Dakujem. Chcem to pre sestrine deti, na cene vraj nezalezi, nech su to kvalitne veci, ale zas nie nejake najdrahsie
Webkamera a sluchadla pre online vyucbu
Webkamera a sluchadla pre online vyucbu
Viete mi prosim odporucit nejaku webkameru na monitor a sluchadla s mikrofonom (nie stuple) pre studenta na online vyucbu?
Dakujem. Chcem to pre sestrine deti, na cene vraj nezalezi, nech su to kvalitne veci, ale zas nie nejake najdrahsie
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Webkamera a sluchadla pre online vyucbu
Ono je dost tazke odporucat nieco bez rozpoctu, resp. bez nejakych specifickejsich poziadaviek.
Na taku vyucbu viac nez uplne postacia niektore Superluxy s mikrakom. A bude to slusne aj na hudbu, hry. Z drahsich napr. Coolermaster mh751, ci HyperX Cloud.
Na taku vyucbu viac nez uplne postacia niektore Superluxy s mikrakom. A bude to slusne aj na hudbu, hry. Z drahsich napr. Coolermaster mh751, ci HyperX Cloud.
Re: Webkamera a sluchadla pre online vyucbu
kamera xiaomi w88 mal som doma na skusku asi 6 kamier a v tej cene okolo 22 e vyšla vyrazne lepšie ako konkurečne.... s ostatnymi som mal problem so svetlom. Sluchadla su velká kategoria + rozne kategorie vyberu pohodlnosť, kvalita zvuku , odpojitelny mikrofon