V podnajme s 3 babami

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: V podnajme s 3 babami

Príspevok od používateľa beardie »

starysomar napísal: 31 dec 2020, 10:10 "V posteli s 3 babami"
Chalani - kto by bol proti? :D
ked chcem sklamat 3 ludi naraz, idem navstivit svoju rodinu ^^
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

:D :D :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

kompi: Tak ale to ten tvoj kamos si vlastne platil prostitutku, nie upratovacku :D

No neviem co mate s osratymi slipmi vsetci, to sa neviete utierat? :D
Keby bol ale to jediny problem, tak zapnut pracku zvladnem aj ja este.

Ale vsetky ostatne cinnosti = utriet prach, povysavat, poumyvat podlahy, kupelnu, ozehlit, vyhodit smeti = to su vsetko normalne, ziadne nechutne veci, ktore aj tak baba musi robit u seba na podnajme/doma, akurat tu by to robila 2x tolko a usetrila by 300 eur za podnajom. Tak teda neviem ci sa maju studenti dnes tak dobre, ale za mojich cias na vyske si myslim, ze by to bol celkom dobry deal.

Gogo: Co sa tyka platenia si upratovacky, aj nad tym som rozmyslal. Len skor ma napadla takato nejaka baba co by tu mohla byvat, mozno by som aj jej takto pomohol a keby tu byvala tak by k tomu bytu mala lepsi vztah a viac by sa snazila ako nejaka cudzia upratovacka.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Frco

ono to nie je zla myslienka s cim si prisiel, len sme opatrni ohladom toho, ci by to dlhodobo fungovalo aj v praxi. Lebo ako by si to mal poistene? Ze by ste mali normalnu zmluvu o podnajme a tie ostatne sluzby by boli pdoprete iba vasou ustnou dohodou? Lebo pochybujem ze by druha strana suhlasila aby aj tie sluzby boli v zmluve- naviac by to mohol byt aj pravny problem. Normalne daj taky inzerat a uvidis ci je vobec zaujem o tento typ podnajmu.
Inac, btw, zeny pokial nie su vo svojom vlastnom, tak byvaju dost bordelarky, samozreme neda sa zovseobecnovat. Vykusaj ! :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Vidis, toto ma vobec nenapadlo zmluvne to osetrit. To je dobra pripomienka.
Kazdopadne, az dokym neskonci pandemia to riesit nebudem/vlastne ani nemozem, asi az potom skusim.
Napísať odpoveď