Tak tu sa da povedat aj typicky "hejnór", ma svoju pravdu a neprizna pravdu inych... Je jedno ako to otocis...nevermind napísal:Ja som neni antislovak ale ty si nevies priznat slovenske chyby, ako som uz povedal slovensko am rad a hotovo a nesnazim sa pisat. ja nim pisem ok?
Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nemam slov fakt. Este mi povedz, ako som zase niekoho urazil..stans napísal:jeeeej, ja si myslím, že tie argumenty nemáš ty, a prosím ťa prestaň každého poučovať o tej tvojej histórii... každý druhý svoj príspevok tým končíš. Z čoho prosím ťa vychádzaš? Z vlastného poznania, alebo z akých zdrojov čerpáš fakty - lol - fakt by ma to zaujímalo. Ty si totálne prerobený - nemáš vlastný názor - preberáš ho z iného zdroja a to nie je správne, to je začiatok zaslepenosti prijať a diskutovať o názore inom. Veď ty stále melieš len to svoje. Keď chceš diskutovať, tak si nechávaj určitý priestor na manévrovanie a nepretláčaj tú tzv. "svoju" pravdu. Mimochodom - pomôže ti to.
Slovensko je na tom dost zle ( vdaka Cervenym k*rvam ) co to tu vsetko doje*ali ..
A co USA ? Takmer vo všetkych vojnach v 20.a 21. storoci sa zapojilo USA (1.sv. , 2.sv. , Vietnam , Karibska Kriza (teda skoro vojna),"studena vojna", Korejska vojna , ...) a preco ? pretoze nejaky Ce-Tung , Hitler , Castro , Princip (Gavrilo) j*blo a rozputali vojny ... a oslabenu Europu vzali do ruk Cervene k*rvy v politbyre a DJ Stalinovi hrablo a radsej odvazal jedlo do CSR a v ZSSR chcipavali ludia od biedy ... potom prisiel Nikita Chruscov a Michail Gorbacov a nebol az taky diktatorizmus ako za k*rvy Stalina (Gorbacov sa pokusal reformovat ZSSR , no bolo to na p*cu lebo stari kok*ti v politbyre p*covali) .. a tak teraz sme tam kde sme .. p.s. Kanada bola v ovela menej vojnach ako USA .. a o co islo amikom ... ? ziskat $$$
a zarobili na Europe , nastastie je tu NATO ... 
A co USA ? Takmer vo všetkych vojnach v 20.a 21. storoci sa zapojilo USA (1.sv. , 2.sv. , Vietnam , Karibska Kriza (teda skoro vojna),"studena vojna", Korejska vojna , ...) a preco ? pretoze nejaky Ce-Tung , Hitler , Castro , Princip (Gavrilo) j*blo a rozputali vojny ... a oslabenu Europu vzali do ruk Cervene k*rvy v politbyre a DJ Stalinovi hrablo a radsej odvazal jedlo do CSR a v ZSSR chcipavali ludia od biedy ... potom prisiel Nikita Chruscov a Michail Gorbacov a nebol az taky diktatorizmus ako za k*rvy Stalina (Gorbacov sa pokusal reformovat ZSSR , no bolo to na p*cu lebo stari kok*ti v politbyre p*covali) .. a tak teraz sme tam kde sme .. p.s. Kanada bola v ovela menej vojnach ako USA .. a o co islo amikom ... ? ziskat $$$
nemas ani sajnu o com tu pises...guru07 napísal:Slovensko je na tom dost zle ( vdaka Cervenym k*rvam ) co to tu vsetko doje*ali ..
A co USA ? Takmer vo všetkych vojnach v 20.a 21. storoci sa zapojilo USA (1.sv. , 2.sv. , Vietnam , Karibska Kriza (teda skoro vojna),"studena vojna", Korejska vojna , ...) a preco ? pretoze nejaky Ce-Tung , Hitler , Castro , Princip (Gavrilo) j*blo a rozputali vojny ... a oslabenu Europu vzali do ruk Cervene k*rvy v politbyre a DJ Stalinovi hrablo a radsej odvazal jedlo do CSR a v ZSSR chcipavali ludia od biedy ... potom prisiel Nikita Chruscov a Michail Gorbacov a nebol az taky diktatorizmus ako za k*rvy Stalina (Gorbacov sa pokusal reformovat ZSSR , no bolo to na p*cu lebo stari kok*ti v politbyre p*covali) .. a tak teraz sme tam kde sme .. p.s. Kanada bola v ovela menej vojnach ako USA .. a o co islo amikom ... ? ziskat $$$a zarobili na Europe , nastastie je tu NATO ...
to s myslel na mna ?M142 napísal:No a tie kur*y, to uz je epizoda sama o sebe. To uz hadam nenajdem nijake miesto na svete v citane Antarktidy, kde by sa nejaka Slovenka nepredavala.
Ako možno píšeš naozaj čo je tu zlé ale táto veta bude skôr výsledkom z akými ľudmi sa stretávaš...Ved to je blbosť...
Co Vam vsetkym j*be ? Podla mna vsetci vieme o tom, ako to bolo medzi ZSSR a USA velke hovno.
les> podla mna si velky kkt, samozrejme, ze SK a jeho obyvatelia maju velmi vela chyb a su mozno zavistlivi, ale povedz, ze v amerike su takyto ludia neni. Ja si myslim, ze som kludny clovek, ale tvoje prispevky ma vazne dokazu nasrat (mozno to aj chces). Hovoris, ze sme komousi, ale ako sa mozme zmenit, ked vsetci taki ako ty na nas len takto kydaju.
Ja mam rad SK, priznam jeho chyby ale ty si pisal ako keby len SK bolo najhorsie na svete! Ku*vy > nooo, lebo v usa su teda neni. Radsej sa kukni na problem s drogami v usa, jake tam mate svinstvo... (dufam ze vas znici)
Vies co, my aspon narod mame, aj ked s chybami, ale co je amerika? > vyzabijali ste chudakov Indianov a vsetko si privlastnili. Ved amerika je len zmeska volakych utecencov, grazlov a debilov...
Stale asi nechapes, ze ti amici su v podsate potomkovia hlavne europanov, takze jaki sme my su aj oni!!!
Amici nam mozu byt vdacni > nasi "otcovia" tu davali svoje zivoty vo vojnach, aby sa usa potom nabalilo a aby sa hnusni tlusti amici mohli vyvalovat na pohovke a zrat hnusne hambace...
My sme najhorsi? a co spravili amici v hiroshime, vietname, korei, v zalive ? > to su svinstva a nie to, ze ti daju ponozku do kavy...
Ak to vsetko pises zo srandy tak si kkt a ak nie tak ta velmi lutujem aj tak si kkt.
Poznam viacej ludi, ktori okusili kraasu usa ale uz nikdy by sa tam nevratili...
ps: les, co ti vlastne chces, potrebujes nam nieco dokazat ???
world peace
les> podla mna si velky kkt, samozrejme, ze SK a jeho obyvatelia maju velmi vela chyb a su mozno zavistlivi, ale povedz, ze v amerike su takyto ludia neni. Ja si myslim, ze som kludny clovek, ale tvoje prispevky ma vazne dokazu nasrat (mozno to aj chces). Hovoris, ze sme komousi, ale ako sa mozme zmenit, ked vsetci taki ako ty na nas len takto kydaju.
Ja mam rad SK, priznam jeho chyby ale ty si pisal ako keby len SK bolo najhorsie na svete! Ku*vy > nooo, lebo v usa su teda neni. Radsej sa kukni na problem s drogami v usa, jake tam mate svinstvo... (dufam ze vas znici)
Vies co, my aspon narod mame, aj ked s chybami, ale co je amerika? > vyzabijali ste chudakov Indianov a vsetko si privlastnili. Ved amerika je len zmeska volakych utecencov, grazlov a debilov...
Stale asi nechapes, ze ti amici su v podsate potomkovia hlavne europanov, takze jaki sme my su aj oni!!!
Amici nam mozu byt vdacni > nasi "otcovia" tu davali svoje zivoty vo vojnach, aby sa usa potom nabalilo a aby sa hnusni tlusti amici mohli vyvalovat na pohovke a zrat hnusne hambace...
My sme najhorsi? a co spravili amici v hiroshime, vietname, korei, v zalive ? > to su svinstva a nie to, ze ti daju ponozku do kavy...
Ak to vsetko pises zo srandy tak si kkt a ak nie tak ta velmi lutujem aj tak si kkt.
Poznam viacej ludi, ktori okusili kraasu usa ale uz nikdy by sa tam nevratili...
ps: les, co ti vlastne chces, potrebujes nam nieco dokazat ???
world peace
-
Dead_Warrior
Professional
Les ehm doteraz som nemal ziadnu cest od teba citat zaidny prispevok ale ten prvy ma fakt dobre pobavil opisujes v nom Slovensko ako tu najzaostalejsiu krajinu na svete...pocuj nechces natocit Hostel 3 alebo 2 mozes robit pravu ruku reziserovy lebo ako vidim tak vies o Slovesnku uuuplne vsetko
Dam ti jednu dobru radu chod spet do USA.....
Mozno mi t trochu uniklo lebo som necital vsetko iba tak zaciatok stred koniec...co tu vlastne robil senator z Kalifornie?

Dam ti jednu dobru radu chod spet do USA.....
Mozno mi t trochu uniklo lebo som necital vsetko iba tak zaciatok stred koniec...co tu vlastne robil senator z Kalifornie?
hojko napísal:Les, ako sa ty mozes nazvat "ja normalny clovek, slusny a inteligetny American" ktory robil velku potrebu do odpadkoveho kosa??? Ved to nerobia ani tie zvierata na Anatarktide co si pisal!!!
LoL, ze labutie kosti pri ohnisku, loool.
Waw, Les dokáže naozaj skvele pobaviť, vďaka nemu mám o USA ešte horšiu mienku ako som mal, lebo ak tam žijú ludia ako on
-
Dead_Warrior
Professional
-
hojko
Site Admin
Pozeram, ze Les je aj hazardny hrac a precestoval co sa dalo, vid: http://usaboard.sk/forum/8440/kral-kasin.php?q=les
les (18. Nov 2005 o 16:00) napisal(a)
V tomto clanku si mozte precitat o partii kartarov, ktorej sucastou som bol aj ja a peknych par rokov sme oberali kasina po celom svete o velke sumy penazi. Podotykam, ze niektore veci z pochopitelnych dovodov su v tomto clanku zmenene. Na ziadne podrobnosti odpovedat nebudem.
http://www.plus7dni.sk/index.cfm?Page=S ... leID=12410
les (18. Nov 2005 o 16:00) napisal(a)
V tomto clanku si mozte precitat o partii kartarov, ktorej sucastou som bol aj ja a peknych par rokov sme oberali kasina po celom svete o velke sumy penazi. Podotykam, ze niektore veci z pochopitelnych dovodov su v tomto clanku zmenene. Na ziadne podrobnosti odpovedat nebudem.
http://www.plus7dni.sk/index.cfm?Page=S ... leID=12410
a toto ma dostalo uplne... Lesov zivot v USA http://usaboard.sk/user/show.php?vUserID=7327 pozrite si fotoalbumy. Poviem ti taky zivot by som chcel aj ja mat sa ako prasa v chlieve...
toto ma byt akože fakt? neznašam bordel a toto som ešte nevidel by ma eblo žit v takom svinčichu to sa aj da???prosex napísal:a toto ma dostalo uplne... Lesov zivot v USA http://usaboard.sk/user/show.php?vUserID=7327 pozrite si fotoalbumy. Poviem ti taky zivot by som chcel aj ja mat sa ako prasa v chlieve...