Nevidím žiadne Wifi siete - RealTalk-Adapter alebo OneDrive

Informácie o software, ankety...
kuric99

Nevidím žiadne Wifi siete - RealTalk-Adapter alebo OneDrive

Príspevok od používateľa kuric99 »

Na notebooku ktorý teraz používam sa mi stáva taká zvláštna vec a pátram po príčine problému. Asi 1 krát denne sa mi stane že sa mi vypojí internet a nezobrazujú sa mi žiadne dostupné wifi siete, väčšinou stačí kliknúť na obnovenie nastavení siete, windows sa o 5 minút reštartuje a a následne je problém dočasne vyriešený a všetko funguje ako má. No teraz sa mi stalo že ani obnovenie nastavení siete nefungovalo tak som musel preinštalovať/obnoviť celý windows čo naštastie zabralo. Keď som klikol na funkciu obnoviť windows továrenské nastavenia a ponechať súbory tak sa mi ukázalo že to odstraní 2 programy: RealTalk-Adapter(neviem aký ale tuším FamilyContolelr sa volá) a One Drive, takže predpokladám chyba je v tom ovládači, čo si myslíte vy, myslíte že to môže byť v tom?

Mechanické poškodenie hardwaru to nebude, mám kúpené aj USB wifi ktoré ten problém nevyriešilo, je to vyslovene softwarová chyba len neviem pôvod. skúšal som aj odinštalovať VPN klienta či virtualbox čo samozrejme problém nevyriešilo, takže ani tam problém nie je.

Ja osobne typujem ten RealTalk Adaptér, ak je to ním tak za aký ovládač by som ho mal ideálne vymeniť? Dík.
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nevidím žiadne Wifi siete - RealTalk-Adapter alebo OneDrive

Príspevok od používateľa Mek »

No a najnovsiu verziu ovladaca zo stranok vyrobcu si skusal?
Napísať odpoveď