Co kupit pri narodeni dietata
Co kupit pri narodeni dietata
Ahojte,
kamaratovi sa narodil chlapec, tak sa chystam na navstevu, ale v tomto smere mam premieru a neviem co je taky vhodny darcek ci uz pre rodicov, alebo pre dieta. Internet samozrejme ma plno tipov, ale viac by somk ocenil taku tu "real life experience".
Vdaka
kamaratovi sa narodil chlapec, tak sa chystam na navstevu, ale v tomto smere mam premieru a neviem co je taky vhodny darcek ci uz pre rodicov, alebo pre dieta. Internet samozrejme ma plno tipov, ale viac by somk ocenil taku tu "real life experience".
Vdaka
Re: Co kupit pri narodeni dietata
Môžeš sa ich spýtať. Také malé dieťa nič zásadné okrem matky nepotrebuje, môžeš nejakú hrkálku kúpiť alebo tak niečo.
Real life experience je ze deti maju kopu hraciek aj oblecenia od rodiny. Rodicom najviac pomozu plienky, vyzivy (ak ich uz je) a take bezne spotrebne veci co treba kupovat pravidelne a nie su uplne lacne.
Ja by som sa ich normalne spytal ake plienky pouzivaju a kupil nejake mnozstvo v ramci tvojho rozpoctu.
Dietatu je v mladom veku uplne jedno ci nieco dostane a ako som spominal vyssie, urcite ma uz dost hraciek od starych rodicov a dalsej rodiny.
Ja by som sa ich normalne spytal ake plienky pouzivaju a kupil nejake mnozstvo v ramci tvojho rozpoctu.
Dietatu je v mladom veku uplne jedno ci nieco dostane a ako som spominal vyssie, urcite ma uz dost hraciek od starych rodicov a dalsej rodiny.
Vdaka. Ja som sa prave chcel vyhnut pytaniu sa, kedze zo skusenosti viem, ze odpoved bude "nenos nic" a stuff. Ale pokial je to standardny proces, asi sa tomu nevyhnem 
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak maju vsetkeho dost od rodfiny co sto percent maju
ja by som dnes uz kupil radsej 1g zlatu platnicku nech mu to sanuju 
S tymto som sa castejsie stretol a veru nechapem pointe tej platnicky. Dnes je zlato vseobecne nahovno a este v takejto forme duplom.
-
Arkaz
Addict
fyzcike zlato nahovno ? okej no
nebudem to rozoberat =)
-
guess.whoo
Redeemer
plienkam sa urcite potesia
Plienky, vlhcene obrusky na zadok, prebalovacie podlozky - tychto veci nikdy nie je dost
Na vyzivy a detske kasicky je este cas
Na vyzivy a detske kasicky je este cas