USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Rubiki napísal:Prave preto som napisal "take rozsiahle utoky" :wink:
V spanielsku boli tiez vela mrtvych
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ano, ale oproti utokom, ktore vznikli po invazii a cez invaziu do Iraku a Afganistanu to je akosi zanedbatelne :wink:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Rubiki napísal:Ano, ale oproti utokom, ktore vznikli po invazii a cez invaziu do Iraku a Afganistanu to je akosi zanedbatelne :wink:
Ani jeden ludsky zivot neni zanedbatelny
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

nevermind napísal:Ani jeden ludsky zivot neni zanedbatelny
JJ, vid. nevinne obete ilegalnych invazii USA, invazii, ktore maju na svedomi viac zivotov, ako novodoby fenomen terorizmu.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

nevermind napísal:Ani jeden ludsky zivot neni zanedbatelny
Nepovedal som ze ludsky zivot je zanedbatelny...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Rubiki napísal:Nepovedal som ze ludsky zivot je zanedbatelny...
Nie ale uz sa zaciname chytat za sloveicka
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

nevermind napísal:Nie ale uz sa zaciname chytat za sloveicka
No nemal si zacat....proti ohnu ohnom :wink:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Rubiki napísal:No nemal si zacat....proti ohnu ohnom :wink:
dam priklad: na slovensku vybuchne bomba a zabije 50 ludi. a dajme tomu v cechach zabije bomba 5000 ludi tak sa na slovnesko zabudne?
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Tomasito napísal:Niekto pinda na USA len kvoli tomu, ze na Afganistan zhadzuhu propagandisticke letaky (btw. zhadzuju aj na Irak)? Ak tu taky niekto je, potom by pre teba nemal byt problem reagovat konkretne na jeho prispevok, aby bolo jasne, kto je ten niekto. Mna napr. prekvapilo, ako sa popri obhajovani USA panter2005 rehotal nad fuckt uderenymi propagandistickymi letakmi z doby totality, ale ked mu clovek uvedie obdobne uderene letaky propagandy USA, ktore su na rozdiel od tych nim uvedenych aktualne este aj dnes, to ho uz zjavne nezaujima. No nic, nabuduce snad uz budu tvoje reakcie vecnejsie, aby bolo o com...
Ake propagandisticke letaky? Hadam USA nezariadilo slobodne volby v Iraku prvy krat v historii krajiny? :?: Hadam ich strielaju Americania ked stoja v radoch volit? :?: Nie su to ich vlastni "bratia" ktori ich strielaju, ked si chcu uplatnit svoje pravo volit? :?: Hadam su to Americania, ktori sa odpaluju v pohrebnych sprievodoch? :?: Kto striela do deti v Iraku pri rozdavani cukrikov americkymi vojakmi? :?: Hadam su to spojenecne vojska? :?: 47% Iracanov si zela, aby Americania zostali v Iraku pokial nebude zabezpecena bezpecnost ich krajiny vlastnymi vojskami a policiou. S kym ty vlastne si a koho podporujes? Vacsina irackeho ludu by nesuhlasila s tvojimi nazormi, takze si z bin Ladinom, alebo obhajujes hadam Saddama Husajna?
Ja takychto ludi akym si ty a ich podobnych poznam velmi dobre. Keby Americania vtrhli do Iraku a rozdavali by cukriky detom a potraviny, tak este aj tak by sa nasli ludia, ktori by ich za to kritizovali :!: Jednoducho si proti-americky a nezalezi ti na tom, ze ci Amerika robi nieco spravne alebo nie. Je to len antiamerickost. Nie si sam, je to teraz velmi v mode...
Keby na Slovensku Amerika postavila zavody, tak by si sa v nich ale nehanbil pracovat, ze hej?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

nevermind napísal:dam priklad: na slovensku vybuchne bomba a zabije 50 ludi. a dajme tomu v cechach zabije bomba 5000 ludi tak sa na slovnesko zabudne?
Tomu ver ze ano, v mediach by bolo 15sek ze tu daco vybuchlo, zvysok by sa venoval velkej katastrofe v CR a svet by pravdepodobne reagoval a snazil sa pomoct len CR a nam by tak "uprimnu sustrast" zapriali.
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Les napísal:...Hadam USA nezariadilo slobodne volby v Iraku prvy krat v historii krajiny? :?: Hadam ich strielaju Americania ked stoja v radoch volit? :?: Nie su to ich vlastni "bratia" ktori ich strielaju, ked si chcu uplatnit svoje pravo volit? 47% Iracanov si zela, aby Americania zostali v Iraku pokial nebude zabezpecena bezpecnost ich krajiny vlastnymi vojskami a policiou. S kym ty vlastne si a koho podporujes? Vacsina irackeho ludu by nesuhlasila s tvojimi nazormi, takze si z bin Ladinom, alebo obhajujes hadam Saddama Husajna?
Jednoducho si proti-americky a nezalezi ti na tom, ze ci Amerika robi nieco spravne alebo nie. Je to len antiamerickost.
STOP!!! Utrieď si to v hlave a potom píš.
Nie som výslovne proti USA, ale musím reagovať na tvoj príspevok, lebo je tendenčný a zavádzajúci.
"Slobodné voľby" nemôžu byť pred hlavňami tankov...
Je tam občianska vojna, v ktorej bojujú proti sebe skupiny kolaborantov s USA a nekolaborantov.
47% - hm, a kto robil prieskum a kde? Myslím že tomu sa nedá veriť...
Prečo, keď má niekto iný názor ako ty hneď nemusí byť obhajcom Husajna. Napíšeš tri - štyri popletené vety a nasledne útočíš na človeka s iným názorom. Ale to je ti typické.
Les
King
King

stans napísal:STOP!!! Utrieď si to v hlave a potom píš.
Nie som výslovne proti USA, ale musím reagovať na tvoj príspevok, lebo je tendenčný a zavádzajúci.
"Slobodné voľby" nemôžu byť pred hlavňami tankov...
Je tam občianska vojna, v ktorej bojujú proti sebe skupiny kolaborantov s USA a nekolaborantov.
47% - hm, a kto robil prieskum a kde? Myslím že tomu sa nedá veriť...
Prečo, keď má niekto iný názor ako ty hneď nemusí byť obhajcom Husajna. Napíšeš tri - štyri popletené vety a nasledne útočíš na človeka s iným názorom. Ale to je ti typické.
Preco by ti ludia mali byt kolaboranti, ktori chcu slobodu vo svojej krajine? Vsak vela ludi na Blizkom Vychode ani nevie, co demokracia znamena. To ta netrapi, ze Syria eliminuje v druhej krajine (Libanon) ludi, ktori su voci nej kriticki? Kazdy tu mlcal na tomto fore, ked Syria ako bolo dokazane medzinarodnymi vysetrovatelmi je za bombovy atentat Haririho. Boze keby taketo veci robila Amerika, to by bolo kritiky !!!
Les
King
King

Ked som cital Catlover-ov prispevok ohladne Grekov, ktori nezamykaju svoje auta spomenul som si - bolo to pre par rokmi na mojho znameho. Prisiel na Slovensko za rodinou. Kedze tak, kde byva je "vyssia stredna trieda" tiez doma v USA si nezamyka auto, ani susedia okolo. No aj ked tato prihoda je trosku usmevna (teraz sa na tom smeje uz aj on sam) tak raz sa mu stalo, ze si nechal v Bratislave odstavene auto na sidlisku pri novinovom stanku, kde si chcel kupit noviny. Auto mal nastartovane, kluciky vnutri. Niekto mu ho "sikovne" ukradol behom par sekund. No tie noviny, ktore si kupoval ho stali velmi draho...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Ked som cital Catlover-ov prispevok ohladne Grekov, ktori nezamykaju svoje auta spomenul som si - bolo to pre par rokmi na mojho znameho. Prisiel na Slovensko za rodinou. Kedze tak, kde byva je "vyssia stredna trieda" tiez doma v USA si nezamyka auto, ani susedia okolo. No aj ked tato prihoda je trosku usmevna (teraz sa na tom smeje uz aj on sam) tak raz sa mu stalo, ze si nechal v Bratislave odstavene auto na sidlisku pri novinovom stanku, kde si chcel kupit noviny. Auto mal nastartovane, kluciky vnutri. Niekto mu ho "sikovne" ukradol behom par sekund. No tie noviny, ktore si kupoval ho stali velmi draho...
Les tuto v norsku si tiez nezamykame auta ani na noc. a este sa nic za tich 10 rokov nasim nestalo.
Tomasito
VIP
VIP

Les napísal:Ake propagandisticke letaky? Hadam USA nezariadilo slobodne volby v Iraku prvy krat v historii krajiny? :?: Hadam ich strielaju Americania ked stoja v radoch volit? :?: Nie su to ich vlastni "bratia" ktori ich strielaju, ked si chcu uplatnit svoje pravo volit? :?: Hadam su to Americania, ktori sa odpaluju v pohrebnych sprievodoch? :?: Kto striela do deti v Iraku pri rozdavani cukrikov americkymi vojakmi? :?: Hadam su to spojenecne vojska? :?: 47% Iracanov si zela, aby Americania zostali v Iraku pokial nebude zabezpecena bezpecnost ich krajiny vlastnymi vojskami a policiou. S kym ty vlastne si a koho podporujes? Vacsina irackeho ludu by nesuhlasila s tvojimi nazormi, takze si z bin Ladinom, alebo obhajujes hadam Saddama Husajna?
Ja takychto ludi akym si ty a ich podobnych poznam velmi dobre. Keby Americania vtrhli do Iraku a rozdavali by cukriky detom a potraviny, tak este aj tak by sa nasli ludia, ktori by ich za to kritizovali :!: Jednoducho si proti-americky a nezalezi ti na tom, ze ci Amerika robi nieco spravne alebo nie. Je to len antiamerickost. Nie si sam, je to teraz velmi v mode...
Keby na Slovensku Amerika postavila zavody, tak by si sa v nich ale nehanbil pracovat, ze hej?
Les, odpovedz mi najprv na otazku: V com obsah tvojich subjektivnych dojmov popiera slova, na ktore si nimi reagoval?! Tiez by som mohol napisat, co si o tebe myslim a ako odovodnenie- ktore v tvojom prispevku postradam- by mi k tomu stacilo citovat len par z mnohych tvojich bonmotov, no to by som sa musel znizit na tvoju uroven. Ked uz si sa sem konecne rozhodol prispiet, ocakaval by som, ze sa najprv vratis o par prispevkov spat a vecne zodpovies aspon na niektore otazky, ktore ti boli polozene (viem, toto ocakavanie je naivne).
A pokial sa jedna o tvoj pocit, ze Irak je slobodny, tak je vidiet, ze este stale zijes svoj sen a v skutocnosti nemas ani sajnu, aka je v Iraku realita napriek tomu, ze aj tu bolo k dnesnemu dnu uvedenych mnozstvo dokazov o opaku. Taktiez vidiet, ze ta vobec netrapia zverstva, ktore USA pachaju na nevinnom civilnom obyvatelstve, a to v rozpore ci uz s Medzinar. pravom, alebo Medzionar. dohodami akou je napr. aj Zenevska konvencia. Dobre vies, ze tu bolo rozoberane, ze v rozpore s Medzinar. pravom bola aj samotna invazia do Iraku, t.j. jedna sa o obycajnu okupaciu! Ak si vobec schopny uvedomit si obsah slova okupacia, ako kritik Hitlerovho rezimu, prveho Slovenskeho statu atd. by si mal byt na cele odporcov vojny v Iraku! A dovody tejto okupacie? Informacie, ktore sa do dnesneho dna nepodarilo USA preukazat! A prave dnes sa ako male dieta tvoj Fuhrer G. W. Bush vyhovaral, ze sa mylili aj ine- zahranicne- tajne sluzby. To, ze USA sa pod jeho vedenim rozhodli svojvolne zautocit na byvaleho spojenca Saddama je uz zrejme nepodstatne. A ty a tebe podobni si napriek tomuto vsetkemu ako slepe stado dalej snivate svoj American dream. Taktiez sa mozem len pousmiat nad tym, co tu pises o svojom priatelovi (skoda len, ze z tvojich zazitkov ti uz neverim ani slovo). Na margo tohto ti mozem odporucit tvojho “oblubenca“ Moora a jeho Bowling for Columbine, kde krasne poukazal na to co dokazuje, ze zase taras- v USA ziju ludia doslova v trezore, pokym hned vedla- v Kanade, v populacne priblizne rovnako osidlenych mestach sa ludia takmer vobec nezamykaju. Jednoducho o5 len lesovini...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Vela kurdov a arabov zmenilo na USA nazor ked teraz volili v Goteborgu...je to tak ako hovori les ;) vela vela ludi teraz zistuje ze USA chce vlastne pomoct ;)
Tomasito
VIP
VIP

nevermind napísal:Vela kurdov a arabov zmenilo na USA nazor ked teraz volili v Goteborgu...je to tak ako hovori les ;) vela vela ludi teraz zistuje ze USA chce vlastne pomoct ;)
Je prirodzene, ze sa medzi Arabmi najdu aj taki, ktori budu schvalovat invaziu do Iraku a zvrhnutie Saddama- vsak ako uz bolo spomenute, je tam obcianska vojna. Skus nastudovat nieco k historii Sunnitov a Sitov v Iraku (nechce sa mi vsetko vypisovat). A to, ze sa z toho tesia Kurdi, tak to je naozaj “prekvapujuce“... v roku 1988, vtedajsi spojenec USA- Saddam- na nich spachal genocidu- pouzil zakazane chem. zbrane, ktore si tam dnes pre zmenu veselo pouzivaju Americania (samozrejme beztrestne).
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Saddam nemal rad kurdov takze pochopitelne niekto ma USA rad a niekto nie ale Bush spravil vela zleho ale aj vela dobreho pre dobre tejto planety.
Tomasito
VIP
VIP

nevermind napísal:Saddam nemal rad kurdov takze pochopitelne niekto ma USA rad a niekto nie ale Bush spravil vela zleho ale aj vela dobreho pre dobre tejto planety.
G. W. Bush je v prvom rade idealny priklad vojnoveho zlocinca, no nakolko je prezidentom USA, niet tej autority ktora by zabezpecila, aby bol za svoje ciny spravodlivo potrestany. To je asi tak vsetko, co mozem na margo tvojich slov napisat.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

nevermind napísal:Vela kurdov a arabov zmenilo na USA nazor ked teraz volili v Goteborgu...je to tak ako hovori les ;) vela vela ludi teraz zistuje ze USA chce vlastne pomoct ;)
Ano ale akonahle stade USA odide tam bude obcianska vojna, jedine co USA prinieslo je iba vacsie napatie. Ako uz pisal Tomasito tak by si si mal daco zistit o Sunnitoch a Sitoch, budes prekvapeny...
Napísať odpoveď