Spotreba mi vychadza 9,8l na 100 km. Je to vela?
Auto som kupovala ako 4x4. (Také bolo v ponuke) avšak sa uvolnil sa kardanovy hriadeľ atd a mechanik mi odporučil tuto časť odstrániť (neoplati sa mi na tak stare auto opravovať to) Mam to nahlásiť na policii aby sa v technickom uviedla zmena?
Mam od ruky kupenu staršiu kameru. Ma dobry obraz aj pamäť ale jej napajanie ide do zapalovaca cim tam uz nic ine nedam. Existuje nejaké zariadenie aby som mohla vyuzivat v zapalovaci kameru aj na nabíjačku?
V aute mam na dverách na plaste škrabance uz som ho tak kupila. Skusala som x pripravkov na ich zahladenie ale nic dokopy nefungovalo. Existuje niečo účinné?
Na aute mam plechove disky. Ale oveľa viac sa mi páčia elektrony. Ako viem podla coho si vyberiem alu disky ?
V predajniach su rozne spreje a pripravky na osetrenie motora. Oplati sa mi to kupovat? Maju naozaj účinnosť?
Auto je povodne z Nemecka. Videli ho 3 mechanici a zhodnotili ze je v dobrom technickom stave avšak zrejme bolo dlho odtavene a na podvozku je hrdza. Vraj povrchova. Da sa to nejako ošetriť? Mam to riešiť? Alebo je to u aut normalne.
Dakujem