Politika
Re: Politika
mozes rozpisat myslienku?
vsetky tie lavicove protesty a BLM nenavist je podporovana priamo demokratmi
-
yoggy
Lebo za Obamu co zacal 7 vojen nikdy tretia svetova nehrozila.jackb napísal: 02 nov 2020, 22:11 Po styroch rokoch mozme vidiet, ze ten bol opravneny. Dusevny malorolnik si s Ustavou vytiera rit, jeho vyhlasania zabijaju jeho ludi a kym nebol kriza sposobena virom, na ktory on neveril a mal ho za opozicny hoax, tak privdelne hrozila tretia svetova vojna.
O miliciach, kde su "arcimagovia KKK" a ozbrojenych puberiakoch, ktori chodia lovil ludi do susednych statov ani nehovorit.
Rabovacky Biden nepodporuje a tam je ten velky rozdiel.
"Nechodte von, jedine, ze idete protestovat" aki ludia ci media toto hlasali?
pozrel som sa na to, a fact-checking ma na to trochu iny nazor: https://eu.usatoday.com/story/news/fact ... 317862001/beardie napísal: 02 nov 2020, 22:43 vsetky tie lavicove protesty a BLM nenavist je podporovana priamo demokratmi
take nieco ale zase urobil na adresu Trumpa o.i. Radovan-Cinicka svina, ktory urobil video, kde uvadza cele video z Donadovych vyjadreni a nie len zostrihnute casti, ktore sa hodi na narativu.
Už len z princípu by som nevolil miliardára, čo ročne zaplatí 700 dolárov na daniach a štátne návštevy pozíva do svojho súkromného rezortu, kde si účtuje 3 doláre za pohár vody z vodovodu a platia mu to daňový poplatníci.
Podla mna ma Trump len velmi malicku sancu vyhrat. Koronu absolutne USA nezvladaju a v nadvaznosti na to ide dole aj ich ekonomika. To mu volici daju zratat. Demokrati navyse celkom vhodne zvolili dost neutralneho kandidata, ktory je na rozdiel od Clintonovej nekontroverzny. Biden je na terajsiu dieru akurat zaplata.Penguin napísal: 02 nov 2020, 21:44 Pytam sa len preto,lebo chcem dat par stoviek na Trumpa,je tam dobry kurz.
Tipek,co predpovedal vitazstvo Trumpa aj pred 4 rokmi,to vidi opat tak, s este vacsim naskokom.
http://primarymodel.com/
noviny, ktore pravdivo nepisu o Hunterovi Bidenovi, nemozno oznacit ako schopne fact-checkingujackb napísal: 02 nov 2020, 23:47 pozrel som sa na to, a fact-checking ma na to trochu iny nazor: https://eu.usatoday.com/story/news/fact ... 3317862001
A co je pravda?
pre zaciatok priznat, ze to bol jeho notebook a vsetko na nom najdene je pravda
veru, z mojho pohladu je nizka sanca ze by Biden prehral, Trump stratil vela svojich privrzencov kvoli Covidu a jeho nerieseniu. Rozhodujuce bude na koho stranu sa prikloni vyznamna hispanska mensina.
https://edition.cnn.com/election/2020/e ... d-your-own
https://edition.cnn.com/election/2020/e ... d-your-own
-
yoggy
Sorry, americka armada bola aktivna v 7 krajinach. Priamo zacal 2 vojny - Lybiu a Syriu.jackb napísal: 02 nov 2020, 23:477? nehrozila, lebo nezabil iranskeho generala, nestrielal raketami na Rusov v Syrii, neprovokoval Cinu,...
Kvoli nemu sme tu mali a mame utecenecku krizu. Na zaklade coho posilnili alt-right strany (co by tebe osobne malo vadit), nehovoriac o nekonecnom vydierani EU Tureckom. Pre Europu bola administrativa demokratov na cele s Obamom cista katastrofa.
Obamova vlada zacala obcianske vojny v Libyii a v Syrii?
Vydieranie EU Tureckom predsa nema nic s tym, kto sefuje v Bielom dome. Tym, ze Trumpa maju alt-right za boha, preto si nevyhovuje, aby vyhral.
Vydieranie EU Tureckom predsa nema nic s tym, kto sefuje v Bielom dome. Tym, ze Trumpa maju alt-right za boha, preto si nevyhovuje, aby vyhral.
-
yoggy
Kto podporoval opoziciu ci uz financne alebo materialisticky?
Vydieranie Tureckom je nasledok rozvratenia Syrie. Podpora Free Army mala rozkvet za Obamu.
Obamu mali alt-left za boha.
Vydieranie Tureckom je nasledok rozvratenia Syrie. Podpora Free Army mala rozkvet za Obamu.
Obamu mali alt-left za boha.
zase je otazka, co v skutocnosti mohol Obama zmenit na zahranicnej politike, ci za nitky skor netahali generali.
Vazne? Slovenski komunisti ako Chmelar, Perny ci Bekamtov mali Obamu za boha? Ved pocas prveho leta konfliktu na Ukrajine nebolo horsou urazkou ako "ušiak" a "agent Fashingtonu".
Takze tak ako Šöröš rozdaval na Slvoensku odznaky a mavatka, vozil ludi, tak Obama sikanoval ludi v Libyii a v Syrii a ti potom na povel povstali proti diktatorom. Rozmumiem tomu spravne?
Polovacka na teroristov v post-Kafiovskej Libyii bola zla?
Takze tak ako Šöröš rozdaval na Slvoensku odznaky a mavatka, vozil ludi, tak Obama sikanoval ludi v Libyii a v Syrii a ti potom na povel povstali proti diktatorom. Rozmumiem tomu spravne?
Polovacka na teroristov v post-Kafiovskej Libyii bola zla?
som si isty, ze pod alt-left boli mysleni americania, nie slovenske vyzrane prasa
Obamova zahranicna politika urcite nemala take katastrofalne nasledky ako republikanske dobrodruzstva v Iraku a Afganistane. Oproti tomu su intervencie v Syrii a Libyi len branne cvienia. Naproti tomu najma Irak dlhodobo destabilizoval cely Blizky Vychod a tie zemestrasenia v podstate pocitujeme doteraz. Trump sice na jednej strane vo vztahu k Iranu zbytocne provokuje, na druhej strane ale urobil kus roboty s Izraelom, kde sa mu podarilo docielit ze kopec arabskych krajin s Izraelom nadviazali diplomaticke vztahy. Toto sa velmi v mediach neriesi, lebo je to Trump, ale objektivne je to pomerne velky uspech. Zahranicna politika je ale aj tak tieto volby absolutne nedolezita.
Trump je šašo, primitív a naviac chronický klamár ktorý za tie 4 roky nedokázal skoro nič. To ze formalne par arabskych statov nadviazalo diplomaticke styky s Izraelom je bezcenne PR.
Biden nech bude akykolvek, tak nema sancu byt takym zlym prezidentom ako Trump ani z tretiny..
Biden nech bude akykolvek, tak nema sancu byt takym zlym prezidentom ako Trump ani z tretiny..
Podla mna to vobec nie je bezcenne PR. Izrael dlhodobo destabilizuje celu oblast a normalizacia vztahu s ostatnymi krajinami v regione moze vyrazne pomoct vyriesit niektore konflikty, ktore tam vznikaju. To ze tam tie vztahy neboli naviazane 70 rokov od vzniku Izraela asi nieco hovori. Z cisto americkej perspektivy su to navyse velke vitazstva v americko-iranskom suboji o arabske krajiny. Dlho sa myslelo, ze arabske krajiny prave kvoli Izraelu nikdy s USA nebudu mat pevne vztahy a Iran to bude moct vyuzivat vo svoj prospech. Trump tuto poucku vyvratil a podarilo sa mu izolovat Iran v arabskom svete. Ja to povazujem za velmi podcenovany uspech, ktory je prekryty vsetkymi prusermi ktore dokazal vyprodukovat za tie styri roky.