Cyberpunk 2077

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Cyberpunk 2077

Príspevok od používateľa aacid »

toto:
https://www.reddit.com/r/pcgaming/comme ... ol_budget/

zmenis 2 hodnoty v csv subore a zrazu sa hra/loady nacitava 3x rychlejsie a aj graficke nastavenia som zvysil a ide to podstatne lepsie.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

haluz ... to znie ako nejaky easter egg co je sucastou hry :D ale podla toho configu by sa to PC platformy vobec nemalo tykat .. aj ked tiez sa mi zda, ze po uprave CSV som nejake FPSka navyse dostal ... no na ultra to este nie je :(
Screenshot_10.png
uprava binarky sice vyzera, ze rozlozi tu zataz na jadra lepsie, ale bottleneck je u vacsiny ludi asi stale GPU, takze to moc toho nezmeni. mne osobne to FPS neovplyvnilo nijak.
default:
cpu_75.png
upravene:
cpu_EB.png
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

fps to asi velmi neovplivnilo, nemam ich nikde zobrazene takze neviem, ale minimalne to loadovanie je brutal rozdiel aspon teda u mna kedze nemam zrovna najnovsiu zostavu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som pouzil oba fixy a nebadam uplne velky rozdiel. Zda sa mi ze pri jazdeni autom su trochu mensie dropy, nejde to k 30-35 fps ale len 40-45. Uvidime co prinesu dalsie patche.
Dnes som ziskal aj auto ktore bolo v traileroch a hned sa mi podaril aj takyto screenshot:
Prílohy
1091500_screenshots_20201215171305_1.jpg
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

hrám hru pár hodín a chcel by som postave zmeniť oblečenie, len viem ako na to. či to sa dá len v "mojom" byte? v obchode som si kúpil novú časť oblečenia, skúšal som to cez inventár len tak vonku (mimo bytu), ale zrejme to nemá žiadny efekt. ako inventár mi zmenu oblečenia na postave ukazuje, len keď ho vypnem a pozriem sa z voľného pohľadu na postavu, tak žiadnu zmenu nevidím. mám stále to isté od začiatku hry. vedel by mi niekto poradiť?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Zmena funguje normalne, nemusis chodit do bytu. Asi to mas trochu bugnute, skus reloadnut save alebo restartovat celu hru.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Akurát sme sa so spolubývajúcim smiali, lebo mal bug, keď si dával robiť nejaký implantát a do hry ho to vrátilo holého a bez penisu...obliecť sa nemohol, pokračoval v misii, NPCčka dramaticky kecali a on tam holý medzi nimi akoby sa nechumelilo... :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Tak to dufam ze je podobny bug aj v hetero verzii :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

No neviem, či by sa ti to páčilo. Hetero verzia toho bugu je, že hráš za ženu a pribudne ti penis. :D

Pogooglil som to a je to dosť častý bug...už to má aj meno...penis bug alebo dick glitch :D
Spoiler
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

stalo sa aj mne, obliekol som ine nohavice ako som mal a zrazu som od pasa dole holy bez pohlavia. ono je to tym ze sa nenacitala textura nohavic novych, samozrejme ked nie si nahy tak model penisu sa nerenderuje, je to zbytocne.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale vyzerá to tak, že niektorým sa renderuje až príliš. :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

asi podla hw

kto ma silne zelezo tak vidi penisy 😀
Prílohy
131373493_382655209660899_5711165114125658073_n.png
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

inak cim viac tu hru hram ty viac bugov objavujem a napriek tomu ze kupu hry nelutujem a rad ju hram tak nejak nerozumiem kde nastala chyba, ako moze byt hra ktora bola tak dlho ho vyvoji taka "nedokoncena"...

mozno niekomu usetrim 45 tisic kreditov:
kupil som si gorilla arms implantat, sice vobec nejdem na boj z blizka a ked ano tak radsej katanou ako rukami ale zaujali ma lebo tam bolo napisane ze vdaka nim budem vediet otvarat zamknute dvere.
zial vypada ze to nefunguje, ziadne dvere nimi otvorit nejdu, ani tie co sa otvaraju silou ani ziadne ine. pozeral som aj reddit, nikto neprisiel ako na to ako by to malo fungovat.
takze pre mna nefunkcny a velmi drahy implantat.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Pred par dnami unikol zaznam telekonferencie s investormi a tam vysvetlovali ze vdaka covidu mali obmedzene moznosti testovania. Testovali to hlavne zamestnanci CDPR:
They also state earlier in the call there was limited QA testing done on the game, it was all done "in house" and no experienced third party contractors were used. CDPR employees played iterative builds of the game in their homes due to the pandemic and that's how they tested the game.
Tu je suhrn: https://www.reddit.com/r/pcgaming/comme ... &context=3
Ale samozrejme je tam velky podiel toho, ze na vydanie tlacili investori a este niekedy v septembri unikla informacia ze manazer z CDPR investorom tvrdil ze hra bezi na starych konzolach "prekvapivo dobre". Teraz je jasne ze to bolo ciste klamstvo.
Takze investori tlacili a manazer(i) z CDPR tvrdili ze to je v pohode. Do toho sa pridalo obmedzene testovanie a vysledokom je to co vyslo :D
Ja som stale spokojny, ocenil by som akurat lepsiu AI nepriatelov pretoze teraz sa to velmi lahko zneuziva. Staci ze sa skryjem niekde dalej a postupne hackujem nepriatelov ktori nevedia ako maju reagovat.
A ked sa rozhodnem ignorovat ze mesto nie je take interaktivne ako by mohlo byt tak je to v pohode. Ako "kulisa" sluzi mesto v tejto podobe velmi dobre.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

jasne, ale zaplatit 60 eur a dostat toto a tvarit sa ze to je v pohode asi nie je spravne :)

ja byt majitelom ps4 tak idem na refund

a ked to opravia a budem mat chut kupim znovu

a mozno dovtedy uz budem mat ps5 tak rovno kupim na ps5

som rad ze to hram na pc, nejde mi to na ultra a v 4k, ale aj na 2k a medium/high je to velmi velmi pekna hra, az na tie bugy
Gothar
Moderátor
Moderátor

Na PS4 to urcite nie je spravne. Na PC je to lepsie ako ostatne hry ktore vysli za posledne roky. Mozno tak s vynimkou Control.
Ja to teraz vidim tak ze Cyberpunk sice nenaplnil vsetky sluby ale aj tak je to lepsia hra ako vacsina AAA titulov. A to hlavne svedci o stave herneho priemyslu. Alebo inak povedane, keby som o tom dopredu nevedel nic, zaplatil za to 60 € a hral to v stave v akom je, tak by som bol velmi spokojny. Teraz ma to trochu "trapi" lebo vidim ze to mohlo byt lepsie no radsej sa sustredim na herne casti ktore funguju. Je ich dost, mam uz odohratych vyse 25 hodin a nenudim sa (pribeh stale nemam dokonceny). A to je dnes vysoko nad priemer pri single player hre.
A napriklad CP2077 je asi jedina hra ktora ma v porovnani s trailermi graficky upgrade a nie downgrade:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

neviete aky HEXa kod upravit v binarke aby sa trochu odzoomovala minimapa? aspon pri jazdeni by to dost pomohlo, takto je to useless ... v nastaveni som nic nenasiel ... nastavovanie zoomu na minimape uz mali hry spred 20 rokov ..

aj ked to akoze nebolo testovane nikym externym, ale len tak doma z gauca, tak pochopim, ze sa nedostali k situacii, kedy im len tak nahodne odebalo auto do vzduchu pocas cesty (uz druhy krat dneska :smt098 ...), ale ze im pri jazdeni (hlavne po meste) stacil zoom cca 20mx20m, pricom je to asi len otazka nejakych parametrov, je uz dost lajdave .. a to este v spojeni s tym "velmi super" algoritmom vyhladavaca ciest, to ma tiez dost sere .. este ze ta mapa je pomerne mala a cestovania nie je vela, co je ale zaroven aj skoda .. inak tato hra je PUNK se vsim vsudy ..

este ma dost sere sposob, akym sa zobrazuju nadobudnute veci/XP v lavom dolnom rohu ... ked napr. zabijem a vylootujem skupinu, popritom nieco vyhackujem a poberem textove kazety, tak sa to postupne po jednom objavuje este dalsie 3 minuty ..

tiez som sa parkrat dostal do situaci, kedy som bol v rozhovore s niekym a zaroven prisiel telefonat, ktory sa automaticky prijal a zrazu som bol v dvoch rozhovoroch zaroven

Normal difficulty mi pride strasne moc jednoduche, v podstate taky interaktivnejsi film .. vobec zatial ma ta hra netlaci do toho, aby som si zvysoval nejaky skilly, hladal lepsie armory, cyberware, atd ... proste pridem, zaspamujem vsetko granatmi a quest done ..

no ale som asi stale len na zaciatku (dufam), tak uvidime ako dalej .. tie nedokonale malickosti ma seru, ale celkovy dojem zatial pohoda, aspon teda pribeh a prostredie ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ja som zistil ze minimalne do zaciatku je strasna blbost dat si perk ktory automaticky rozobera junk veci po pridani do inventara. Problem je v tom ze ako junk sa kategorizuju aj sperky. Cena nejakeho nahrdelnika je 750 €$ a mne ho to rozoberie na nejake komponenty bez toho aby som to mohol predat. A v zaciatku by sa tie peniaze dost hodili...
Ja som si to dal medzi prvymi perkami pretoze v kazdej hre mam vzdy plny inventar kvoli blbostiam a chcel som sa tomu vyhnut.
Zoom na mape je tak nastaveny asi kvoli tomu aby si dodrziaval rychlost :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no to ale pri zavodoch asi nie je uplne optimalne dodrzovat rychlost :D
inak zavody su velke sklamanie, nie ze by som od rpg hry ocakaval nejake zazraky, ale na to kolko je v tej hre aut sa mohli trochu viac posnazit, to ze fyzikalny model aut je podstatne horsi nez gta 5 ok, ale tie zavody... pokial na nahodou vyburas tak ziaden stres, superi spomalia a pockaju ta aby nahodou nebola sanca ze neskoncis prvy.

inak ja si uz plnohodnotne uzivam "maga", inteligenciu mam na max a nasiel som par zaujimavych quick-hackov. na normal ozaj nemozes mat ziadny problem pokial vyslovene nejdes proti silnejsim nepriatelom, ale quickhackmi ako suicide ci cyberpsychosis uz mi nerobi problem nic. je to celkom sranda vycistit celu tovaren bez toho aby som sa co i len priblizil k nepriatelovi alebo vobec aby som sa dostal do combatu.
Spoiler
toto je proste na hranici cheatovania uz :D dokonca mi to zafungovalo uz aj na niektorych cyberpsychos, tych "minibossov"... proste sa zabil a quest splneny.
SPOILER_unknown.png
Gothar
Moderátor
Moderátor

Kde si to zohnal? To by sa mi hodilo :D
Ja som teraz skusal tie poulicne bitky ale nic moc, ledva som zvladol dvojicky a ti dalsi ma davaju na 1-2 rany. A ked ich nahorou trafim tak im vezmem 1-2 % zivota. Asi pockam kym budem mat vyssi level, snad sa to zlepsi.
Napísať odpoveď