Cyberpunk 2077
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cyberpunk 2077
Nehral som witchera(kde zevraj side questy boli dobre), ale pride mi, ze main questy su ovela viac prepracovane ako side veci. Neviem, mozno som este nenarazil tie spravne, ale tie side veci mi pridu klasicke race/kill/find whatever, ziadny pribeh.
Inak odporucam hrat na sluchatkach, zvuk je velmi dobre spracovany, napr. ked vam niekto vola tak to znie, ako keby fakt mate implantat, alebo backstage klubu pocut iba basy z hudby.
Inak odporucam hrat na sluchatkach, zvuk je velmi dobre spracovany, napr. ked vam niekto vola tak to znie, ako keby fakt mate implantat, alebo backstage klubu pocut iba basy z hudby.
Ja mam odohratych 15 hodin a s hlavnym pribehom som sa od prichodu Johnnyho velmi nepohol. Zameral som sa na hacking a side questy ma bavia v kombinacii stealth+hacking.
Vsimam si ze je to RPG zo "starej skoly" a nie je tu vyrazna dynamicka obtiaznost. Skusal som nejake nahodne side questy a casto to skoncilo tak ze som zomrel po 1-2 zasahoch
A este si musim dostudovat ten Cold Blood, inak mam pocit ze som uz pochytil vsetky zakladne principy hry.
Vsimam si ze je to RPG zo "starej skoly" a nie je tu vyrazna dynamicka obtiaznost. Skusal som nejake nahodne side questy a casto to skoncilo tak ze som zomrel po 1-2 zasahoch
A este si musim dostudovat ten Cold Blood, inak mam pocit ze som uz pochytil vsetky zakladne principy hry.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ani sa nenahli stym hlavnym questom. Ja som to dal za 35hod, som myslel, ze to bude ovela dlhsie. (a to som sa neponahlal s main questami).
ja mam nejakych 20 hodin, a som spokojny. je pravda ze sa to sice tvari ako open world ale vpodstate su to samostatne misie medzi ktorymi si mozes behat po meste.
mesto samotne moc zive nie je a vacsinou pokial sa da niekam vojst tak je sucast misie (random si beham po meste a objavim sklad plny maelstorm gangu, tak to tam vysekam, na druhy den dostanem misiu zachranit niekoho a posle ma to na to iste miesto, vsetko mrtve akurat npc ktore tam den predtym nebolo sa schovava v rohu a caka na zachranu).
striedavo plnim hlavne questy, side questy a tie random encountery, niektore su velka zabava (doporucujem spravit delamain (ai taxi sluzba) questy, to bola velka sranda, zacina to myslim ze si mas vyzdvihnut svoje auto).
bugov je tam dost, zo zaciatku som sice len same vizualne nachadzal ale uz sa mi viac krat stalo ze som musel loadovat spat lebo nesla dokoncit misia. ale tak to sa da ocakavat v takomto "sandboxe". ked je vsetko dynamicke. viac krat som musel loadovat jednu misiu lebo som mal nastupit do auta, ktore ale bolo raz vybuchnute, druhy raz zahadzane inymi autami a treti raz ked som nastupil tak kvoli tomu ze bolo moc blizko ineho auta odskocilo, prevratilo sa a ako som v nom sedel a rozpraval sa tak zhorelo)
ku grafike, popravde som dost prekvapeny, mam 1070ku a hram na 1440p na cca medium detailoch (nieco viac, nieco menej). hra ide uplne plynule, framerate pada len pri rychlej jazde zaludnenym mestom.
mesto samotne moc zive nie je a vacsinou pokial sa da niekam vojst tak je sucast misie (random si beham po meste a objavim sklad plny maelstorm gangu, tak to tam vysekam, na druhy den dostanem misiu zachranit niekoho a posle ma to na to iste miesto, vsetko mrtve akurat npc ktore tam den predtym nebolo sa schovava v rohu a caka na zachranu).
striedavo plnim hlavne questy, side questy a tie random encountery, niektore su velka zabava (doporucujem spravit delamain (ai taxi sluzba) questy, to bola velka sranda, zacina to myslim ze si mas vyzdvihnut svoje auto).
bugov je tam dost, zo zaciatku som sice len same vizualne nachadzal ale uz sa mi viac krat stalo ze som musel loadovat spat lebo nesla dokoncit misia. ale tak to sa da ocakavat v takomto "sandboxe". ked je vsetko dynamicke. viac krat som musel loadovat jednu misiu lebo som mal nastupit do auta, ktore ale bolo raz vybuchnute, druhy raz zahadzane inymi autami a treti raz ked som nastupil tak kvoli tomu ze bolo moc blizko ineho auta odskocilo, prevratilo sa a ako som v nom sedel a rozpraval sa tak zhorelo)
ku grafike, popravde som dost prekvapeny, mam 1070ku a hram na 1440p na cca medium detailoch (nieco viac, nieco menej). hra ide uplne plynule, framerate pada len pri rychlej jazde zaludnenym mestom.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
inac funguje vam v tej hre koliesko na mysi? vela veci je defaultne nastavenych na stlacenie kolieska, ale mam s tym nejaky problem stale ... napr aj pri tutoriali, ked trebalo v scan mode otagovat vojacikov, tak som to koliesko musel stlacit asi 100x aby to nejak zabralo ...
co sa dalo, uz som si nastavil na inu klavesu, no napr. unequip itemu sa stale robi kolieskom a teraz sa neviem posunut dalej, lebo som si obliekol specialny overal a neda sa ho zbavit ani ked to koliesko stlacim 1000x xD
vo windowse ani inych hrach s tym samozrejme problem nie je .,.
inak hram Nomada na Normal difficulty, je to dost oddychovka, vyhovuje mi to tak, celkom si uzivam pribeh a pomaly z roznych utrzkov informacii si skladam cely background ...
co sa grafiky tyka, na max nastaveniach to na QHD + GTX 1080 TI facha tak na 40FPS, co uz je dost poznat. takze nejaka kombinacia medium/ultra (ale skor medium ako ultra) to dostane na 60+FPS, co uz posobi plynulo. a rozne noviny a texty po stenach je stale mozne citat, akurat to dost poznat na texturach a okrajoch ..
co sa dalo, uz som si nastavil na inu klavesu, no napr. unequip itemu sa stale robi kolieskom a teraz sa neviem posunut dalej, lebo som si obliekol specialny overal a neda sa ho zbavit ani ked to koliesko stlacim 1000x xD
vo windowse ani inych hrach s tym samozrejme problem nie je .,.
inak hram Nomada na Normal difficulty, je to dost oddychovka, vyhovuje mi to tak, celkom si uzivam pribeh a pomaly z roznych utrzkov informacii si skladam cely background ...
co sa grafiky tyka, na max nastaveniach to na QHD + GTX 1080 TI facha tak na 40FPS, co uz je dost poznat. takze nejaka kombinacia medium/ultra (ale skor medium ako ultra) to dostane na 60+FPS, co uz posobi plynulo. a rozne noviny a texty po stenach je stale mozne citat, akurat to dost poznat na texturach a okrajoch ..
Spoiler
na nejake bugy som narazil, ale su to skor graficke glitche co pobavia. napr vid priloha, ked si Jackie vyberal biochip z hlavy, tak model Biochipu sa nejak zamenil za Deagle 
Funguje koliesko aj tlacidlo, ale ja mam tlacidlo premapovane na tlacidlo ktorym sa povodne prepinalo DPI (Logitech G203).
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Tak ten problem sa tyka niektorych logitech mysi, ako napr mojej mx master, v spojeni s ich super softom https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/ ... oll_wheel/ ..
tak to klobuk dole, to je potom 1080TI o dost lepsia ako 1080*****HERO***** napísal: 13 dec 2020, 12:41
aky mas procesor a kolko ram?
ja sa na ultra nedostanem, iba s 20 fps
-
*****HERO*****
Guru wannabe
jj, ta GTX 1080TI je celkom delo. porovnatelna skor s RTX 2080 ako GTX 1080 (mi bolo poradene tu na fore
)
procak ryzen 7 3700X, ram 16GB. procak sa ale celkom nudi (sa vobec nedivim, AI je tam dost biedne ..) a ram je aj s windowsom zaplnena do 10GB.
procak ryzen 7 3700X, ram 16GB. procak sa ale celkom nudi (sa vobec nedivim, AI je tam dost biedne ..) a ram je aj s windowsom zaplnena do 10GB.
ja s myskou tiez problem nemam, mam logitech g602. a nic som zatial nepremapovaval.
co ma serie asi najviac je zle interagovanie s vecami. pri konverzacii to maju vymyslene super, ze staci prist blizko k cloveku a vyskocia ti moznosti ale ked chcem nasadnut na motorku tak musim furt behat ako trtko, nastavovat sa kusok dopredu, kusok dozadu aby sa mi objavilo moznost nasadnut.
ale nech to ma chyb kolko chce, ten pocit ked si konecne kupis poriadny implantat co ti zmeni sposob hry (u mna double jump) alebo ked prvy krat vyskusas nejaku smart zbran je super.
zatial uplne nechapem tomu expovaciemu systemu. chapem ze ked nieco pouzivas tak (zbrane, hackovanie, crafting) tak ti to zvysuje level toho, ale napriklad som doteraz neprisiel na to co mi zvysuje atletiku, lebo napriek tomu ze stale skacem, sekam mecom a beham tak som lvl2.
naopak z assault zbrani som vystrelil par krat (snazim sa vsetko stealth a potom ked sa da tak sekam katanou) a som lvl5.
co ma serie asi najviac je zle interagovanie s vecami. pri konverzacii to maju vymyslene super, ze staci prist blizko k cloveku a vyskocia ti moznosti ale ked chcem nasadnut na motorku tak musim furt behat ako trtko, nastavovat sa kusok dopredu, kusok dozadu aby sa mi objavilo moznost nasadnut.
ale nech to ma chyb kolko chce, ten pocit ked si konecne kupis poriadny implantat co ti zmeni sposob hry (u mna double jump) alebo ked prvy krat vyskusas nejaku smart zbran je super.
zatial uplne nechapem tomu expovaciemu systemu. chapem ze ked nieco pouzivas tak (zbrane, hackovanie, crafting) tak ti to zvysuje level toho, ale napriklad som doteraz neprisiel na to co mi zvysuje atletiku, lebo napriek tomu ze stale skacem, sekam mecom a beham tak som lvl2.
naopak z assault zbrani som vystrelil par krat (snazim sa vsetko stealth a potom ked sa da tak sekam katanou) a som lvl5.
njn, ja by som aj teraz bral tu 1080TI len idu po 400, a za 599 mozem mat 3070 s rtx a dlss..to sa mi oplati ovela viac 
ja mam 7700k a tiez 16gb
rozmyslam ze to rozsirim na 24gb, procak je uplne v pohode a vezmem asi tu 3070
ja mam 7700k a tiez 16gb
Prekvapilo ma že mi to ide na i3-8100, 16 GB RAM, 1060 6 GB,Full HD, stredné detaily, 30-45 fps. Odohraných len pár hodín za nomáda.
Hej, len kedy budú tie nové karty?CheZteR napísal: 14 dec 2020, 0:37 njn, ja by som aj teraz bral tu 1080TI len idu po 400, a za 599 mozem mat 3070 s rtx a dlss..to sa mi oplati ovela viac
ja mam 7700k a tiez 16gb
Vsak uz su, len treba sledovat alzu a rychlo kupovat 
PS: ak mate verziu pre last gen konzoly tak do 21. decembra mozete poziadat o refund (priloha). Tak trochu som to aj cakal, na tie konzoly to vobec nemali ani vydavat.
PS: ak mate verziu pre last gen konzoly tak do 21. decembra mozete poziadat o refund (priloha). Tak trochu som to aj cakal, na tie konzoly to vobec nemali ani vydavat.
karty su priebezne stale, len sa rychlo vypredavaju,
teda to budi dojem ze cely cas nie su
refund je pekny krok z ich strany
teda to budi dojem ze cely cas nie su
refund je pekny krok z ich strany
jj presne. Teraz uz alza neukazuje kedy sa co predalo, ale v oktobri naskladnovali 5-10 kusov roznych RTX 3080 kazde 2-3 dni. Problemom bolo ze sa vzdy vypredali do 5 minut.
Okrem starych konzol to uz to rovno mohli vydat aj na switch 144p - 15 fps
CDPR mysleli aj na nas na PC, zazitok moze byt o to zivsi ze priamou upravou kodu v Cyberpunk.exe mozete na AMD procesoroch ziskat az 20 % fps:
https://www.pcgamer.com/get-a-23-percen ... -amd-cpus/
Konecne z nas su skutocni hekeri
//tu je dalsi fix ale nema az tak presvedcive vysledky (zatial): https://www.reddit.com/r/pcgaming/comme ... ol_budget/
A tu je ukazka toho ktore nastavenia maju najvacsi vplyv na vzhlad a FPS:
https://www.pcgamer.com/get-a-23-percen ... -amd-cpus/
Konecne z nas su skutocni hekeri
//tu je dalsi fix ale nema az tak presvedcive vysledky (zatial): https://www.reddit.com/r/pcgaming/comme ... ol_budget/
A tu je ukazka toho ktore nastavenia maju najvacsi vplyv na vzhlad a FPS:
Chcel som si na cyberpunk kúpiť nový PC alebo notebook, ale keďže vyšli aj nové karty, tak asi počkám polrok a potom si niečo kúpim. A ak by som chcel skladať svoj PC, tak karty teraz proste nie sú (chcel by som RTX 3060). Na alze stále vidím len "tešíme sa".
Teda majú toto, ale tých 1800€ je asi môj rozpočet na celý PC aj s monitorom.
https://www.alza.sk/gainward-geforce-rtx-3090-phantom-d6232458.htm
Teda majú toto, ale tých 1800€ je asi môj rozpočet na celý PC aj s monitorom.
https://www.alza.sk/gainward-geforce-rtx-3090-phantom-d6232458.htm