Nezáujem vzbudzuje záujem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
KE10
Medium Expert
Medium Expert

Nezáujem vzbudzuje záujem

Príspevok od používateľa KE10 »

Ahoj.
Má niekto skúsenosti so ženou, ktorá sa snaží sa vybudovať príťažlivosť na princípe hrania nezáujmu? Proste naschvál ma často ignoruje aby som ju viac chcel. Hlavne ak jej napíšem niečo čím ju pochválim, mám potom istotu že sa niekedy aj deň neozve😁. Ale už sa stretávame skoro pol roka a evidetentne nevie kedy má prestať. Rozhovor nepomohol,tvrdí že nič také nerobí a hneď mení tému. Ešte je zaujímavé že mi nechcela dovoliť ani bozk,na druhú stranu dotyky sú jej príjemné a boli aj intímnejšie. Len ma zaujíma či s tym typom žien má niekto skúsenosti a či mi vie poradiť. Inak jej nemám čo vytknúť a mám oňu vážny záujem. Mám 27 ona 25.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Nezáujem vzudzuje záujem.

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

kašli na ňu
KE10
Medium Expert
Medium Expert

Dôvod? Už som si to niekoľko krát tiež povedal. Ale čo tým získam? Nemyslím si,že to je taký neprekonateľný problém. Ešte ma napadlo doplniť ten nezáujem som začal občas aj ja robiť. Možno má len pocit že ju ešte dostatočne nechcem. Keby som prejavil otvorený záujem,možno by to pomohlo. Zas na druhú stranu mi ešte na začiatku písala že raz nechcela niekoho koho chceli všetky len preto lebo veľmi prejavoval záujem. Ťažká dilema😁.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

si chlap?
si

tak hraj nedostupneho chvilu ty

uvidis na com si, ak sa neozve tak kasli na nu, ak sa ozve tak vies ze to iba hra
KE10
Medium Expert
Medium Expert

CheZteR napísal: 05 jan 2021, 19:43 si chlap?
si

tak hraj nedostupneho chvilu ty

uvidis na com si, ak sa neozve tak kasli na nu, ak sa ozve tak vies ze to iba hra
Veď píšem že to hrá,mám to odskúšané. Ozve sa stále sama, ale potom si vymeníme pár správ a potom zas ona sa odmlčí. Už ma to nebaví,ale chcem to vyriešiť tak aby som ju neodradil.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak sa jej neozvi ty den, tri alebo aj pat. Normalne ju ignoruj, tak ako ona teba.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

KE10- Zlý štart na to aby z toho vzniklo niečo perspektívne. Hapruje to teraz bude to haprovať aj vo vzťahu, kedže už teraz nepomáha komunikácia. Ak sa podarí ten sex zasexuj si snou, ale vo vzťahu nebudeš šťastný ak bude toto vyvádzať, už dávno nemá 15 r aby toto robila.
KE10
Medium Expert
Medium Expert

heker napísal: 05 jan 2021, 19:55 Tak sa jej neozvi ty den, tri alebo aj pat. Normalne ju ignoruj, tak ako ona teba.
Robím to od začiatku, nikde to nevedie.

Autoeditácia príspevku po 4 min 23 sek:
Blastbit napísal: 05 jan 2021, 19:56 KE10- Zlý štart na to aby z toho vzniklo niečo perspektívne. Hapruje to teraz bude to haprovať aj vo vzťahu, kedže už teraz nepomáha komunikácia. Ak sa podarí ten sex zasexuj si snou, ale vo vzťahu nebudeš šťastný ak bude toto vyvádzať, už dávno nemá 15 r aby toto robila.
Mám rovnaký názor, ale problém je len keď si píšeme. Ak sme spolu tak problém nieje. Určite tomu nepomohli ani okolnosti aké sú,problém je sa v tomto období stretávať.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

KE10- áno je blbé obdobie, písomná komunikácia je miestami problematická tým si prejde každý. Najdolezitejsie je osobný kontakt a popravde a ber to ako x možností prečo neodpisuje aj pár dní..1.nemá vseobecne náladu písať u žien to tak skrátka býva, 2. má povinnosti doma,3. je online na FB ale reálne tam nie je, 4. chce ťa ponaťahovať aby vedela ako reaguješ čo ti samozrejme nepovie že to robí,nechce aby si bol na nej závislý a ani ona od teba, atd..Cakaj kým sa uvolnia opatrenia a pre pokoj duše odpisuj len tolko kolko ona..Ked neodpisuje 4 dni neodpíš aj ty, bude nad tebou uvažovať prečo neodpisuješ a tým pádom ju to pritahuje. Inak na FB je možnosť hlasových hovorov tak ak chceš skuste tak kecať.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

rob jej teda psíka aj naďalej 😂
zuzanuska
Professional
Professional

Re: Nezáujem vzbudzuje záujem

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Možno má nízke sebavedomie a robí to preto, aby si vždy prejavil záujem (však aká je ona úžasná, keď nevieš bez nej byť).
Dotyky môžu byť, ale bozky nie? Bozky sú intímnejšie. Očividne to až tak vážne s tebou nemyslí. Oprava. Myslím si, že to vôbec vážne s tebou nemyslí.

Možno takto môže aj skúšať, či vieš byť chlapom. Chlap, ktorý si nenechá skákať po hlave, vie povedať dosť, vie určiť svoje hranice a nechce sa zúčastňovať nejakých pubertálnych hier.
KE10
Medium Expert
Medium Expert

Pekne si ju sčasti odhadla, mne sa tiež zdá,keď sme spolu tak ako keby nemala takú sebaistotu. Na nete si viac verí. Na druhú strana ona ako prvá sa pýtala či si s nou viem predstaviť vzťah. Mala len jedného priateľa a sex bol po skoro roku. Preto si myslím že záujem určite má, len si chce byť istá že ju aj ja chcem. Na začiatku si ma tiež skúšala či nechcem len sex😁. Trošku komplikované, ale má veľa dobrých vlastností.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ocividne ta to trapi, tak sa na to vykasli,
dam ruku do ohna ze ked prejde isty cas a teba to uz pomaly prejde ci omrzi - ozve sa ti sama :)

vacsinou to tak byva...
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maiikY »

CheZteR napísal: 06 jan 2021, 13:53 ocividne ta to trapi, tak sa na to vykasli,
dam ruku do ohna ze ked prejde isty cas a teba to uz pomaly prejde ci omrzi - ozve sa ti sama :)

vacsinou to tak byva...

S týmto súhlasím, ona sama sa ozve keď to budeš najmenej čakať :)
Venuj sa sebe, pracuj na sebe, venuj sa nejakým svojím záľubám (možno to je teraz ťažšie kvôli aktuálnej situácii).. proste nejako výplň čas aby si vkuse nerozmýšľal nad ňou, nepíš jej každú minútu a uvidis že po pár dňoch to už nevydrží a bude ti písať a vyzvedať čo robíš cez deň :D
KE10
Medium Expert
Medium Expert

Nezaberá. Vyskúšané. Písala mi každý deň, odmlčal som sa. Po 3 dňoch písala či som naňu zabudol. Potom som skúsil zas,po týždni som sa ozval ja. Bola potom urazená a odmeraná trvá to dodnes. Už sme sa mesiac nestretli, asi si to užíva že ju volám k sebe. Ja viem že máte pravdu, ale celé dni zatvorený v dome je ťažké myslieť na niečo iné. Ešte raz ju zavolám a potom už kašlem nato .
CheZteR
Redeemer
Redeemer

nevolaj :)
lebo to zacne odznova, nechaj ten mesiac co to už trva plynut este dalej...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Na co ju chces este raz volat? Uz si ju volal a nemala zaujem. Ak bude zaujem mat, tak sa ozve a pozve k tebe aj sama. Teraz mas aspon obhajobu na to, ak by ti vykrikovala, ze na nu kasles alebo ze sa jej neozval - mozes sa obhajit tym, ze si sa jej ozval, volal ju a ona bola ta, ktora bola odmerana a urazena. Treba jej vysvetlit, ze teba takato hra nebavi a ze nebudes stracat cas (ale to vsetko az ked sa ti ona sama ozve).
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

KE10 napísal: 06 jan 2021, 14:44ale celé dni zatvorený v dome je ťažké myslieť na niečo iné

Každý sme si týmto prešli. Moja rada: nájdi si koníček, študuj (aj z videí na youtube sa dokážeš naučiť niečo nové) niečo čo ti zamestná hlavu a zaujíma ťa, skús zoznamky tinder/badoo nech spoznáš nové baby .. chápem že ťa to možno neláka lebo vidíš iba ju, ale ver mi, je veľa dievčat ktoré by ťa chceli alebo na teba čakajú (možno to znie funny že ju nájdeš na tých aplikáciach) takže prečo si trošku nerozšíriť obzory? Verím že si nájdeš niekoho iného a na tomto sa za pol roka zasmeješ že diskutujúci nadomňou mali pravdu. GL.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Pol roka si s ňou v podstate len píšeš, bozky ti nedovolila, voláš ju k sebe, ona nechce, hrá sa na urazenú a to ešte nie ste ani vo vzťahu... No, na tvojom mieste by som sa na ňu vykašľal a posunul ďalej. Keď zistí, že neskáčeš, ako píska, tak sa určite ozve ona tebe. Ak sa to aj stane, tak by som bol na tvojom mieste obozretný. Ak by mala o vzťah s tebou skutočný záujem, súhlasila by s návštevou u teba alebo by ťa pozvala k sebe. Vykrúcačky ale potvrdzujú opak...
KE10
Medium Expert
Medium Expert

CheZteR napísal: 06 jan 2021, 15:07 nevolaj :)
lebo to zacne odznova, nechaj ten mesiac co to už trva plynut este dalej...
Chcel som sa otom porozprávať, ako bude reagovať. Či sa to posunie ďalej alebo ukončí. Na tieto hry už nemám náladu.
Napísať odpoveď