Mam (ten tvoj prispevok tam este nebol ked som odoslal svoj)
Autoeditácia príspevku po 1 deň 1 hod 25 min 56 sek:
Kupil som dnes tie JAMO v NAY, hraju naozaj super, este raz vdaka.
Repro k PC 200€
Re: Repro k PC 200€
Tiez planujem kupit repro k pc, najma na hudbu. Cena 200-250€. Tak sa chcem opytat na AQ M24D a AQ M24DAC. To Dac znamena Digital to analog converter ? Vyuzijem tuto funkciu ? Zvukovu kartu mam na doske asus b550-plus wifi [mal by to byt Realtek S1200A].
medzi AQ d a dac je rozdiel 50 eur. ma zmysel priplacat ? Rozhodujem sa medzi AQ a Jamo. Pripadne sa mam pozriet po niecom inom ?
medzi AQ d a dac je rozdiel 50 eur. ma zmysel priplacat ? Rozhodujem sa medzi AQ a Jamo. Pripadne sa mam pozriet po niecom inom ?
-
Ryan Giggs
VIP - Príspevky: 10591
Ano, dac znamena že obsahuju prevodnik (zvukovu kartu) a maju teda aj digitalne vstupy. ten bude lepši ako Realtek. Jamo maju vyhodu aj sub outu, takže da sa tam k tomu pichnuť aj subwoofer keby na to prišlo.
Alternativa je siahnuť po nejakych študiovkach. Len to už by chcelo fakt niečo lepšie ako Realtek.
Alternativa je siahnuť po nejakych študiovkach. Len to už by chcelo fakt niečo lepšie ako Realtek.
-
starysomar
Medium Professional - Príspevky: 1280
- Kontaktovať používateľa:
usefull - "repro k pc, najma na hudbu" - zváž kúpu solídnych (nemusia byť drahé, napríklad Superlux) slúchadiel.
Alebo niektorých "štúdiových monitorov na blízky posluch"
Na hudbu proste treba solídny zosilňovač (už sa nerobia za rozumné peniaze viac rokov) a solídne reprosústavy - komernčné aby mali presný prenos toho, čo im predchádzajúci audioreťazec odošle si pri všetkej úcte nekúpiš
Alebo niektorých "štúdiových monitorov na blízky posluch"
Na hudbu proste treba solídny zosilňovač (už sa nerobia za rozumné peniaze viac rokov) a solídne reprosústavy - komernčné aby mali presný prenos toho, čo im predchádzajúci audioreťazec odošle si pri všetkej úcte nekúpiš

Vtesnim sa do temy s budgetom okolo 50, chalan mal Microlab B77 predtym a bol velmi spokojny a chcel by nieco v tej kvalite. Dikess
-
Ryan Giggs
Obavam sa, že niečo v tej kvalite je jedine zas B77. Ešte keď, tak možno Auna Linie 400 A za 65€.
Pozeral som, ze si uleteli tou cenovkou na Microlaboch a vieme pripadne krocik naspat a trosku sa vtesnat do budgetu podla moznosti?
-
Ryan Giggs
FENDA F&D R25BT