Rofl....teraz o com kecas?Les napísal:A na vlastnych obyvatelov akosi zabudli, ze?
Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Jasne, preto ludia nemali co jest, lebo ZSSR sa snazilo zbrojit lepsie, ako USA. Jediny a podstatny rozdiel medzi USA a ZSSR bol ten, ze USA si vedeli zariadit aj ekonomiku, kym sprosty ZSSR nevedel vyuzit aj toho vela, co tam maju, lebo na to jednoducho boli sprosti. A preto je v Rusku dodnes zivotny status asi takyto: Bud si strasne bohaty alebo si totalny chudak. Tak to je a potvrdil to nie je jeden Rus.Rubiki napísal:No akym sposobom? Srali sa kde sa nemali a preto ich polovica sveta nenavidi.....
To zo zbrojenim je asi vtip? V tejto teme sa dobre vyznam a poviem ti ze ZSSR dokazala za totality zbrojit rychlejsie ako USA. Vezmi si ako rychlo predbehlo ZSSR zapad v pocte jadrovych hlavic! Myslim ze sa hrnies do temy o ktorej vies veelmi malo....
si maximálne nechutný - urážaš ďalší štát a národy ktoré v ňom žili. Kopal si do Slovenska a teraz do bývalého ZSSR. Do koho kopneš nabudúce? Nevieš sa vyjadrovať písomne do takej miery aby si nikoho neurážal?p4ra napísal:...Jediny a podstatny rozdiel medzi USA a ZSSR bol ten, ze USA si vedeli zariadit aj ekonomiku, kym sprosty ZSSR nevedel vyuzit aj toho vela, co tam maju, lebo na to jednoducho boli sprosti......
K téme: ja si myslím, že preteky v zbrojení a ich trend a smerovanie určovali USA a nie ZSSR. Skrytým záujmom bolo zničiť konkurenta ekonomicky... a to sa nakoniec amikom i podarilo - prečo? Hádam každý pozná odpoveď.
-
p4ra
Redeemer
S tebou vazne nema zmysel hovorit na taketo temy, jednoducho nemas argumenty, nepoznas historiu.stans napísal:si maximálne nechutný - urážaš ďalší štát a národy ktoré v ňom žili. Kopal si do Slovenska a teraz do bývalého ZSSR. Do koho kopneš nabudúce? Nevieš sa vyjadrovať písomne do takej miery aby si nikoho neurážal?
K téme: ja si myslím, že preteky v zbrojení a ich trend a smerovanie určovali USA a nie ZSSR. Skrytým záujmom bolo zničiť konkurenta ekonomicky... a to sa nakoniec amikom i podarilo - prečo? Hádam každý pozná odpoveď.
Ja ti to nevyvraciam, nechapem preco s tym zacinate, Les povedal ze USA predbehla ZSSR zo zbrojenim, povedal som mu ze zase keca a vy ma tu kamenujete za dake hovadinyp4ra napísal:Jasne, preto ludia nemali co jest, lebo ZSSR sa snazilo zbrojit lepsie, ako USA. Jediny a podstatny rozdiel medzi USA a ZSSR bol ten, ze USA si vedeli zariadit aj ekonomiku, kym sprosty ZSSR nevedel vyuzit aj toho vela, co tam maju, lebo na to jednoducho boli sprosti. A preto je v Rusku dodnes zivotny status asi takyto: Bud si strasne bohaty alebo si totalny chudak. Tak to je a potvrdil to nie je jeden Rus.
lol tak to vravi ten pravyp4ra napísal:S tebou vazne nema zmysel hovorit na taketo temy, jednoducho nemas argumenty, nepoznas historiu.
ty kokos a ake argumenty si predlozil ty...?
(btw ked uz ste odbocili k zbrojeniu - viete ze usa malo pocas studenej vojny aj po nej od rusov 2 navrhy na znicenie vsetkych jadrovych bomb - a to rusi ich mali 2x viac!!! a boli ich ochotni znicit, ale hadajte kto ich znicit nechcel...)
Ano to je vseobecne zname, dnes uz dospeli k planu Start2, ktory ma znicit niekolko tisic jadrovych hlavic.ViRuS napísal:lol tak to vravi ten pravy
ty kokos a ake argumenty si predlozil ty...?![]()
(btw ked uz ste odbocili k zbrojeniu - viete ze usa malo pocas studenej vojny aj po nej od rusov 2 navrhy na znicenie vsetkych jadrovych bomb - a to rusi ich mali 2x viac!!! a boli ich ochotni znicit, ale hadajte kto ich znicit nechcel...)
-
p4ra
Redeemer
Na malych hovadinach su postavene velke veci..Rubiki napísal:Ja ti to nevyvraciam, nechapem preco s tym zacinate, Les povedal ze USA predbehla ZSSR zo zbrojenim, povedal som mu ze zase keca a vy ma tu kamenujete za dake hovadiny
ad Virus: Tak sa pripoj k teme a povedz k tomu nieco, ked vies a mas co dodat.
jeeeej, ja si myslím, že tie argumenty nemáš ty, a prosím ťa prestaň každého poučovať o tej tvojej histórii... každý druhý svoj príspevok tým končíš. Z čoho prosím ťa vychádzaš? Z vlastného poznania, alebo z akých zdrojov čerpáš fakty - lol - fakt by ma to zaujímalo. Ty si totálne prerobený - nemáš vlastný názor - preberáš ho z iného zdroja a to nie je správne, to je začiatok zaslepenosti prijať a diskutovať o názore inom. Veď ty stále melieš len to svoje. Keď chceš diskutovať, tak si nechávaj určitý priestor na manévrovanie a nepretláčaj tú tzv. "svoju" pravdu. Mimochodom - pomôže ti to.p4ra napísal:S tebou vazne nema zmysel hovorit na taketo temy, jednoducho nemas argumenty, nepoznas historiu.
-
fuCKYou
Medium Professional
tipicky "hejslovak" pravu mas len ty a nikto iny len ti co su s tebou "kamaradi"stans napísal:jeeeej, ja si myslím, že tie argumenty nemáš ty, a prosím ťa prestaň každého poučovať o tej tvojej histórii... každý druhý svoj príspevok tým končíš. Z čoho prosím ťa vychádzaš? Z vlastného poznania, alebo z akej literatúry čerpáš fakty - lol - fakt by ma to zaujímalo. Ty si totálne prerobený - nemáš vlastný názor - preberáš ho z iného zdroja a to nie je správne, to je začiatok zaslepenosti prijať a diskutovať o názore inom. Veď ty stále melieš len to svoje. Keď chceš diskutovať, tak si nechávaj určitý priestor na manévrovanie a nepretláčaj tú tzv. "svoju" pravdu. Mimochodom - pomôže ti to.
Ano podarilo sa CHVALABOHU.stans napísal:si maximálne nechutný - urážaš ďalší štát a národy ktoré v ňom žili. Kopal si do Slovenska a teraz do bývalého ZSSR. Do koho kopneš nabudúce? Nevieš sa vyjadrovať písomne do takej miery aby si nikoho neurážal?
-
fuCKYou
Medium Professional
Ja som neni antislovak ale ty si nevies priznat slovenske chyby, ako som uz povedal slovensko am rad a hotovo a nesnazim sa pisat. ja nim pisem ok?stans napísal:ty si typický "antislovák", ktorý je vďačný za každé slovo proti štátu ktorého jazykom sa snažíš písať... (prečo stále na mňa reaguješ - nedá ti to že...)