Aky vysavac?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Aky vysavac?
Viete mi poradiť nejaký tyčový vysávač do max 200€? Čím menej, tým lepšie. Manželka ma s tým otravuje už nejaký ten týždeň, predpokladám, že ju vysávanie rýchlo prejde tak preto do toho nechcem dať veľa 
Preco prave tycovy? Vzdy ma zaujimal vyznam tychto vysavacov, pretoze pohodnejsie mi prislo mat vysavat na kolieskach, ktoreho vaha mi je ukradnuta, pretoze hybem aj tak len hadicou, moze kludne viac hucat, byt vacsi, byt tazsi, mat vacsie vrecko na prach a tak dalej.
-
starysomar
Hardcore addict
Zrejme praktičnosť - máme aj robotický, aj klasický, vysávajúci do litra vody no zvažujem aj akumulátorový tyčový.
Robotickému treba kadečo poodkladať, nevlezie pod postel, nezvládne kúty a nieto ešte spoza skrine.
Vodník sa zložitejšie čistí. AK bude tyčový - použije sa najčastejšie, Chytíš, zmáčkneš, vysaješ hoci kúsok, kde sa dačo rozsypalo a tak
Robotickému treba kadečo poodkladať, nevlezie pod postel, nezvládne kúty a nieto ešte spoza skrine.
Vodník sa zložitejšie čistí. AK bude tyčový - použije sa najčastejšie, Chytíš, zmáčkneš, vysaješ hoci kúsok, kde sa dačo rozsypalo a tak
Mne po kúpe tyčového, príde klasicky mega neprakticky. Ťažký, veľký, neskladný, stále ho treba vyťahovať z nejakého kubálku, rozmotať kábel a potom o ten kábel sále niekde zakopnúťheker napísal: 14 nov 2020, 9:51 Preco prave tycovy? Vzdy ma zaujimal vyznam tychto vysavacov, pretoze pohodnejsie mi prislo mat vysavat na kolieskach, ktoreho vaha mi je ukradnuta, pretoze hybem aj tak len hadicou, moze kludne viac hucat, byt vacsi, byt tazsi, mat vacsie vrecko na prach a tak dalej.
ja na tycovy nedam dopustit, mam ten ktory ma v sebe aj mop a setri to kopu casu,
s jednym vysavacom povysavam vsetko, koberce, parkety, parkety viem teda naraz prebehnut aj s mopom a este viem s rucnym povysavat aj auto
a nezavadzia lebo vie stat sam v kute, ked nieco rozsypem v kuchyni tak to rychlejsie prebehnem s vysavacom ako ist po metlicku a ist to niekam vysypat
a neriesim kupu sackov a pi*ov***
s jednym vysavacom povysavam vsetko, koberce, parkety, parkety viem teda naraz prebehnut aj s mopom a este viem s rucnym povysavat aj auto
a nezavadzia lebo vie stat sam v kute, ked nieco rozsypem v kuchyni tak to rychlejsie prebehnem s vysavacom ako ist po metlicku a ist to niekam vysypat
a neriesim kupu sackov a pi*ov***
-
K-u-b-i-a-k
Addict
no to by sme mali diskusiu, kto má aký na to názor, čakám overené tipy 
-
starysomar
Hardcore addict
Tiež sa im poteším