Kernel panic Macbook Air 13 Early 2015

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
robinko93
Medium Star
Medium Star

Kernel panic Macbook Air 13 Early 2015

Príspevok od používateľa robinko93 »

Dobrý deň, mam taky problem s mojim macbook. Občas sa mi stáva že sa mi moj macbook sam reštartuje a ukazuje mi hlášku computer has restarted because of a problem. Vzdy ked zapnem tak sa mi toto stane. Nie je to pravidnelne, naposlendy sa mi to stalo dnes a predtým možno 3-4 mesiace dozadu. Na riešenie tohto problemu použivam navody Reset SMC a reser NVRAM avšak neviem či to pomaha kedže to niekedy nefunguje a musim zreserovať tieto veci niekedy aj 10 krat. Taktiež skušam cer recovery mod zachrana disku. Naštastie sa mi vzdy podari nejako sprovozniť macbook no je to dosť otravne. Dokonca som v minulosti kvoli tomu musel uz aj preinstalovať cely OS. Prosim neviete mi niekto poradiť ako sa toho zbaviť uplne ? Je to chyba softveru alebo hardveru ? V macbooku mam novu baterku kedže ta stara bola uz znicena a ukazovalo mi životnosť na 40%. Myslel som si ze to nova bateria vyrieši kedže aj take navody som na google našiel, avšak dnes sa mi to stalo prvy krat na novej baterke. Prosim ak máte niekto nejaku radu, navod, skusenosť ako sa toho zbaviť kedže to je dosť otravne ked potrebujete pracovať na nb a on sa sam restatrtuje a nedokazem ho ani zapnuť.

Ďakujem
Prílohy
IMG_20151127_131800.jpg
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kernel panic Macbook Air 13 Early 2015

Príspevok od používateľa Chalesnik »

na 90% to bude bateria, uz som sa s tym stretol, bateria pre ten macbook stoji par € vymenu by si mal zvladnut.
robinko93
Medium Star
Medium Star

Ako som písal v popise v Macbooku je nova batéria a stále problém pretrváva
robinko93
Medium Star
Medium Star

Dobry deň, znova sa ozyvam v tejto teme. Dlhšiu domu som tento problem nemal avšak problem sa zase objavil a nb sa len reštartoval stale dookola. Spravil som aj apple diagnostiku a ta neukazovala žiadne problemy. Cez google som sa dočital rozne teorie čo to moze sposobovať vačšina pisala ze to je software chyba ktoru apple nevie zatial opraviť no dočital som sa aj ze to moze byt hardware, či už problem RAM alebo GPU alebo niečo ine. Preto sa vás chcem opytať či existuje nejaky program/y cez ktoré by som vedel všetci sučasti hardware skonrolovať ci je niekde nejaka chyba alebo to bude len software chyba ? Samozrejme programy s podporou mac OS :D

Dakujem veľmi pekne :)
Napísať odpoveď