Čo všetko ste dostali pod stromček?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo všetko ste dostali pod stromček?

Príspevok od používateľa heker »

A kde je problem? Pisal som k Tom Tailor, ze je to EdT, teraz som k Chanelu pisal, ze to je EdP. Bud mas o koliecko menej alebo nevies citat, hlavne je, ze chces hrat mudreho este aj cez Vianoce.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Jo, zle som čítal a nevšimol som si že je to reakcia na neskorší príspevok.
Čo už, ani na Vianoce mi nie je dopriate :).
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Toaletná voda písal o tom, čo som ja pridal. Potom sa tyler91 pýtal na nejaký Bleu de Chanel a na to heker odpovedal, že to je parfém. Ale čo teraz pozerám na nete, tak je to v dvoch verziách. Aj ako toaletná voda, aj ako parfém. Tak si v klude môžeš vybrať, že čo chceš.

Eau de Toilette
Eau de Parfum
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Ešte je aj 3.verzia,čistý parfúm
https://www.fragrantica.com/perfume/Cha ... 49912.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako vždy, najmä knihy. Už roky to robím tak, že urobím zoznam cca 10 kníh, prepošlem zodpovednej osobe a proste každý kto chce jednu kúpi. A vždy je to aj trocha prekvapenie, lebo neviem, ktoré zrovna vyjdú.

Ostatné si potom zväčša dokúpim sám. :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Zas to tu otvaram ja? :D Zatial peniaze a ponozky. nuz uz to nieje ako kedysi :D
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

pyzamo , kakaovy rez
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nič...
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Plexisklo na motorku, ponozky a od seba vstupenku na F1 na VC Rakuska.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Kabelku, peňaženku, tričko, hrnček :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ponozky :D, kupoval sa vo velkom nabytok, cize po dohode to ostalo pri ponozkach, viac som tento rok daval ako dostaval
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Knihu - Genealogiu nasho kmena (rodu :D ) - viac ako 10 rokov dozadu si to dala robit nasa cela rodina a doteraz som sa nedostal poriadne ku vysledku. Celkom smutne, ze nechybalo vela a mohol som sa narodit v USA alebo v Kanade :cry:
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ale no taak. fakt to tu kazdy rok zacinam ja? 😀 ja tento rok rum plantation barbados signle cask a plantation barbados & jamaica si gle cask. limitka 144ks pre SK trh. a sviecka woodwick vona cigar a humidor.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Lebo si chvalenkar, preto zacinas. Mna by zaujimalo co vediet ludom kupovat alkohol na Vianoce ako darcek? Pride mi to ako nevhodny darcek, aj ked teba mohol potesit. Alkohol mi skor pride darcek vhodnejsi na narodeniny alebo meniny, nie vsak na Vianoce.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Možno to bude aj tým, že táto téma bola založená v 2006 roku. A po tých 14 rokoch tu už asi pubertiaci veľmi nie sú, teda za predpokladu, že niekto nezostal zaseknutý v puberte 🤣 Neber to prosím osobne.
Pre mňa už dávno, Vianoce nie sú o darčekoch a ani si na je nepotrpím.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Alkohol je taký "safe" darček. My sme sa spolubývajúcim dohodli, že si nebudeme dávať darčeky na Vianoce. Nemáme doma ani vianočný stromček. Ale aj tak sme si navzájom vymenili chlast. Proste to je taká maličkosť, nestojí to veľa peňazí a človeka to poteší, lebo viem, že on vie, čo ja pijem. Plus aj tak to asi spotrebujeme spolu. Takže win win :D Nespotrebujem to rovno na Štedrý deň, takže nie som nemravný... :D

Od rodičov od určitého veku dostávam vždy len keš. Ale to je asi prirodzené, že keď rodičia v puberte stratia kontakt so svojim deckom a nevedia čítať myšlienky, tak zvyknú skôr dávať keš. Plus je pre mňa zaujímavé, že mi rodičia posledné roky vždy nabalia viacero fliaš, ktoré oni niekde dostali (sú absolútni abstinenti)...aj keď som pred pár rokmi dostával vždy prednášky o tom, ako alkohol ničí životy, že by som vôbec nemal piť a mal sa sústrediť na štúdium, prácu a hľadanie partnera (a asi až potom môžem začať piť alebo čo). Takže som okrem kešu dostal aj 4 flašky whiskey a 1 víno...a oni vedia, že ja neznášam whiskey a nevypijema ani kvapku, ale dali mi aj tramín červený a ten určite stiahnem. :D

Plus mama mi nabalila jedlo. Čo sa niekomu môže zdať ako maličkosť, ale ja si to veľmi vážim, lebo je plno ľudí, ktorí už nemajú mamu a proste niečo také už nikdy nedostanú. Mama je len jedna. Nehovoriac o ľuďoch, ktorí musia počítať každé euro a nemajú poriadne jedlo ani na Vianoce.

Osobne každé Vianoce skôr riešim dilemu, či mám niečo dať bratovi. Keďže on mi z nejakého dôvodu nič nikdy nedal, resp. dostal som naposledy od neho asi pred 10 rokmi zubnú pastu, čo do dnes neviem, či to mám brať ofenzívne a či mi tým chcel niečo naznačiť. Môj brať je o veľa rokov mladší, takže sa to dalo kedysi pochopiť, ale kedysi som ja na neho minul veľa peňazí (kúpil som mu playstation, kameru a veľa hier) a on mne nikdy nič nedal, aj keď teraz už je oficiálne dospelý a má prácu (čiže mi nemusí davať darčeky z peňazí rodičov).

No ale od určitého momentu som si povedal, že na neho kašlem a nič mu nebudem kupovať, ale aj tak vždy odomňa niečo dostane. Tento rok som ako bonus k darčekom kúpil 4x žreb vianočnej lotérie a moji rodičia + brat si vytiahli žreb, mne zostal ten posledný...a práve na ňom som vyhral 100€ a oni nevyhrali nič. Takže boli nasratí. :D Ale môj brat mal taký obdivný komentár, že ten jeden žreb stál 7€ a že som ich kúpi 4 a jeden dal jemu...tak už by mu to mohlo dôjsť.

Tieto Vianoce som single, takže od frajera nič.

Od zamestnávateľa som tiež nič nedostal, lebo "covid".

Takže asi budem mať v budúcnosti dosť smutné Vianoce, keď už moji rodičia nebudú žiť. Lebo sa budem musieť spoľahnúť akurát tak sám na seba. Mal by som si nájsť nejakého cudzinca, emigrovať a oženiť sa. Nech od detí dostanem aspoň vlastnoručne vyrobené darčeky...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No ja som tuto temu na hojku bral ako vianocnu tradiciu za tie roky kedysi to tu zilo. A aj cele hojko celkovo previedlo ma pubertov , spoznal som tu vela lidi, vela pribehov a mozno aj mnohy viete ze tam kde som dnes teraz vdacim z casti aj tomuto foru :) skoda asi mi to len prislo trochu luto :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

netreba zit minulostou ale posunut sa dalej :)
vela z nas sa nema cim pochvalit na vianoce pretoze sme vyrastli a dnes sme to prave my kto obdaruva darcekmi a nie darceky dostavaju

mozno by bolo na zvazeni temu premenovať na cim ste obdarovali svojich blizkych :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ja si nemyslím, že dostávať darčeky znamená zaseknutie v puberte či minulosti.
Ja rada obdarujem a tiež rada dostanem. A nemusia to byť len darčeky. Mňa teší aj každá pohľadnica, ktorá príde. A rovnako rada pohľadnice kupujem a teším sa, aké sú pekné a ako potešia niekoho. Určite nečakám, že mi napr. babka pohľadnicu pošle tiež, ale viem, že sa poteší, keď jej niečo príde.

Čo sa týka darčekov, tie si vyberám sama, niečo akože od maminy a niečo akože od priateľa. Ale vyberiem si sama niečo praktické, či už na oblečenie alebo knižku atd.. A keby nič nedostanem, tak si kľudne kúpim aj sama pre seba a zabalím pod stromček, aspoň tak symbolicky. A najviac ma teší, keď kupujeme s maminou pre sestrine deti, lebo viem, že budú kričať na celý dom pri rozbaľovaní :D
Sestrine deti niečo nakreslia, to si polepím na skriňu či dám na chladničku. Nie je to síce priamo darček pod stromčekom, ale aj to sú veci, ktoré potešia. Alebo keď sú vonku svetielka a oni sa tak tešia a kričia na celú ulicu :) Aj taká zdieľaná radosť je niečo ako spoločný darček.

Ja to vidím tak, že to obdarovávanie na Vianoce má rôzne podoby. Netreba sa tomu brániť.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Toto bude trochu dlhsie a obsirnejsie ako len, ze co som dostal pod stromcek, lebo chcem sa podelit.

Tento rok som prvy krat Vianoce netravil na Slovensku s rodinou. Dovodov je pozehnane, cesta na Slovensko by ma stala bud cas (v karantene) alebo peniaze (negativny test), na Slovensku by som akurat bol doma v lockdowne s mamou a potom na ceste naspat by som znova musel ist do karanteny a cakat 5 dni na PCR test (zadarmo). Povedal som si, ze kaslem na to a stravim ich s frajerkou tu v Innsbrucku.
Plan bol stravit Stedry den s jej rodinou u nich doma. Prve stretnutie s rodinou a rovno na Vianoce? Nuz... Jej mama stresuje, ze co mi ma kupit (cez frajerku jej odkazujem, ze nic), ja stresujem, co priniest ako "dakujem, ze tu s Vami mozem byt" (cez frajerku mi odkazuju, ze nic).
23.12. vecer sa dozvedame, ze jej mama a brat maju Covid (chvalabohu bezpriznakovy) a su v domacej karantene. Takze Vianoce budu v domacich podmienkach. Hovorim frajerke, ze zemiakovy salat je jedna z mala veci, ktora je pre mna must have. Frajerka ma ukeca, ze by som ho skusil urobit hoci som to nikdy nerobil a v kuchyni sa necitim az tak komfortne.
24.12. rano nakupujeme ingrediencie na salat. Po 3,5 hodinach sme dobojovali a salat z 2 kil zemiakov sedi v chladnicke (nechal som sa na mnozstvo ukecat frajerkou a teraz myslim, ze ho budem jest na ranajky, obed aj veceru az dokym neskysne, lebo frajerka nie je velky jedak). Nasledne ma frajerka opusta a ide na chvilu pozriet babku. Pytala sa ma, ci nechcem ist, ale stretavat sa cez dobu koronovu s 85 rocnou babickou, s ktorou sa neviem porozpravat, lebo moja nemcina je biedna a babicka nevie po anglicky - tak frajerka isla sama. Od nej mi pise, ze babicka je smutna, ze som neprisiel, ze dokonca ma pre mna darcek (ze coze?!)
Frajerka pride naspat, zjeme stedru veceru - salat s kuracimi nugetkami (neznasam ryby) resp. mozzarella sticks (frajerka je vegetarianka). Ja som prekvapeny a uplny hotovy z toho, ze sa mi salat podaril a frajerka je prekvapena aky super a iny ten salat je v porovnani s rakuskym (oni v nom maju len zemiaky, cibulu a ocot podla mna).
Pod "stromcekom":
WhatsApp Image 2020-12-24 at 20.42.33.jpeg
si nachadzame darceky od Baby Jesusa .
Ja som dostal hru Pokemon Sword na Switch a lukrativny caj a frajerka plysoveho Gengara (jej oblubeny Pokemon). Ja som sa hral na Switchi do tretej v noci a frajerka s Gengarom spala v posteli.

Najzvlastnejsie Vianoce ever, ale som velmi spokojny.
Napísať odpoveď