Pokiaľ viem, Slovensko nie je jeden z federálnych štátov USA a teda sem jurisdikcia amerických súdov nesiaha. To že je občan inej krajiny je irelevantné. Maximálne môže požiadať o právnu pomoc americkú ambasádu, ale tí sú podľa mňa radi, že od neho majú pokoj.
Otázne je, či vôbec môže byť odsúdený za trestný čin a uvedomuje si dôsledky svojho konania, pretože podľa mňa nie je psychicky v poriadku. Ale keď naša polícia je schopná trestne stíhať aj nesvojprávneho mentálne retardovaného autistu, lebo udrel ošetrovateľa, tak prečo nie Vaského...
Martin Daňo a Rudolf Vaský
-
kuric99
Re: Martin Daňo a Rudolf Vaský
Ja mám Vaského veľmi rád, ten starec má gule a je sním mega prdel xDD najlepšie bolo ako vysvetloval v SAS že cibuľa sa krája na kolieska nie na štvorčeky xDD To je proste šéf, Vasky nikdy neomrzí a poskytol aj taký druhý pohľad na socializmus (aj keď si ho nikdy nezastával), ukázal napríklad prečo "ne"bolo za komoušov dosť toaletného papiera atd alebo čo sme všetko mali a o čo sme v privatizácii všetko prišli, ako kvôli českým bratom Slovensko vykazovalo horšie hdp atd atd, je to minimálne na zamyslenie lebo nie všetko čo hovorí a hovoril sú sprostosti, vo veľa s Vaskym súhlasím..
Martinko je v poslednej dobe trochu srábek, ale tiež musím uznať že spravil veľa dobrého (ukázal že môže monitorovať úradníkov,zverejnil prípad kedy exekútorská "mafia" vyhnala starú chorú pani na ulicu, spochybnil nejaké dotácie na software a takto ušetril štátu veľmi veľa penazí,zverejnil bludovo chorého človeka ktorý si myslel že je generál(zaťko) atd atd ), opäť sním vo veľa veciach sympatizujem, najmä ako na neho média útočili on to na oplátku vrátil prestitútom atd, proste zábava sledovať. Najmä prekukol Mátoviča ešte keď si dosť ľudí myslelo že chce bojovať proti smeru a že je to čestný človek, tak isto prekukol Lipšica či toho šantu čarodejnického inkvizitora
. To je môj názor, viem že tu väčšina ľudí nesúhlasi, v poriadku ale ja si aj vaského aj daňa zastávam.
Autoeditácia príspevku po 1 min 1 sek:
Toto pobaví vždy :DDD
Martinko je v poslednej dobe trochu srábek, ale tiež musím uznať že spravil veľa dobrého (ukázal že môže monitorovať úradníkov,zverejnil prípad kedy exekútorská "mafia" vyhnala starú chorú pani na ulicu, spochybnil nejaké dotácie na software a takto ušetril štátu veľmi veľa penazí,zverejnil bludovo chorého človeka ktorý si myslel že je generál(zaťko) atd atd ), opäť sním vo veľa veciach sympatizujem, najmä ako na neho média útočili on to na oplátku vrátil prestitútom atd, proste zábava sledovať. Najmä prekukol Mátoviča ešte keď si dosť ľudí myslelo že chce bojovať proti smeru a že je to čestný človek, tak isto prekukol Lipšica či toho šantu čarodejnického inkvizitora
Autoeditácia príspevku po 1 min 1 sek:
Toto pobaví vždy :DDD
hnusná čivava ale keď naka teraz zadržala Imreczeho dáme like.
O Imreczeho podvodoch na colnici písal aj mainstream pred niekoľkými rokmi. Na podvody za stovky miliónov eur upozornil aj európsky OLAF. Nič sa mu nestalo, lebo OLAF nemôže zatýkať a políciu ovládal SMER a Bodorovci.
Dano sa tretikrat "rozisiel" s Vaskym a mozno aj po case znovu dostal rozum:
https://www.facebook.com/10006643583210 ... 545567659/
//zdroj:
https://www.facebook.com/10006643583210 ... 545567659/
//zdroj:
https://spravy.rtvs.sk/2021/10/sud-uzna ... cny-trest/
zatial nepravoplatne podmienka. kto vie co na to v momentalnej situacii povie Najvyssi sud, ako hovori sudca a zvysok reportaze
zatial nepravoplatne podmienka. kto vie co na to v momentalnej situacii povie Najvyssi sud, ako hovori sudca a zvysok reportaze