pekny den prajem prosim vas vie mi niekto pomoct nonstop mi cely den po nejakom case kliknuti na inej stranke otvara : traffic-logger.com ....
Prosim vas viete mi niekto pomoct kde by sa to dalo bloknut opravit za kazdu radu som mega rad.
Dakujem krasne.
traffic-logger.com
-
kuric99
Re: traffic-logger.com
pozri si proxy resp DNS nastavenia či ich nemáš zmenené, ďalej si pozri aké pluginy máš v prehliadači nainštalované, skús si preinštalovať browser a skontroluj či lnk súbory odkazujú na koreňoví súbor exe browseru(a skontroluj vydavateľa). skontroluj si aký software máš nastavený "po spustení", ďalej skontroluj si či velkosť ovládačov, dll súborov a flashplayeru a javy je taká aká má byť a nie je to nejaký rootkit,. samozrejme to prejdi antivírom a stiahni si software ktorý ti vytvorí log systému, ten sem môžeš skúsiť postnúť (aj log antivíru) . Myslím že je to klasický adwere, teda to sa väčšinou robí cez DNS hijack teda zmenou proxy a využitia mitb(pozri si teda aj SSL certifikáty či sú také aké majú byť), alebo cez rozšírenie prehliadaču to môže robiť, prípadne ak máš staršiu verziu browseru to môže vedieť prelomiť browser a vykonávať mitb.
Autoeditácia príspevku po 7 min 25 sek:
Ono to nutne ani nemusí pracovat v prehliadači, vytvoriť skript ktorý po XY kliknutiach v prostredí browseru otvorí prehliadač a nejaký web je veľmi jednoduché.
Autoeditácia príspevku po 7 min 25 sek:
Ono to nutne ani nemusí pracovat v prehliadači, vytvoriť skript ktorý po XY kliknutiach v prostredí browseru otvorí prehliadač a nejaký web je veľmi jednoduché.
-
starysomar
Hardcore addict
V PRVOM rade antibordelová kontrola 
-
richard88888
Expert
dakujem kazdemu za pomoc co napisal takze toto sa deje v PC v robote tam som jasne ze prehnal antivirak vsetko mozne a co sa stalo dosiels om domov a uz google chrome muselo spravit aktualizaciu a okamzite po nej ako to obnovilo mi to zacalo robit aj doma.
Idem skusit vypnut vsetky pluginy co tam mam co nepotrebujem
Idem skusit vypnut vsetky pluginy co tam mam co nepotrebujem