teda normálne do jailu za číslo?
Dostal 4 roky a 4 mesiace, ale odvolal sa, tak to ide na najvyssi sud.
kuric99

Aha takže nič nove, tak tam bude asi záležať hodne aký dostane senát a ako sa sudca vyspí.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

kuric99 napísal: 23 okt 2020, 0:45 Ako to dopadlo, vie niekto ide teda normálne do jailu za číslo?
nie za cislo, ale za podporu a propagaciu skupin smerujucich k potlaceniu zakladnych prav a slobod. uz si v tom sprav poriadok.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

hojko napísal: 22 okt 2020, 23:11 Sudkyna ho tam drzala ked si isiel svoj 8 hodinovy (ci kolko to trvalo) monolog pri jeho reci???
A na tom vstekom je najlepsie to, ze po sude daval rozhovor do medii bez rusky (respktive ho mal na nose/brade), plus spominane chodenie po padlemente.

Zaujima ma, kolko mu Soros zaplatil aby predstieral, ze je chory? :?:
kuric99

konyk87 napísal: 23 okt 2020, 7:26 nie za cislo, ale za podporu a propagaciu skupin smerujucich k potlaceniu zakladnych prav a slobod. uz si v tom sprav poriadok.
Vidíš mu do hlavy ? za dobrý skutok náhodne vyzbierať peniaze a dobrovolne pomôcť a darovať tie peniaze rodine musí znamenať automaticky účelové propagovnaie fašizmu/nacizmu ? a keď každý deň sa objavujú na faktúrach štátu podobné alebo isté symboliky to už nevadí ? Nemysliteľne aby boli ľudia za čísla odsúdený , aj keby bola povedzme 99,99% pravdepodobnosť že chce niekto propagovať fašizmus tak vieš ako funguje rímske právo ktoré náš právny systém má využívať ? V skratke princíp je takýto "radšej omylom prepustím vynného ako omylom odsúdim nevynného ", videl si vôbec niekedy takú váhu a takú sošku ? a vieš vôbec prečo má ta postava zaviazané oči? skús popremýšľať. zatvárať ľudí za číslo je nebezpečný predsedens ktorý práve narúša náš právny systém, jednoducho človeku nemôžeš vidieť do hlavy a na 100% vedieť ako to myslel.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ty kuric, az ked sa naucis gramatiku a pisat ako ludska bytost, budes mat pravo spekulovat ohladom sochy justicie.
ak keby si necital len budweby, vypocul by si si sudkynou precitane dovody odsudenia. v skratke: preto, ze Vocca je dlhodobo fasista a pouziva fasisticku symboliku, pouzitie nacisticke symboliky a prave v case vyrocia Slovenskeho statu nie je nahoda. to co ti nepovedia na bludweboch je, ze on nebol odsudeny za cisla, ale za organizovanie hnutia veduceho ku podpore a potlacaniu prav a slobod.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

jackb - tiež si ttej gramatike teda pravopisu moc slávy nepridal.
kuric99 - vetrím nácka...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kuric99

Kotlete spocitali vselico z minulosti čo sa nazbieralo, nielen "hru s číslami". Ale zaroven si myslim ze ten trest je prilis tvrdy a iba tym ziska v ociach svojich volicov aureolu bojovnika za slobodu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Nemoze sa Kotleba vyvliect z pripadneho vykonu testu tym, ze dostane lekarsku spravu o tazkych nasledkoch?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kuric99: Do Kotlebovej hlavy nastastie nikto nevidi. Ale ludia vidia jeho ciny, co robi, co propaguje. Mozes tu pisat o dobrych skutoch, aj o nahodnych sumach. Ale u Kotlebu je takato suma bezna. Aj BB SK, ked bol predsedom Kotleba, tak pri ziadosti o dotaciu na hokej do vysky 1500 eur odoslal hokejovemu klubu 1488 eur. Ked Kotleba predaval oblecenie, tak mal akciu, ze ak nakupis za viac ako 1488 slovenskych korun, tak dostanes zadarmo slzotvorny plyn. Toto nie je nebezpecny precedens, toto je tvrda realita a k zatvaraniu malo prist uz davno.

Ked uz pises o Rimskom prave ci cim sa tu ohanas, tak nezabudaj, ze v trestnom prave na Slovensku plati prezumpcia neviny a zasada „in dubio pro reo", teda v pochybnostiach v prospech obvineneho. To znamena, ze pokial su otazky o vine obvineneho/obzalovaneho a su tam aj nadalej pochybnosti, ktore sa nedaju vyvratit dokazmi, tak sa musi rozhodnut v jeho prospech a oslobodit spod obzaloby. Tak ako sa to stalo napriklad v pripade Kocnera ohladom vrazdy (samozrejme sa s oslobodenim Kocnera nestotoznujem, ale asi boli na to dovody, no nerad by som to miesal do temy o LSNS). Ako vidis, u Kotlebu tie pochybnosti neboli a dokazov bolo viac ako dost. Niektore zaujimave poznatky z reci sudkyne su zosumarizovane v tomto clanku: https://domov.sme.sk/c/22509517/marian- ... izmus.html

PS: Ked uz ides pisat, tak to napis aspon sprave, ma to byt: Radsej prepustit desat vinnych ako odsudit jedneho nevinneho.

jackb: Kto by mu taku spravu napisal??? Nemyslim, ze tam potom pride posudkova komisia, ktora to cele presetri??? Ja si myslim, ze nema sancu :)
erik88
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa erik88 »

jackb napísal: 23 okt 2020, 23:19 Nemoze sa Kotleba vyvliect z pripadneho vykonu testu tym, ze dostane lekarsku spravu o tazkych nasledkoch?
Jedine, ak by ho uznali nepricetnym,ved ~8 hodin trolovat sud ?
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

jackb napísal: 23 okt 2020, 23:19 Nemoze sa Kotleba vyvliect z pripadneho vykonu testu tym, ze dostane lekarsku spravu o tazkych nasledkoch?
Moze, ak umrie na neexistujuci covid. Inak si neviem predstavit, ze by nesiel sediet ak to odobria aj vyssie.
kuric99 napísal: 23 okt 2020, 16:12 zatvárať ľudí za číslo je nebezpečný predsedens ktorý práve narúša náš právny systém, jednoducho človeku nemôžeš vidieť do hlavy a na 100% vedieť ako to myslel.
1. Nemam chut sa tu stale opakovat trollom, tak si precitaj 1-2 stranky dozadu. Jasne tam viacero ludi(aj ja) vysvetluje, ze neide o zatvaranie pre "cisla".
2. Ak sa chces ohanat rimskym pravom, tak potom by si mal vediet, ze slovenske pravo nie je zalozene na precedensoch, ako je tomu v UK alebo USA.
3. Podla tejto uvahy o vedeni, co kto zamysla by si nemohol zavriet ani cloveka, ktory na teba mieri zbranou, lebo nevies ci ti chce naozaj ublizit, alebo ma len zly zmysel pre humor.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Zatvarat ludi za cislo. Taketo veci nie su v zakone osetrene nejakou jasnou definiciou, od ktorej zacina fasizmus. Ked napise historik do svojej monografie o tretej risi Heil Hitler ako heslo, ktore rozobera z historickeho hladiska, tak pochopitelne za to postihnuty nebude. Ked pride nacko na namieste a zacne hailovat s tym istym pokrikom, tak uz postihnuty bude. To je asi uplne pochopitelne. Rovnako je to aj s tymto cislom. Ked niekomu vypadne take cislo nahodou ako cena za nejaky tovar, nie je to problem. Ked to pouzije clovek s neonacistickou minulostou ako svoju prezentaciu pocas dna, kedy sa pripomina slovensky fasisticky stat, tak take cislo ziskava uplne ine konotacie.

Opytam sa inak. Myslis si, ze Kotlebovi tam to cislo vyslo nahodou? Alebo ze ho tam dal narocky, na zaklade svojho presvedcenia? Ja som presvedceny, ze to ziadna nahoda nebola a dal to tam narocky. Rovnako kazdy clovke, co pozna tuto neonazi subkulturu (ktoru mozeme pozorovat aj u niektorych uzivatelov tu na hojkovi) o tom nebude pochybovat. Preco by ho teda za to nemohli odsudit.
kuric99

AllGoneDead napísal: 24 okt 2020, 15:20 Podla tejto uvahy o vedeni, co kto zamysla by si nemohol zavriet ani cloveka, ktory na teba mieri zbranou, lebo nevies ci ti chce naozaj ublizit, alebo ma len zly zmysel pre humor.
To je dobra blbosť, mierenie zbraňou na človeka ošetruje zákon, tuším vyhrážanie zabitím, a keby bol priami dôkaz alebo retazenie nepriamich dôkazov že sa chystal spáchať skutok zabitia tak to ošetruje aj pokus o vraždu .
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

a zakon tak isto osetruje podporu a propagaciu skupin smerujucich k potlaceniu zakladnych prav a slobod :)
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

kuric99 napísal: 24 okt 2020, 17:41 To je dobra blbosť, mierenie zbraňou na človeka ošetruje zákon, tuším vyhrážanie zabitím, a keby bol priami dôkaz alebo retazenie nepriamich dôkazov že sa chystal spáchať skutok zabitia tak to ošetruje aj pokus o vraždu .
1. Vola sa to nebezpecne vyhrazanie. A pokial viem, tak v trestnom prave nie je presne popisane co musi clovek spravit aby slo o vyhrazanie sa. Teda situaciu ktoru som popisal, si ludia ako ty mozu vysvetlit po svojom, aj ked kazdemu pricetnemu cloveku je jasne, ze za taketo konanie moze skoncit v base.
2. @ konyk87 to ti napisal explicitne. V jednom pripade uz vidis problem, ale v druhom nie, lebo to vidiet nechces.
kuric99

Podľa mňa "vodca" ani pozdrav "na stráž" nie je nič fašistické alebo neo/nacistické, aj podľa mnoho historikov tiež ..
Tiež čo je zlé a rasistické na tvrdení že je nutné chrániť osudy bielych deti, vy sa tým nestotožnujete(a afričania by sa mali zase stotožnovať že je nutne chrániť osudy čiernych)? na tom tvrdení nieje nič rastistické kedže tam nejde vo finále o rasu ale o kultúru,zvyky a tradície(aspoň ja to tak beriem).. Ja nemám nič proti čiernim, hnedým a neviem akým ešte, dokonca počúvam kopec čiernych raperov a celkovo rasisti ma dosť serú, ale jednoducho musíme si chrániť naše generácie a posúvať a zanechať im Slovensko tradičné a krestanské. Ja tu jednoducho nechcem Moslimov a nebezpečných ľudí a tiež tu nechcem ako štandard aby sa tu ľudia bežne strielali na ulici, sekali mačetami a podpaľovali, bodali nožmi tak ako je to v kopec iných krajinách, tiež nechcem aby sa tu parazitovalo na sociálnom systéme za moje dane. Musíme si držať svoju kultúru a svoje zvyky a posúvať ju ďalším generáciam, som zásadne proti globalizácii a kultúrnej diverzii lebo vidíme ako dopadol napríklad Londín kde si jednoducho moslimi postavili mešity, kopec ľudí tam parazituje na socálnom systéme, je veľká kriminalita voči pôvodným obyvateľom, všade samá lgbti a multi kulti,gender propaganda a teraz keď poviem že to nechcem tu na Slovensku tak som zrazu xenofob, rasista a neiviem čo všetko..

Tiež, nechcem si zastávať Hitlera ani ho velebiť, človek ktorý zabíja miliony ľudí je prepnutý psychopat páchajúci genocídu a za to ho jednoznačne odsudzujem a je to neospravedlniteľne, ale treba si uvedomiť že nie všetko čo Hitler robil bolo zlé, čím nehovorím že to ospravedlnuje jeho strašné činy alebo jeho osobu, len hovorím že on bol jediný čo sa zaujímal o tu klasickú spodnú vrstvu, všetci na nich v Nemecku vtedy kašlali, jediný kto si všímal tu najspodnejšiu vrstvu a tých klasických občanov ktorý páchali z ekonomických podmienok vtedajšieho Nemecka sociálne samovraždy svietnim plynom (nemci neskákali pod vlak ako Slováci ale pustili si doma svietny plyn ktorý bol narozdiel od dnešného zemneho extremne jedovatý) a jediný kto si ich urtpenia všímal bol Hitler. Preto čo ak keď niekto odsudzuje Hitlera za jeho zlé činy(čo kopec krát hovoril aj kotleba aj mazurek len média ukažu radšej len "ja nie som historik" v čom mal vlastne mazurek pravdu ale už neukážu ako mnoho krát v kulturblogu sa vyjadrovali k tejto téme a nič nepopierali naopak všetko odsudzovali dokonca povedali že nemajú proti slušným pracujúcim romom nič ale to media už neukážu lebo ich chcú vykresliť ako náckov) ale čo ak sa stotožnujú IBA iba s tými myšlienky pomáhať národu ale zároveň odsudzujú toho psychopatického diktátora Hitlera ?

človek čo povie že Hitler bol dobrý alebo sa holokaust nestal a podobné bludy patrí asi na psychiatriu, alebo že čierny život je menej cení ako biely a podobne rasistické žvásty, ale to Kotleba nikdy nepovedal ani si to podľa mňa nemyslí, to prečo bude LSNS voliť stále viac ľudí je to že si začnú všímať klamlivé a selektívne útoky na LSNS , napríklad aká je drzosť povedať o riadne zvolenej parlamentnej strane ktorá je súdom označená ako legitímna strana o nej mediálne hovoriť že je extémistická? to je jednoducho demagogický útok, alebo to selektívne zverejnovanie infomácii aby lsns vykreslili ako fašistov a náckov a už nezverejnia informácie kde vlastne hovoria že nemajú nič proti romov, holokaust sa stal a presný opak ktorý média zverejnujú. Pre mňa je to jednoducho jasná mainstream demagogia, ten mainstream môže za to že dali priestor alternatívnym webom(často konšpiračným) tiež môžu za to za čo som im vďačný (že lsns skôr alebo neksôr vyhrá voľby keď si viac ľudí všimne ako média zaváduajú). Tiež o kočnerovi média hovorili bez súdu ako o mafianovi a dokonca neskôr ako o vrahovi, ja si myslím že to vzhladom na technopol a iné kauzy bol ganster/mafian ale hovoriť to ako "fakt" bez dôkazov verejne mi príde ako zásadné porušenie aj morálnej aj právnej normy.

Teraz ešte o všetkých voličov LSNS hovoriť ako o nacistoch je tiež cez čiaru, nehovorím že sa tam nenájde kopec rasistických kreténov ale určite ukázať na všetkých ako rasistov a nacitstov môže len idiot . mier .
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ty si troll? Toto nemoze mysliet clovek vazne, tam je tolko bludov a manipulacii, ze nemam sancu prokryt vsteko.

Oslovenie Hitlera a pozdrav Hlikovej gardy ti pride malo extremisticky? navyse od ludi co pochodovali v unifromach odvdenych od tych ludackych.
K osudu bielych deti... to je presne ta kategoria viet "Nie som rasista, ale...".
Tradicne a krestanske su len slogany, ktore nic neznamenaju. A dobre funguju na jednoduchych ludi.
K ostatku odstavca sa radsej nebude vyjadrovat. Vodu kazdes vino pijes.

Druhy odstave... K "historikovy s kulturblogu". Kecas, Hitler sa zaujimal o pracujucich aby si ukradol hlasi komunistov. Ano existovala alternatova komunizmus. K ekonomickemu rozkvetu, Hitler a strana pouzivali na rozvoj krajiny peniaze ktore nemali, doslova ich znarodnili, klamal svojim obcanom ako nechce vojnu. A dalsi zdroje boli zisavane len arizaciou alebo plienenim obsadenych a anektovynch uzemi.

Zaujimave, ze sa tu ohanas rozhodnutim sudu, ze LSNS nie je fasisticka strana, ale rozhodnutie sudu o tom, ze jej zakladatel je fasista neuznavas.
O LSNS kazdy vie, ze je extremisticka strana plna fasistov, nielen ze plno z jej clenov bolo za hanobenie rasi odsudenych, jej hovorca je clenom fasitickej kapeli, ini maju na hrudi vyvtovany hakovy kriz.

Oznacenie LSNS ako fasistickej strany je na mieste, lebo ak niekto rozprava ako fasista, hovori ako fasista a sprava sa ako fasista... tak je urcite len vlastenec.

Odporucam ti zistit, o com rozhodol sud s LSNS. Tiez ti silno odporucam sa pozriet na dejiny svojho naroda, ale nie s bludwebou, ale normalnych publikacii, alebo sutavu pameti naroda. Taktiez ti odporucam si precitat definiciu fasizmu a nacizmu. Keby vies co to je tak tu nekecas take blbosti.

Pripominas mi toto:
Napísať odpoveď