Neozvala sa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
23quick
Light Expert
Light Expert

Neozvala sa

Príspevok od používateľa 23quick »

Ahojte. Bol som von s jednou slečnou, vysokoškoláčka. Boli sme von raz, dva, trikrát. Zasmiali sme sa, výborne porozprávali. Napísala mi ako ona prvý krok nerobí a že je to na mne. Boli sme von opäť ale nič sa nestalo. Tak si hovorím ako na to kašlem. Po týždni sa ozvala a išli sme spolu von, opäť super pokec, zábava, pár krát mi tľapla po stehne a po pleci.

Tento víkend sme mali ísť von, ale v sobotu mi len ráno napísala, že ide s rodinou. To mi spomínala aj keď sme boli spoli von, že asi pôjdu s rodinou na návštevu mimo mesta. V pondelok sa mi ozvala sama čo robím a či sa vidíme. Tak sme si vybehli spolu. Včera mi ráno písala z roboty, zaželala pekný deň a potom sa už neunúvala ani odpísať.

Ma význam to siliť? Beriem to tak, ze náklonnosť z jej strany tam je, z mojej tiež. Lenže keď ma prísť na prvý krok čo čaká odo mňa tak sa ho nedočkala. A potom sa radšej celý deň neozve.

Má to vôbec význam? Nie je to také detské správanie keď nie je schopná celý deň odpísať? Ja proste nie som ten ktorý by ju bombardoval 5x denne prečo neodpísala alebo jej volal. Nemám rád vnucovanie sa.
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Neozvala sa

Príspevok od používateľa konyk87 »

cely, celucicky den neodpisala? mas pravdu, je to detske spravanie a ser na nu, usetris JEJ kopu zabiteho casu.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Skor je detske spravanie, ze si ju este nepobozkal.. Dokedy chces cakat?

Ona ti povie, ze prvy krok nerobi.. A nespravil si ho ani ty... GJ.
Potom navzdory vsetkemu spravi znova ona prvy krok (po tyzdni ta zavola von) a ty bez reakcie.
Von ta chyti za rameno/stehno bohvie este kde a ty zas nic..

Holt ju asi prestavas bavit, lebo si neschopny mumak. Keby chcela kamarata na pokec o pocasi, tak ide von s kamoskou.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

23quick

ved jej daj nejako najavo ze o nu stojis, vzdy je lepsie ked zena ti da stopku ze si moc hrr ako ked by ona viac chcela a ty nevyvijas ziadnu ativitu, zeny potrebuju pocit ze su žiadané
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

3 rande je najvyšší čas na bozk...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja si myslím, že už 1. rande je najvyšší čas na bozk, ak sú sympatie na oboch stranách :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

hlavne sa jej mal uz davno nejako primerane dotykat a z toho by hned vedel ako na to reaguje
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

23quick napísal: 11 nov 2020, 0:17
Ma význam to siliť? Beriem to tak, ze náklonnosť z jej strany tam je, z mojej tiež. Lenže keď ma prísť na prvý krok čo čaká odo mňa tak sa ho nedočkala. A potom sa radšej celý deň neozve.

Má to vôbec význam? Nie je to také detské správanie keď nie je schopná celý deň odpísať? Ja proste nie som ten ktorý by ju bombardoval 5x denne prečo neodpísala alebo jej volal. Nemám rád vnucovanie sa.
áno je to detské správanie, ale z tvojej strany. Takže je úplne normálne a logické že ťa už konečne ignoruje. Nemá to význam, daj jej pokoj, nech si nájde niekoho kto sa nebojí urobiť prvý krok.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Pilifo napísal: 11 nov 2020, 9:58 Ja si myslím, že už 1. rande je najvyšší čas na bozk, ak sú sympatie na oboch stranách :)
Na 1. to nemusí byt ideálne. Mne osobne sa to neosvedčilo. Je to ale individuálne.
2. max 3. je ideálne. Samozrejme majú predchádzať vzájomné dotyky.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Mne sa to naopak osvedčilo, nikdy sa mi nestalo, že by bola baba nepríjemne prekvapená, keď som ju pobozkal na konci 1. rande. Samozrejme musí tomu predchádzať to, že ste si rozumeli a videl si, že sa baba cíti v tvojej prítomnosti komfortne.

1. rande som zvykol neukončiť pusou, ale max. objatím len vtedy, keď som tú babu už neplánoval pozvať na ďalšie rande, pretože tam aspoň z mojej strany nepreskočila iskra.
23quick
Light Expert
Light Expert

Úúúha, dobre ste mi naložili. Ako tak čítam komentáre, tak všetci zhodne dávate vinu mne. Rozmýšľal som nad tým a budete mať pravdu. Ja som mal byť ten viac aktívny a dať jej najavo svoj záujem o ňu. Možno ju to už prestalo baviť. Možno si myslela, že ju beriem len ako kamarátku a nechcem to posunúť ďalej. Skúsim sa jej zajtra ozvať po robote a uvidím ako zareaguje.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ono, každá žena má inak nastavené hranice, preto musíš byť veľmi všímavý a sledovať, ako na teba reaguje. Keď ti napr. dala ruku na stehno, mohol si ju svojou rukou chytiť za tú jej. A videl by si, či sa odtiahne alebo sa viac pritúli atď.
A ako spomenul Gogo, ženy chcú ten pocit, že sú pre chlapa výnimočné, žiadané..
23quick
Light Expert
Light Expert

Áno, teraz mi to už všetko došlo, len už je možno neskoro. Myslím si, že medzi nami uviazla taká tá otvorená komunikácia a schopnosť porozprávať sa ako vnímame naše spoločné stretnutia. Niekedy to mohlo byť ako rande, inokedy len také kamarátske, veď sám neviem ako som to vnímal a ako ona.
gogo956
Redeemer
Redeemer

23quick
ak zena s ktorou sa schadzas urobi voci tebe krok dopredu a ty ak mas o nu zaujem, mas urobit kroky dva a tym davas najavo svoj zaujem aby sa vec prehlbovala. Ty si ale stal stale na jednom mieste, tak co si ona o tom mala mysliet? pravdepodobne ze chces iba kamaratstvo a nic viacej ale ona zjavne tuzi po plnohodnotnom partnerskom vztahu, tak samozrejme ze nebude potom s tebou stracat cas.
Ale je tiez mozne, ze nie je uplne tvoj typ a proste ta tym padom dostatocne nepritahuje, v tom pripade to nie je dobre silit a nechaj to cele tak.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Pred vyše 40-timi rokmi mi spolužiačka (inteligentná a krásna súčasne) povedala - nikdy nezaváhaj minimálne v tom, aby si dievča chytil jemne za ruku.
Neidem mudrovať ako je to dnes - na to, aby som rozumel dnešnej mládeži a ich zvyklostiam, mám priveľa rokov už.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

starysomar mas absolutnu pravdu.
ja by som pridal ak sa ta dievca na rande letmo dotyka a mas o nu zaujem netreba sa bat jej to opatovat presne ako pisala zuzanuska.
obavam sa ze ona ti vysielala signali a kedze sisa nevedel cinit dopadol si ako si dopadol pouc sa stoho a hladaj dalej :)
zuzanuska
Professional
Professional

Tak ja dúfam, že už stihol autor dotyčnú kontaktovať. A ak je zlé počasie, môžu doma urobiť trochu romantiky. Pustiť vianočný film, uvariť kávu, čaj, varené víno..
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

zuzanuska napísal: 13 nov 2020, 8:13 Tak ja dúfam, že už stihol autor dotyčnú kontaktovať. A ak je zlé počasie, môžu doma urobiť trochu romantiky. Pustiť vianočný film, uvariť kávu, čaj, varené víno..
S novymi radami, ze ma pritlacit na pilu, by mohol takyto vecer skoncit celkom zaujimavo :)

Po 23quick, potom daj vediet, co a ako. Ci si to este uhral, alebo to padlo. Celkom ma to zaujima :D
zuzanuska
Professional
Professional

Netreba to vzdávať. Najmä, pomalý začiatok môže byť dobrý. Žena spozná muža, vytvorí si k nemu dôveru. Už len treba dať jasnejšie najavo svoj záujem. Ženy aj spackané rande odpustia, ak im ten chlap za to stojí.
23quick
Light Expert
Light Expert

Vzdávať to nemám v pláne! Určite sa to chcem pokúsiť napraviť hneď ako bude príležitosť. Pár letmých dotykov, povedať jej ako ju rád opäť vidím, že mi chýbala za ten čas, nemôžem sa vyľakať.

Ozvať som sa jej ozval, prijala pozvanie von, lenže som to musel zrušiť keďže ma niekto ohlásil ako osobu čo bola v kontakte s nakazenou osobou a tak som teraz doma otrokom a nemôžem nikde ísť. Kto vie či to nebola ona aby mala pokoj odo mňa :-D

Rozmýšľal som či jej budem písať tých pár dní počas ktorých budem doma a asi nebude dobre to siliť a stále jej písať, veď predsa aj ona môže prísť na myšlienky prečo sa jej neozvem. Alebo nemám pravdu v tomto?
Napísať odpoveď