1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)
Tu musím uznať že Pelle si teda pekne na*ral do hniezda, žial je to tak, hovoril to ako je to tu na obrázku prezentované. Mal práveže bojovať za lepšie tvrdšie opatrenia hlavne na nezodpovedních ludí a že ich nie je málo. Núdzový stav považujem za rozumné riešenie, už pri výnimkách si podaktorí ludia opäť všetko vykladajú po svojom a výrazne zvyšujú riziko nákazy(kostoly,lyžiarske strediská,pobyt v prírode všetci bez ruška a odstupov). Ja som zato aby aj tie výnimky boli ešte o minimálne polovicu skresané len na výnimky 1.cesta do práce, 2. pohreby do 15 ludí (farár,hrobári,rodina zosnuleho), 3. cesta k lekárovi a na testy, 4. potraviny,pošta, 5. vyvenčenie psa v okruhu domu/bytu..zatial takto.
Problem je v tom, ze Pelle bol vzdy populista a vzdy hovoril to co chcela pocut vacsina ludi. A zatial to vyzera tak, ze jeho podporovatelom je to jedno, neregistruju co presne hovoril pre mesiacom, iba to, ze vlastne hovori vzdy to co chcu pocut.
Asi sa teraz zlakol, ze mu babicky, ktore obdivuju jeho teple jamky, zacali masovo zomierat v nemocniciach.
Pocuval dnes niekto Matovica v sobotnych dialogoch na radiu slovensko? Strasne co ten clovek stvara. Zhadzovat vsetku vinu na jedneho cloveka a pripisovat mu za vinu mrtvych ludi, ze on za to moze. To ze bol Sulik na dovolenke v Dubaji v tejto situacii je na povazeni, no zhadzovat na neho vinu za celu pandemiu, to sa mi zda strasne pritiahnute za vlasy a vida to vsetci ludia, ako aj sam Matovic povedal, ze ludia si o tom urobia vlastny nazor a ze vraj nie su sprosty, to tiez povedal
Kedy uz konecne zacne brat tu svoju poziciu vazne.
-
starysomar
Hardcore addict
Matovič bol skvelý dvorný šašo, no ním aj ostal.
Aby nedošlo k nedorozumeniu - nie som prívrženec pele(do)filokokotlebov a volil som SAS
Aby nedošlo k nedorozumeniu - nie som prívrženec pele(do)filokokotlebov a volil som SAS
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Sulik urcite moze aj za toto https://www.tvnoviny.sk/domace/2017538_ ... -karanteny.
Toto tu tusim nebolo
Nazor Knazka na Sulikove opozicne spravanie v koalicii. Co na to hovorite?
Nazor Knazka na Sulikove opozicne spravanie v koalicii. Co na to hovorite?
-
Mek
Addict
Tiez som pocuval sobotne monology nasho premiera, a neveril som vlastnym usiam. Snad nebola jedina veta kde by nenakydal na Sulika. No, ako uz tu bolo napisane, ludia si urobia svoj nazor, a vsak si ho uz robia. Sulikovi preferencie stupaju a Matovicovi klesaju 
Ak by niekto z SaS spravil to čo Holý, tak ešte dnes sú mimo koalície
Inak vždy sa sťažuje a plače , že za všetko môže on a on robí to isté a všetko zvaľuje na Sulíka
Inak vždy sa sťažuje a plače , že za všetko môže on a on robí to isté a všetko zvaľuje na Sulíka
-
harrison314
Hardcore addict
Ja sa obavam, ze Matovic nezvladol ten tlak a prosto sa zacyklil (zly Sulik a polosne testovanie, nehovori o nicom inom).
Zase v akej situacii ? Zvysok sa zdekoval a o Mativocvi si dva tyzdne nic nevedel. Ak by bol na Mesiaci, nikto by o tom nemal ani paru.retkvic napísal: 09 jan 2021, 13:20 Pocuval dnes niekto Matovica v sobotnych dialogoch na radiu slovensko? Strasne co ten clovek stvara. Zhadzovat vsetku vinu na jedneho cloveka a pripisovat mu za vinu mrtvych ludi, ze on za to moze. To ze bol Sulik na dovolenke v Dubaji v tejto situacii je na povazeni, no zhadzovat na neho vinu za celu pandemiu, to sa mi zda strasne pritiahnute za vlasy a vida to vsetci ludia, ako aj sam Matovic povedal, ze ludia si o tom urobia vlastny nazor a ze vraj nie su sprosty, to tiez povedalKedy uz konecne zacne brat tu svoju poziciu vazne.
Skor ma sklamali Sulikove vyhovorky na signal. Mal rovnao povedat, ze sa mu nechcelo, lebo vystupy z tych rokovani su aj tak 0/nic a nevyhovarat sa, ze v Dubaji 4x nemal signal. Ako jeho volic od neho cakam nieco ine.
Zevraj su v UAE vsetky bezne internetore komunikacne kanaly blokovane. Cize ked chceli riesit videohovor tak smola. Ale neviem co je na tom pravda.
Na Matovica netreba reagovat, nech sa stale viac zamotova do svojich pavucin. Z toho ako reaguje a detinsky sa sprava jasne vidiet, ze sa nepoucil a robi zo seba sveteho, jeho skoda(v tomto pripade vsak aj nasa). Vyvolava problemy tam kde nie su, hadze ludom pod nohy nastrazne miny len aby odvratil pozornost.
Najlepsie na tom je, ze ani jeden z nich, ani Sulik, ani Matovic by neboli dobrym premierom a obavam sa, ze Sulik si mysli, ze by bol.
Najlepsie na tom je, ze ani jeden z nich, ani Sulik, ani Matovic by neboli dobrym premierom a obavam sa, ze Sulik si mysli, ze by bol.
-
starysomar
Hardcore addict
Obávam sa...že sa (zas) mýliš, on šulino ako človek síce nestojí za moc, no je pragmatik - a aspoň vo svojom odbore fachman.
Ako dlhorocny SASkar mam tiez obavy ak by bol Sulik premier 
U Sulika je problem, ze nie je extra dobry politik. On to mozno aj mysli dobre, ale ma svoju predstavu a tej sa drzi. Nejak sa nezaobera dosledkami, nekalkuluje, jednoducho robi co sa mu zda spravne.
To asi nie je uplne idealna vlastnost politika, ale bol by som rad ak by sme dospeli do stavu, ked bude toto ich jediny problem.
wladas: Ok, o tomto neviem nic. Ak je to tak, beriem spat.
To asi nie je uplne idealna vlastnost politika, ale bol by som rad ak by sme dospeli do stavu, ked bude toto ich jediny problem.
wladas: Ok, o tomto neviem nic. Ak je to tak, beriem spat.
Mylit sa je ludske si myslim, Sulik mi pride ako taky nevypocitatelny chladnokrvny autista, hoci tak nevyzera.
Nepacilo sa mi ani to jeho vystupovanie v ep, ako radikálneho liberála. Tiez som bol dlhsie volicom sas, ale prave kvoli nemu a Ciganikovej som tuto myslienku opustil, este v 2016 som volil sas, ale sulika hoci to ziadny dopad nemalo som nekruzkoval, kruzkoval som Klusa. V poslednych volbach bol vyber vazne tazky, lebo nebolo si z koho vybrat, chcel som PS ale minimalne Spolu bol strasny projekta tak som dal hlas KDH a nevydalo. Momentalne si myslim ze najlepsi premier by bol Milan Majersky, ale bez strany KDH, clovek si proste nevyberie.
Nepacilo sa mi ani to jeho vystupovanie v ep, ako radikálneho liberála. Tiez som bol dlhsie volicom sas, ale prave kvoli nemu a Ciganikovej som tuto myslienku opustil, este v 2016 som volil sas, ale sulika hoci to ziadny dopad nemalo som nekruzkoval, kruzkoval som Klusa. V poslednych volbach bol vyber vazne tazky, lebo nebolo si z koho vybrat, chcel som PS ale minimalne Spolu bol strasny projekta tak som dal hlas KDH a nevydalo. Momentalne si myslim ze najlepsi premier by bol Milan Majersky, ale bez strany KDH, clovek si proste nevyberie.
To ako si mohol váhať medzi KDH a PS ?
Ale súhlasím, Majersky je fajn
Ale súhlasím, Majersky je fajn
To ja to mam prave naopak. Jeho krokya rozhodnutia mi pridu podla ocakavania, aj v tom dobrom, aj v tom zlom. Ako som povedal, ide podla programu a nepozera na ziadnu stranu. Chladnokrvny, to uz na neho sedi skorSulik mi pride ako taky nevypocitatelny chladnokrvny autista, hoci tak nevyzera.
-
starysomar
Hardcore addict
"ide podla programu" - preto som volil SaS