Xbox Series S|X
Xbox Series S|X
Kedze tu zatial nie je samostatna tema o Xbox Series S a X, rozhodol som sa ju zalozit.
Par linkov:
Series S Hands-on: https://www.theverge.com/2020/9/10/2143 ... otos-price
Series x Hands-on: https://www.theverge.com/2020/9/10/2143 ... rice-specs
Xbox Series X Backwards Compatibility Tested:
Pre mna je to tuto generaciu Xbox, hlavne kvoli Gamepassu - Bethesda, EA + MS hry su prilis lakave.
Aky mate nazor na Series S/X?
Par linkov:
Series S Hands-on: https://www.theverge.com/2020/9/10/2143 ... otos-price
Series x Hands-on: https://www.theverge.com/2020/9/10/2143 ... rice-specs
Xbox Series X Backwards Compatibility Tested:
Pre mna je to tuto generaciu Xbox, hlavne kvoli Gamepassu - Bethesda, EA + MS hry su prilis lakave.
Aky mate nazor na Series S/X?
-
lekoklatik
VIP
Re: Xbox Series S|X
Vyborna volba pre hracov. Pre hracov ktori su viac ako casual.
Obrovksa skoda ze PS a Xbox este stale bojuju takze su tu stale hry ktore su exkluzivne len pre jednu konzolu. Kvalitativne je podla mojho gusta viac Sony, ale kvantitou kazdeho zabije Microsoft.
Obrovksa skoda ze PS a Xbox este stale bojuju takze su tu stale hry ktore su exkluzivne len pre jednu konzolu. Kvalitativne je podla mojho gusta viac Sony, ale kvantitou kazdeho zabije Microsoft.
Tento týždeň (wk 39) bola v podcaste SME Klik krásne rozobratá situácia na trhu.
Playstation + Nintendo = predávam konzoly a hry
(niekde tu medzi Sony a MS je divne cielená Google Stadia)
Microsoft = predávam predplatné služby s vlastným obsahom
Amazon = predávam službu, kde ponúkam za rôznu sumu balíky rôznych hier (vydavateľov)
To prvé je podľa mňa z princípu odsúdené na neúspech, lebo z dlhodobého hľadiska to nemôže konkurovať tomu druhému a tretiemu a to z jednoduchého dôvodu: cena + dostupnosť zariadení
Zopakujem aj tu, ak sú Sony hry jediny skutočný ťahák PS5 (čo iné?), tak sa pýtam, či si sami nevytvárajú pozíciu na trhu ako ideálna "druhá konzola".
Playstation + Nintendo = predávam konzoly a hry
(niekde tu medzi Sony a MS je divne cielená Google Stadia)
Microsoft = predávam predplatné služby s vlastným obsahom
Amazon = predávam službu, kde ponúkam za rôznu sumu balíky rôznych hier (vydavateľov)
To prvé je podľa mňa z princípu odsúdené na neúspech, lebo z dlhodobého hľadiska to nemôže konkurovať tomu druhému a tretiemu a to z jednoduchého dôvodu: cena + dostupnosť zariadení
Zopakujem aj tu, ak sú Sony hry jediny skutočný ťahák PS5 (čo iné?), tak sa pýtam, či si sami nevytvárajú pozíciu na trhu ako ideálna "druhá konzola".
-
lekoklatik
VIP
Ked sa rozpravame o hrach, filmoch, muzike, celkovo zabavnom priemysle, pre mna bude kvalita vzdy nad kvantitou. Kazdy si najde to svoje. Mne je jedno na com sa budem hrat, hlavne nech ma to bavi. Rad budem hrat 3-4 hry rok, ako mat 20 hier a hrat 3-4 hry za rok.
Ked som bol mladsi tak som si robil velku kniznicu muziky rozneho zanru. Uplne kadeco, aj to co som vobec nepocuval, len aby som mal vela, aby kamarati videli ze mam vela a mozem im ponapalovat. Ze ja som ten clovek za ktorym pojdu ked budu chciet muziku. Uz som z toho vyrastol. Mam veci ktore ja chcem. A uz som velky, tak si nejaku 50eurovu hru kludne mozem kupit aj kazdy mesiac. Akurat ze kazdy mesiac nie su hry ktore by ma oslovili. Taky God of War alebo SpiderMan, tak to je podla mojho gusta
//Keby som mal vsetky hry na kazdom hernom zariadeni, tak by ma to prestalo rychlo bavit.
Ked som bol mladsi tak som si robil velku kniznicu muziky rozneho zanru. Uplne kadeco, aj to co som vobec nepocuval, len aby som mal vela, aby kamarati videli ze mam vela a mozem im ponapalovat. Ze ja som ten clovek za ktorym pojdu ked budu chciet muziku. Uz som z toho vyrastol. Mam veci ktore ja chcem. A uz som velky, tak si nejaku 50eurovu hru kludne mozem kupit aj kazdy mesiac. Akurat ze kazdy mesiac nie su hry ktore by ma oslovili. Taky God of War alebo SpiderMan, tak to je podla mojho gusta
//Keby som mal vsetky hry na kazdom hernom zariadeni, tak by ma to prestalo rychlo bavit.
Veď ja ti rozumiem lekoklatik, bohužiaľ masový konsenzus bude iný. Ani netvrdím, že ľudia ako ty zmiznú, ale budeš čosi ako dnes človek, ktorý počúva platne. Nie je na tom nic zlé, ale nie je to niečo, kde je väčšina konzumentov, ani majorita tržieb.
Autoeditácia príspevku po 1 min 20 sek:
A jasné, že to nebude hneď, ale niektorí ešte ani nevedia, že nevedia.
Autoeditácia príspevku po 1 min 20 sek:
A jasné, že to nebude hneď, ale niektorí ešte ani nevedia, že nevedia.
-
lekoklatik
VIP
Ja som si nie celkom isty o co ti ide.
Co sa tebe vlastne paci? Ides si kupovat Xbox? Preco si ho ides kupovat?
Ja som zvedavy na tovj osobny nazor. Nie na to co sa deje vo svete.
Ides si nieco kupit? A ak hej co a preco.
Co sa tebe vlastne paci? Ides si kupovat Xbox? Preco si ho ides kupovat?
Ja som zvedavy na tovj osobny nazor. Nie na to co sa deje vo svete.
Ides si nieco kupit? A ak hej co a preco.
Pravdepodobne počkám, či niečo neohlási Nintendo ohľadom Switch pro a potom si asi aj tak kúpim Series S. Alebo počkám ešte rok a nebudem kupovať nič a pôjdem na cloud, pravdepodobne xCloud, rozumej gamepass.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja osobne mám Xbox One S. Mám ho pár mesiacov, kúpený od kolegyne za dobrú cenu so zárukou, čiže ja upgrade neplánujem. Ale ak by som momentálne nemal konzolu, tak by som šiel do Series X, kvôli mechanike. Hry kupujem používané.
Vieme už, že Xbox Series X je veľmi tichá, ale koľko to je v decibeloch? Taliani to už odmerali a vyzeralo to u nich nasledovne, porovnali to aj s ich PS4 Pro.
Miestnosť - 18-25db
Series X Dashboard - 22-26db
Series X Destiny 2 - 26-31db
Series X Inštalácia z Bluray disku - 40-44 db
PS4 PRO Dashboard: 58-61db
PS4 PRO Destiny 2: 63-69db
PS4 PRO The Last of Us Part 2: 67-71 db
Miestnosť - 18-25db
Series X Dashboard - 22-26db
Series X Destiny 2 - 26-31db
Series X Inštalácia z Bluray disku - 40-44 db
PS4 PRO Dashboard: 58-61db
PS4 PRO Destiny 2: 63-69db
PS4 PRO The Last of Us Part 2: 67-71 db
Konecne! Fifa uz len v menu na mojej PS4 Pro znie ako start lietadla.
staci prepastovat a bude ticha jak novaSlayter napísal: 05 okt 2020, 13:00 Konecne! Fifa uz len v menu na mojej PS4 Pro znie ako start lietadla.
Aj Skoda 120 bola super auto lebo si si všetko mohol doma sám opraviť.
aha takze tento xbox co este nemal sancu dlhe roky byt polozeny na jednom mieste, tak uz vies ze sa nezanese a nikdy nebude hucat, tak?
Od 10. by mal byť dostupný EA Play. Ale nejak sa neviem dočítať, či to bude dostupne aj na PC alebo len na Xbox. Neviete náhodou?
Je dostupný na Steame a asi aj na Origine.
Aha, to ma nenapadlo. Plánujem si ale kúpiť Xbox a ich game pass aj s EA Play. A zaujíma ma či si akčne hry od EA budem vedieť zahrať na pc (kvôli klávesnici a myši) a napríklad šport na Xboxe pripojenom na telke.
Áno pokiaľ si budeš platiť Gamepass.
Ale samotný vstup EA play je trošku rozkusovany, najprv len na Xbox X potom aj na One aj S a PC, ktoré sú definované len ako later, mario sa môže niekde som videl od decembra.
Ale samotný vstup EA play je trošku rozkusovany, najprv len na Xbox X potom aj na One aj S a PC, ktoré sú definované len ako later, mario sa môže niekde som videl od decembra.
Zobral som Series S + majú akciu 1€ za 3 mesiace Gamepass Ultimate a nemôžem si sťažovať. Zatiaľ viac menej drtím Forzu 4, Doom Eternal a NHL 20, ale stiahol som asi tak 8 hier (stale mam 30% pamate volne).
Hry moc ani neplanujem kupovať, v GP je toho viac ako stiham hrat.
Hry moc ani neplanujem kupovať, v GP je toho viac ako stiham hrat.