neustále prihlasovanie na fb cudzou osobou
neustále prihlasovanie na fb cudzou osobou
vedel by mi niekto poradiť čo robiť keď sa mi niekto neustále (každý deň nadránom väčšinou) prihlasuje na fb pomocou tzv. "potvrdzovacieho kódu". trvá to asi mesiac.. pravdepodobne to robí automat .. potvrdzovací kód .. aspoň čo som zisťoval sa posiela na mobilne číslo .. mobilné číslo na fb nemám zadané .. kontroloval som to viac krát .. priebeh to má asi taký že mi príde najprv mail od FB že dostali žiadosť o zresetovanie môjho hesla k fb v tom maili mi príde kod na zresetovanie hesla a následne mi príde druhy mail že sa niekto prihlásil do môjho účtu pomocou potvrdzovacieho kódu. následne mi dočasne zamknú účet a pri načítaní fb stránky chce odo mňa len nove heslo. zadám nove heslo a som v pohode na fb až kým sa to nezopakuje. ďakujem
-
starysomar
Hardcore addict
Re: neustále prihlasovanie na fb cudzou osobou
Zmena hesla pýta nejaký potvrdzovací kód?
Nedávaš si príliš jednoduché heslo?
Nemáš zavírený počítač?
Nedávaš si príliš jednoduché heslo?
Nemáš zavírený počítač?
nie pri zmene hesla nič .. prvý krát keď sa to stalo som mal potvrdiť že či mám spojené s účtom len moje emailové adresy .. inak vždy po zablokovaní účtu len čisto nove heslo chce aby som nahodil a pustí ma .. aj keby som si dával úplne jednoduché heslo každý deň dávam úplne iné že večer si ho už ani ja nepamätám .. takže v tom to nebude .. a som prihlásený väčšinou cez mobil cez chrome a tam cez mbasic.facebook.com
Zmen si mail k uctu.
mail som kontroloval zoznam prihlásení .. na mail mi tiež nikto nechodí ..
Mne sa to stava tiez casto ale skor si myslim, ze je to tym, ze niekto pusta bota, ktory obsahuje tvoju mailovu adresu alebo si v nejakej FB skupine, pripadne si nieco komentoval a bot si vytiahne tvoj nick(email). Zmen si email k uctu a zapni si 2FA.
Este raz a pomaly. Zmen si mail k uctu na FB, nakolko k FB sa prihlasujes pomocou mailu.snopy napísal: 06 nov 2020, 19:56 mail som kontroloval zoznam prihlásení .. na mail mi tiež nikto nechodí ..
Cislo tam nema nastavene. Aj cez ID sa da prihlasovat, urcite?
To som nevedel. Dakujem za informaciu. Realne si vsak toto ID moze zmenit v nastaveni profilu, vratane mailu.
-
yoggy
id je viditelne pre vsetkych, je to vlastne linka na tvoj profil. cize nema moc vyznam si to menit. 
//kazdy user ma ciselne id (s tym sa da tiez prihlasit) alebo peknu linku (s tym sa da tiez prihlasit)
//kazdy user ma ciselne id (s tym sa da tiez prihlasit) alebo peknu linku (s tym sa da tiez prihlasit)
okej tak skúsim zmeniť ten primárny (prihlasovací) mail .. uvidím čo to spraví ... pre úplnosť .. do žiadnej skupiny som sa minimálne rok neprihlasoval tak isto je to aj s komentovaním
Autoeditácia príspevku po 2 dni 7 hod 36 min 15 sek:
tak dva dni a nič tak asi pohlo díky
Autoeditácia príspevku po 2 dni 7 hod 36 min 15 sek:
tak dva dni a nič tak asi pohlo díky