eBay.com
Re: eBay.com
neriešil som takúto situáciu ešte, ale skôr by som len kontaktoval predajcu a dohodol sa s ním na dodatočnej platbe cez paypal
Kľudne mohla byť tá zásielka na vyclievacom oddelení a čakala na dne vane...
Mne takto prišla batéria do notebooku asi po 3 mesiacoch. Po mesiaci som žiadal refundáciu, predajca hneď bez problému vyhovel, medzitým som kúpil batériu inde a potom ma prekvapila pôvodná zásielka...
Stačila jedna správa predajcovi a vybavili sme si to.
Mne takto prišla batéria do notebooku asi po 3 mesiacoch. Po mesiaci som žiadal refundáciu, predajca hneď bez problému vyhovel, medzitým som kúpil batériu inde a potom ma prekvapila pôvodná zásielka...
Stačila jedna správa predajcovi a vybavili sme si to.
Ahojte, ako to je s nákupom z Ebay/Amazon pri produkte čo stojí asi necelé 3 stovky?
Mám reálne nejaké výhody, ak objednám z UK skladu? Dá sa nejako vyhnúť daniam a clu úplne?
Mám reálne nejaké výhody, ak objednám z UK skladu? Dá sa nejako vyhnúť daniam a clu úplne?
ak objednas z EU ziadne CLO ani DPH neplatis ...
ak objednavas mimo EU (Cina, USA, ...) tak je moznost ze zastavia na colnici a budes musiet dokazovat hodnotu tovaru ...
ak bude do 21e nic sa neplati
nad 21e platis DPH
nad 120 alebo 150e (teraz nepamatam presne sumu) platis DPH a CLO (ak sa na dany tovar vztahuje)
ak objednavas mimo EU (Cina, USA, ...) tak je moznost ze zastavia na colnici a budes musiet dokazovat hodnotu tovaru ...
ak bude do 21e nic sa neplati
nad 21e platis DPH
nad 120 alebo 150e (teraz nepamatam presne sumu) platis DPH a CLO (ak sa na dany tovar vztahuje)
Je to 22 a 150 eur.
Len tak zo zvedavosti.. ako vám fungujú ESET licencie z ebay?
Minulý týždeň som kupoval licenciu na 3pc/3roky, keďže predchádzajúce licencie už vypršali (3pc/1r do 3/2019). Všetko ok, licencie obnovené, teraz ukazuje do 3.3.2022.
Tento týždeň sa mi dostal do ruky ďalší PC, reku ešte dokúpim 1pc/3r. Najlepšia cena vyšla od iného predajcu. Kľúč kúpený, úspešne aktivovaný, opäť do 3.3.2022. Teraz si dávam dokopy tie nakúpené licenčné kľúče a aké prekvapenie, že minulotýždňový kľúč 3pc/3r je úplne rovnaký ako dnešný 1pc/3r. Podľa toho mi vychádza, že stačí kúpiť jeden licenčný kľúč na 1pc a ten potom rozdistribuovať na všetky PC v okolí.
Minulý týždeň som kupoval licenciu na 3pc/3roky, keďže predchádzajúce licencie už vypršali (3pc/1r do 3/2019). Všetko ok, licencie obnovené, teraz ukazuje do 3.3.2022.
Tento týždeň sa mi dostal do ruky ďalší PC, reku ešte dokúpim 1pc/3r. Najlepšia cena vyšla od iného predajcu. Kľúč kúpený, úspešne aktivovaný, opäť do 3.3.2022. Teraz si dávam dokopy tie nakúpené licenčné kľúče a aké prekvapenie, že minulotýždňový kľúč 3pc/3r je úplne rovnaký ako dnešný 1pc/3r. Podľa toho mi vychádza, že stačí kúpiť jeden licenčný kľúč na 1pc a ten potom rozdistribuovať na všetky PC v okolí.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zaujimave. Na NOD32 som kupil raz neplatny kluc, ale behom dna mi poslal novy a uz isiel. Ale nestalo sa mi, ze by boli rovnake kluce. Toto co popisujes ty, tak zrejme ide o daku velku multilicenciu a kupoval si to od jedneho predajcu.
Využijem tému. Už som na Ebayi kupoval veľa kľúčov, Windows, Office a pod. a vždy v pohode.
Teraz sa pozerám po kľúčoch na Adobe Creative Cloud (všetky appky), na Ebayi je iba zopár inzerátov, čo vychádzajú do 250€/rok, čo je super cena. Tí predajcovia majú väčšinov dobrý feedback, ale samotný produkt nemá feedback žiadny, a celkovo na Adobe sa neviem dopátrať ku kódom mimo Adobe poriadne. Máte niekto skúsenosti?
Teraz sa pozerám po kľúčoch na Adobe Creative Cloud (všetky appky), na Ebayi je iba zopár inzerátov, čo vychádzajú do 250€/rok, čo je super cena. Tí predajcovia majú väčšinov dobrý feedback, ale samotný produkt nemá feedback žiadny, a celkovo na Adobe sa neviem dopátrať ku kódom mimo Adobe poriadne. Máte niekto skúsenosti?
zdravim mam otazku. Doteraz som z opatrnosti kupoval tovar iba s free shipping. Ale co v pripade, ak je postovne pomerne vysoke povedzme 50a viac Usd a tovar sa strati? Predpokladam, ze Ebay potom sice vrati peniaze za tovar ale za shipping uz nie.Je to tak alebo?
dakujem
dakujem
eBay vráti plnú sumu, ktorú si zaplatil, tovar plus shipping
Zdravim,kupoval už niekto ESET product key cez Ebay ?
Ide o to,že som za pár € kupil 2-ročnu licenciu na Internet Security verziu,všetko aktivovalo v pohode,len či to o týždeň nevypíše,že licencia je neplatná...má niekto skúsenosť ?
Ide o to,že som za pár € kupil 2-ročnu licenciu na Internet Security verziu,všetko aktivovalo v pohode,len či to o týždeň nevypíše,že licencia je neplatná...má niekto skúsenosť ?
Napíšeš potom sellerovi že ti nefunguje a pošle ti nový kód. Ešte nikdy sa mi nestalo aby mi tak niečo nefungovalo. Raz som sa len spýtal na jednu otázku a v jeho odpovedi mi poslal ďalší kľúč. Takže sa neboj napísať predajcovi pokiaľ budeš mať nejaké problémy. Samozrejme pozri si predtým jeho rating. 
Ja riešim takéto veci vždy hneď cez dispute. Tiež sa mi stalo ze namiesto eset security do mobilu mi poslal verziu na PC. Otvoril som spor a hneď sa to vyriešilo.
Ja som takto hľadal Sygic ale našiel som len verzie pre android 
-
hojko
Site Admin
tyler91: Ja uz nejednu licenciu a v pohode. Nedavno sa stalo, ze po roku ci dvoch bola trojrocna licencia bloknuta, ale dal som dispute a vyriesilo sa to.
odkiaľ vlastne tí predajcovia majú tie kľúče?
-
hojko
Site Admin
Firemne nakupovanie, multilicencie, predaj stareho hw...
Máte nejakú funkčnú kalkulačku na prepočet ebay dolára na eurá a pod? Predtým to ukazovalo v poslednom kroku, keď napr. platím niečo za 50 dolárov, koľko to bude eur a teraz to už defakto viem až po kúpení veci.
-
yoggy
Dobrym riesenim je pouzit Chrome extension:
https://chrome.google.com/webstore/deta ... lebaijealk
https://chrome.google.com/webstore/deta ... lebaijealk