problém s nabíjaním

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

problém s nabíjaním

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, mam tu jeden mobil značky Iget Blackview GBV 7000 pro, problém je ten, že včera sa ešte nabíjal a dnes ho nejde už ani zapnúť. Proste skúšal som vymeniť adaptér aj kábel ale problém ostal. Môže byť, že sa pokazil USB C konektor v mobile ? ak by bola vadná bateria, tak ak by som ho pripojil na sieť mal by sa telefón zapnúť ? Je tam zabudovaná batéria. Viete mi poradiť ? hlavne by som z neho potreboval dostať fotky.
Pepo79
Star
Star

Re: problém s nabíjaním

Príspevok od používateľa Pepo79 »

Skus napojit telefon cez USB kabel do pocitaca, ci sa zacne nabijat. Ak ano, tak by sa mohol dat aj zapnut a cez pocitac z neho potom vytiahnut tie fotky.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Moze to byt aj konektor, hlavne ak je mobil starsi. Ked bol uplne vybity, moze nejaky cas trvat, kym sa zacne nabijanie. Vyskusaj poriadne zatlacit kabel do mobilu a pockaj aj hodinu a dlhsie.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

nechce sa to vôbec nabíjať ani cez PC ani cez nabíjačku, telefon bol na nabíjačke cca 4 hodiny a nič. Včera som objednal novú batériu, vymenil som a telefón sa zapol, takže som okamžite zálohoval fotky aj videá ktoré tam boli na micro sd kartu lebo nechcel som skúšať pripájať na PC, batéria prišla nabitá na 60%. Ešte musím migrovať google účet, lebo majiteľ nevie heslo tak dúfam, že to pôjde cez ten security code.
Napísať odpoveď