Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Lebo to všetci zdieľajú na FB.
Ako sa dá zabudnúť na to že mi pichnú ihlu. Takéto video je úplne zbytočne, skôr prilieva oheň konšpirátorom. O to mi ide.
Ako sa dá zabudnúť na to že mi pichnú ihlu. Takéto video je úplne zbytočne, skôr prilieva oheň konšpirátorom. O to mi ide.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ked ti to kazdy zdiela na FB, nastal asi cas zamysliet sa nad tym, koho mas v priateloch. Z mojho okruhu nikto taketo bludy nezdiela. Ale je pravda, ze (a)socialne siete sa snazia vytvarat uzivatelom "bubliny", tak sa im zda, ze cely svet ma ten isty nazor co oni. Je to len iluzia.
Socialne siete vytvaraju to chceme my. A my tie bubliny asi chceme tiez. Ty tiez nemas nikoho v priateloch kto siri bludy, bud si si ich zmazal alebo mas stastie na priatelov. Dnes si ma jeden clovek vymazal z priatelov, lebo vzdy ked zdielal nejaku chu*ovinu tak som mu v komente vysvetlil, co je podla mna blbost. A to je dalsi problem konspiracii. Ludia si vytvoria bubliny, vymazu priatelov s inym pohladom na svet, a tak sa svety konspiracii a pravdy malokedy stretnu.
Čo sa týka sociálnych sietí, tak vrelo odporúčam film The Social Dilemma.
-
starysomar
Hardcore addict
Nejak nerozumiem zberačom xichtov.
Mám pár priateľov no nie na FB a ak u niekoho zazriem stovky - zvažujem, či nevie, čo je priateľstvo - alebo je "zberateľ"
Zdieľanie hlúpostí a neprávd? V puberte možno no u starších???
Zbytočne sa človek sám identifikuje ako blb...
Mám pár priateľov no nie na FB a ak u niekoho zazriem stovky - zvažujem, či nevie, čo je priateľstvo - alebo je "zberateľ"
Zdieľanie hlúpostí a neprávd? V puberte možno no u starších???
Zbytočne sa človek sám identifikuje ako blb...
Dnes sa neschválil zákon o bezpečnosti štátu a Kotleba si hneď dáva statusy ako sa už nemôže predlžovať núdzový stav umelo donekonečna. Aký mátena to názor?
„Sme, samozrejme, k dispozícii do 29. decembra kedykoľvek prísť, ak bude pandemická situácia taká, že kolegovia budú zdravotne v poriadku a budeme môcť zákon schvaľovať," povedal Grendel novinárom po skončení sa schôdze. O termíne, kedy by sa mohli poslanci opäť stretnúť na hlasovaní, sa podľa neho ešte nerozprávali.
neschavili ho preto, lebo boli viacerí zdravotne ospravedlnení. neviem čo chceš na tom riešiť. prídu schvália inokedy. Skôr začni čítať relevantné zdroje informácii ako kotlebove statusy
neschavili ho preto, lebo boli viacerí zdravotne ospravedlnení. neviem čo chceš na tom riešiť. prídu schvália inokedy. Skôr začni čítať relevantné zdroje informácii ako kotlebove statusy
-
harrison314
Hardcore addict
S diskusii o bublinach na socialnych sietach, ano je to problem. No nezabudajte na Google, to je este horsie, pretoze, aj ked si chcete overit informacie tak google vas z bubliny nepusti, navyse uprednostnuje navstevovanejsie stranky (google ads, google analitiks), takze ked budete hladat napriklad "zlozenie vakciny", tak nemate sancu sa dostat k relevantnym vysledkom, lebo prvych 200 stranok budu antivax bludy.
To je jedno ide o princip, Kotleba je prípad sám o sebe ale aspoň v tomto je za to aby sa ten zákon zasahujúci do slobody a ľudských práv ani nezaviedlo, umelé predlžovanie núdzového stavu. Kedy je to samozrejme najhoršie pre bežného občana, veď už sme videli ako počas núdzového stavu chudakovi čo si zobral z obchodu pár čokolád hrozí viac ako 10 rokov.mLuks napísal: 17 dec 2020, 21:32 „Sme, samozrejme, k dispozícii do 29. decembra kedykoľvek prísť, ak bude pandemická situácia taká, že kolegovia budú zdravotne v poriadku a budeme môcť zákon schvaľovať," povedal Grendel novinárom po skončení sa schôdze. O termíne, kedy by sa mohli poslanci opäť stretnúť na hlasovaní, sa podľa neho ešte nerozprávali.
-
harrison314
Hardcore addict
Kotleba je pokritecky oportunista, keby sa mu to aktualne hodi tak by nemal problem podporit tento zakon. Ludia maju kratku pamet, sice teraz ma plne usta ludskych prav, ale nemal problem s celou LSNS hlasovat za cenzuru volebnych priskumov, ked sa to je mu a SMERU hodilo, takisto nemal problem predlozit niekolko zakonov, ktore brali ludske prava na integritu ludskeho tela zenam.RebeI napísal: 19 dec 2020, 10:10 To je jedno ide o princip, Kotleba je prípad sám o sebe ale aspoň v tomto je za to aby sa ten zákon zasahujúci do slobody a ľudských práv ani nezaviedlo, umelé predlžovanie núdzového stavu. Kedy je to samozrejme najhoršie pre bežného občana, veď už sme videli ako počas núdzového stavu chudakovi čo si zobral z obchodu pár čokolád hrozí viac ako 10 rokov.
Volebné prieskumy? Veď to nie je nič relevantné a dajú sa úplne ľahko skrášliť aby vedeli čo na konkrétneho voliča. Vzorka až 1000 ľudí je brana ako niečo, čo si myslí celý národ? No je to úplne odlišná situácia prepáč porovnávať nejaké prieskumy s tak vážnou vecou ako je núdzový stav.
Preco potom volebne prieskumy vychadzaju +- podobne ako vysledok hlasovania?
5 fake uctov na FB je podla teba to co si mysli cely narod. tak nemudruj.RebeI napísal: 19 dec 2020, 10:45 Volebné prieskumy? Veď to nie je nič relevantné a dajú sa úplne ľahko skrášliť aby vedeli čo na konkrétneho voliča. Vzorka až 1000 ľudí je brana ako niečo, čo si myslí celý národ? No je to úplne odlišná situácia prepáč porovnávať nejaké prieskumy s tak vážnou vecou ako je núdzový stav.
Vychádzajúwladas napísal: 19 dec 2020, 10:51 Preco potom volebne prieskumy vychadzaju +- podobne ako vysledok hlasovania?
-
harrison314
Hardcore addict
Zda sa ti ok, ak sa niekto snazi ovplivnit volby, aj ked nepriamo, cenzurou a tym smerovanie celej krajiny? Je to relevantne a nebezpecne, lebo to robili len kvoli tomu aby sa udrzali pri moci.RebeI napísal: 19 dec 2020, 10:45 Volebné prieskumy? Veď to nie je nič relevantné a dajú sa úplne ľahko skrášliť aby vedeli čo na konkrétneho voliča.
A teraz budu na namestiach protestovat za ludske prava.
Takisto prelozili protiinterupcne zakony, ktore boli prisnejsie ako tie v Polsku.
No sucasne bue Uhrik vypisovat ako je ockovanie genecida a mengelove experimenty (ktore podla nich nejstvovali) a narusuju integritu tela.
Je to od Kotlebu maximalne pokrytecke, rovnako ako jeho spravanie k pandemii, nazaciatku to bola vymslena choroba, potom vazna hrozba od migrantov, potom chripocka, nasledne mu bola dobra aby robil sudne obstrukcie a nakoniec ju "vyliecil" vodkou zo syrupom na kasel.
Cakat od neho, ze keby bol pri moci by mal problem s obmedzenim ludskych prav alebo, ze by to zvladol lepsie ako sucasna vlada je fakt smiesne.
Na to je jednoducha odpoved - centralna limitna veta.
Táto vakcinacia je najväčší podvod.
https://www.facebook.com/30109815032949 ... 955933771/
Díky za upozornenie. Stránku som nahlásilRebeI napísal: 23 dec 2020, 0:10 Táto vakcinacia je najväčší podvod.
Podvod v tv s ihlami
skôr to by som nahlásil.
-
starysomar
Hardcore addict
A prečo nenahlásiš?
-
harrison314
Hardcore addict
Alebo podvod s Photoshopom, co je pravdepodobnejsie?
Oprava - ide o vakcinacne strikacky, kde sa ihla po aplikacii zasunie (pouzivane v Britanii), aby nedoslo k poraneniu zdravotnikov.
Tu je ako funguje