1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)

Diskusie na politické témy...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)

Príspevok od používateľa gogo956 »

Lucansky v tom musel byt namoceny. Ak by nebol, tak by pockal do sudneho procesu kde by mal snahu sa obhajit, svoju cest. Pred rodinou,priatelmi, pred narodom. On ale vedel ze to co nanho uz spievaju jeho kumpani je pravda, takze samovrazdou nemal co stratit.

ze psycholog nezistil ze sa chysta to urobit?
Lucansky bol policajny general, mal za sebou ix specialnych extremnych vycvikov, nebol bezny clovek z ulice..
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

sorry ale robit z lucanskeho nevinneho spravnaka, ktoreho uvaznili len preto aby si mohli rozdelit ksefty na policii? ved sa zamysli nad tym, co za nezmysly to tu vypisujes. mas tazke srdce na tuto vladu, to sa da pochopit, ale toto je hruba konspiracia a ak nie, tak poprosim zdroje ako to pytaju aj ostatni. a nie, to ze nejakych ludi stihaju v inej kauze na slobode naozaj nie je argument.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ephramko napísal: 30 dec 2020, 12:33 Vieš na základe akých dôvodov je možné na niekoho uvaliť väzbu?
Blastbit napísal: 30 dec 2020, 12:40 Na základe relevantných dokazov aj svedkov ktorí boli pri zločinoch, ale dvojaký meter u zlocincov väzby neakceptujem. Ako ked Cernak je v base a Kan na slobode.
Čiže nevieš a nemáš ani základné právne povedomie, ale ideš dávať rozumy (beardie ti tie dôvody vymenoval). Ach jaj, už aby sa hral hokej, nech sa ľudia ako ty zase stanú profi trénermi a športovými analytikmi.

Inak do väzby môžeš ísť aj za ukradnutú horalku v supermarkete. Hlavne ak si recidivista a už si to spravil = existuje obava že budeš pokracovať v trestnej činnosti.

Olejári sa priznali, spolupracujú s políciou, svedčia, nie je obava, že by ovplyvňovali svedkov alebo sa skrývali. Je to viac ako 10 rokov stará kauza, tak ani nie je obava, že by pokračovali v tej trestnej činnosti.

Pri tak závažnej trestnej činnosti, z akej bol obvinený bývalý policajný prezident, ktorú mal navyše páchať, keď bol policajt, pri kontaktoch ktoré má a zázemí v zahraničí, by bol skôr veľký škandál, ak by ho do väzby nezobrali...
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

gogo956 napísal: 30 dec 2020, 13:27 ze psycholog nezistil ze sa chysta to urobit?
Lucansky bol policajny general, mal za sebou ix specialnych extremnych vycvikov, nebol bezny clovek z ulice..
Ani psycholog nebol ziadne sparatko. 24 rocna prax. A vedelo sa ze Lucansky ma vycvik. Ak 24 rocna prax je malo, mali zohnat niekoho s 40 rocnou... Ako beriem ze sa robia chyby, to je prirodzene. Ale toto je jeden z najdolezitejsich ludi co sa podarilo zadrzat. Tu mal byt priestor na chyby minimalny + mam fakt tazke srdce na psychologov a vobec im neverim (toto je uz cisto subjektivna vec zalozena na mojej skusenosti s nejakymi z nich).
Inak je zvlastne ako sa Fico a Pelle ohanaju ze za Lucanskeho samovrazdu moze Matovic, Kolikova. Ved za ich vlady sa sudilo mnozstvo ludi nepravom, len preto aby nasi ludia boli v bezpeci. Len to ze ti ludia co boli obzalovani nepravom sa nezabili, lebo vedeli ze su v prave... Toto Lucanskemu ocividne chybalo, a ako pises, nemal by dovod sa zabit ak by veril v svoju nevinu. Cela reakcia Smeru a Hlasu je tym padom nelogicka a dufam ze im na to skoci minimum volicov.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Lučanského už netreba riešiť :(
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Padni komu padni. Ak by to neurobil teraz, tak by to mozno urobil o mesiac, o rok alebo o dva. Kto vie. Padnut z vysokej funkcie na same dno, to asi zlomi kazdeho. A zvlastz ak clovek sam o sebe vie, ze ake su na neho dokazy a ako to pre neho zrejme skonci. Najsmutnejsie na tom je, ze Kalinak, Fico alebo Sakova tu idu pisat o vrazde a neviem com. Ved oni su ti, ktori by sa mali tesit, ze Lucansky uz nebude rozpravat ako fungoval "pravny system".
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ved sa aj tesia, maju obetneho barana, na ktoreho teraz mozu zhodit, co sa da, mrtvemu uz neublizis.. len teraz ukazuju tu nechutnost, kedy sa snazia este aj z jeho smrti vytazit co najviac..
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

gorsche

politika je vzdy viac ci menej spinava hra, ktorej ucastnici pouzivaju akekolvek argumenty proti oponentom, pokial citia ze im nahraju nejake volicske body.
Demokracia je nanestastie system, ktoreho inherentnou vlastnostou je, ze vo volbach vitazia stale vacsi populisti a "rozdavaci statneho rozpoctu". Stat ako taky je z dlhodobeho hladiska defacto neudrzatelny institut, vidno to jasne napr na tom, ze skoro vsetky staty musia byt zadlzene aby aspon ako tak dokazali fungovat, co je podstate absurdna situacia..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Clovek ktorý uvažuje nad samovraždou nemusí prejavovať žiadne emocie. Može byt uplne kludný,uvolnený s vedomím že už nie je iná možnosť ako práve tá samovražda. Tým pádom ani psycholog si nemusí všimnúť že sa môže niečo stať s dotyčným pacientom. Samovraždu urobia aj ludia ktorý su obklopený láskou, majú takmer všetko čo im treba. U Lucanskeho sú tri možnosti. 1. bol na 100% vinný a nechcel skončiť na dlhé roky v base..2. pravdepodobne tušil že by sa ho chcel niekto skor ci neskor zbaviť tak to urobil ako "samuraj" a spáchal samovraždu podla neho najlepším mozným sposobom..3. možno mu preplo, ťažký rok 2020 + jeho vzatie do väzby ako obvineného zo skutku, ale nie odsúdeného v tom je rozdiel. Už je to jedno osobné utoky si nechajte preseba priatelia. Pokial viem sme na diskusnom fore na nikoho z vás tu neutočím :wink:
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

lenže ľudia ako ty, čo splietajú blbosti, ich potom šíria ďalej a preberá ich viac a viac ľudí, tak potom vznikajú dezinformácie, zavádzanie a klamstvá. Presne také, ako keď si tvrdil, že súčasná vláda si objednala zatknutie Lučanského. Keď nebudeš šíriť dezinformácie a klamstvá, nikto nebude ani útočiť.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som bol niekolko rokov fanušik Igora a odkedy začal klamať ludí a šliapať im na ludské práva, utočiť na Sulika hoci vdaka nemu je v politike, kradne ako straka s kamarátmi a má mafiana po pravici vo vláde premna je nedoveryhodný. Nech bol Lucansky nominant Smerackej gorily ale nepozdáva sa mi skrátka to že niekoho zo dna na den zoberu do cely a Kán co zabijal ludí si behá po slobode. Je tu 10 mesiacov táto vláda a prečo niekde robia superýchle konanie ked su dokazy a niekde nie? To nech mi niekto vysvetlí a nie mi tu nadávat do fetakov, ja fetakov z duše neznásam pri drogových trestoch by som dával 25 ročné tresty az dozivotie prípadne aj viac za ich výrobu a distribuciu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Blastbit napísal: 30 dec 2020, 18:27kradne ako straka s kamarátmi
vies to nejak podlozit? myslim tym dokazy, nie Ficovu tlacovku
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Nazor na Matelka tu ma asi kazdy rovnaky ako ty ale uplne nelogicky ho obvinovat za nejake objednavanie zatknutia...ani to logiku nedava. Jednoducho nanho maju spinu tak ho zadrzali ako uz X dalsich ludi.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Blastbit: Splietas su stale nieco o Kanovi. Fico vladol 12 rokov, vystriedalo sa pocas jeho vlad niekolko vysetrovatelov, prokuratorov, generalnych prokuratorov, sudcov. Nikto s tym nic neurobil.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Beardie - Smejdavé antigenové testy ktoré sa kupili ako sprostredkovatel trnavskou firmou od výrobcu Južnej Korei.Svetová zdravotnicka organizacia povedala ze sme zlé testy nakupili a to hovoria oni a nie gorila Ficošík a ani jeho bábka Pellegrini. Na také "testy" ten sprostredkovatel ani byt nemusel. Slubovali ludom ci starým ci mladým ze o nič nepridu a šup od buduceho roka zrušia všetko co sa dá, hoci maju "zodpovedný rozpočet". Ci co sem mam dat linky z internetu? Tiež teraz tu mozem od vás ziadat aby ste dali dokazy o tom ze matovic je cistý ako lalia.Celoplošné testovanie tiez o ničom a zle dopadlo. Tam odkial ja pochadzam boli v priemere 5 ti ludia infikovaný na deň a teraz cca vyše 100 každý deň, lebo ludia ako ovce čakali v radoch v tej zime. Je jasné prečo lebo sa im vyhražali ked nepojdu tak nemozu ist ani do práce.
Hojko a ostatní diskutujuci- 10 mesiacov je tu táto vláda a neurobili nič, tak ked bič na zločincov tak na všetkých, ale opät zrejme dvojaký meter.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Blastbit: Ak sa ti zdaju cisty, ktore nastali v policajnom zbore, generalnej a specialnej prokurature nic, tak si chory na hlavu, pretoze tie veci vidiet nechces.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som zato aby sa očistilo všetko co suvisi s justiciou,prokuraturou,policiou ale nech nie je na kazdeho iný meter. Ale väčšina tejto vlády si aj tak dosadí svojich ludí, nech si nikto naivne nemyslí ze títo "spasitelia" typu matovič,kollar urobia nejaku službu pre SR, lebo oni su takí istý ako Ficošík,Danko a podobní ale každý kto je na hlavu to nechce pochopiť.Sak Matelko stále tvrdí ze tento a tamten pojde do basy tak nevylučujem to ze dal prikaz sudom aby isli po krku.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Lenze ty tu predvadzas to ze ak by zavreli 100 ludi tak tu budes skriekat ze dvojaky meter lebo dalsi 5-ti su este vonku. Nic neni dokonale na tomto svete.
Hlavne si musis uvedomit ze sucasnym typom zastupitelskej demokracie co tu mame nikdy nebude super. Staci natlacit omacky pred volbami a po si uz mozu robit co chcu. Vzdy to bude o kompromise - mensie zlo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Blastbit: Ty si proste dost mimo a dalsiu debatu s tebou pokladam za zbytocnu, pretoze nedokazes argumentovat, len pisat od veci.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Wladas- sorry no budem škriekať že clovek co je zabijak je na slobode a clovek co je za korupciu tak je v base ihned okamzite..no uz ani neni v base, uz je mrtvy. Ale dobre sak mne je jasné ze su tu viacerí co si zastavaju Igora ale ja jeho uz nie lebo unho je to za dobrotu na žobrotu, pokrytec a nechá ludí padnuť na dno, to aj Sulik jasne naznačil co si o nom myslí. Verim Rišovi a snád mu raz osud dopraje koalicneho partnera ktorý bude férový a nebude ho mať ako sluhu ale ako odborníka aj s jeho ludmi.
Hojko- a teba ako šefa a admina tejto perspektivnej stránky som pokladal za rozumneho cloveka ale ked este aj ty na mna ideš kydat ze som na hlavu lebo mám iný nazor iný pohlad na vec tak díky. Kazdopádne som rád ze som tu ked ti to tak vadí ze sa vyjadrujem do temy Matovicova vláda 2020-2024 len preto ze si asi jeho fanusik, no okej sú aj iné témy mimo politiky o ktorých mám svoje poznatky tiez nemam 15 rokov uz pekne dlho aby ma tu ktosi osočoval.
Napísať odpoveď